Pisze "teraz" bo odkrylem Twoja pasję pózniej niż inni .
Poza tym ... kto z obecnych może byc Twoją konkurencja? I nie pisze o Twojej dzialalnosci publicystycznej.
Mam na mysli Twoj intelekt. Tego Ci nikt nie odbierze.
Nie bardzo rozumiem w czym problem. Alex pisal nie anonimowo, moja facjate i parametry mozna pozbierac bez problemu.sprawiedliwy pisze: ↑sob gru 02, 2023 12:00 pm
Niestety sytuacja zrobiła się nierówna. Wprawdzie nic co napisałam do tej pory nie przynosi mi wstydu, nikomu nie wyrządzałam krzywdy, ani nie "opluwałam", tym niemniej TO WY piszecie anonimowo, gdy moja anonimowość się skończyła. To bardzo niekomfortowa dla mnie sytuacja. Niby wszystko mogłoby zostać po staremu, lecz tak nie jest...moja przyłbica jest otwarta, a wasze zamknięte.
Jakie są rozwiązania, ?

sorry, ale chyba daleko posunieta skleroza nie pozwala ci pamietac po co tu wpadlas i dlaczego od samego poczatku mnie zaatakowalas... ja nie wiem juz jak wpadlem na twoje personalia, nikogo nie musialem specjalnie wypytywac bo Szwajcaria to mala wioska... wystarczylo zebrac do kupy informacje, ktore o sobie samej i twojej rodzinie czy znajomych pisalas i wyszlo co wyszlo.... a tu na forum istnieje jeszcze archiwum starych postow i mozna przeczytac co pisalas i przeciw komu...sprawiedliwy pisze: ↑wt gru 05, 2023 2:34 amSprawa jest bardziej skomplikowana niż by się wydawać mogło. Rzeczywiście godzill znał moje personalia, ale nie ode mnie, nie znamy się osobiście, uzyskał je w niecnych celach lub przy okazji takowych. Nie chce wracać i przypominać tamtych paskudnych sytuacji i okoliczności jakże obrzydliwych. <WPadłam tu na forum w obronie Orkiestry i Owsiaka. "nadziałam" się na godzilę, aby jednak mieć trochę spokoju i anonimowość (właśnie) schowałam się, bo czasem forum było zabawną inspiracją.