Dlaczego Hitler napadl na ZSSR gdy wojna z Anglia byla jeszc

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
jordan274

Re: Dlaczego Hitler napadl na ZSSR gdy wojna z Anglia byla j

Post autor: jordan274 »

Slyszalem ,czy czytalem kiedys ,ze wszelkie fora powinny sluzyc kolekcjonowaniu przyjaciol ewentualnie dobrych znajomych chociaz w przestrzeni wirtualnej. Czy ktos z panstwa cos slyszal na ten temat?
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

R
Slyszalem ,czy czytalem kiedys ,ze wszelkie fora powinny sluzyc kolekcjonowaniu przyjaciol ewentualnie dobrych znajomych chociaz w przestrzeni wirtualnej. Czy ktos z panstwa cos slyszal na ten temat?
Zle slyszales. Do kontaktow ze znajomymi sluza portale spolecznosciowe jak Facebook, Twitter, Qzone,Linked In w Polsce np. Nasza Klasa.
Fora sluza do wymiany pogladow, mysli I duskusji. Wszedzie mozna zawrzec blizzsza znajomosc, jesli sie szanuje ludzi.
jordan274

Nie prosze Pana ,bardzo dobrze slyszlem ,to chodzilo o wszelkie fora intenetowe ogolnie rzecz biorac,niekoniecznie tylko te ,ktore byl Pan laskaw wymienic,o dziwo nie widze tu zarzutu o moim braku umiejetnosci rozumienia slowa pisanego ,to juz postep.....
Reflex
Kontakt:

Jordan nie zawracaj glowy. Jesli uwazasz ze dobrze slyszales po co zadajesz glupie pytania?
Ja nie wymienialem forow, tylko portale spolecznosciowe - zasadnicza roznica.
Skaranie boskie z tymi kociarzami.
jordan274

CZy Pan rozumie ,co znaczy "ogolnie rzecz biorac" i to wlasnie chodzilo o fora ,czy P. o tym tez slyszal,jezeli nie ,to prosze mi nie zarzucac,ze chodzi om portale ,ja znam roznice.
Reflex
Kontakt:

Alez drogi Jordanie. Nie watpie ze sie znasz i dobrze wiesz. Jednak ogolnie rzecz biorac upierdliwie udowadniasz ze nic nie wiesz.

Serwis społecznościowy lub portal społecznościowy - serwis internetowy, który w znacznej mierze jest tworzony lub współtworzony przez społeczność internautów skupionych w grupy osób o podobnych zainteresowaniach lub w ramach grup osób sobie znanych (bądź to w świecie realnym bądź tylko znanych sobie na odległość przez Internet.
Podstawą serwisów społecznościowych (poza pewnymi wyjątkami) jest stworzenie własnego profilu osobowości, w którym umieszczamy informację o własnej osobie i umożliwiamy odnalezienie swojego profilu przez innych użytkowników, np. naszych znajomych lub osoby o podobnych zainteresowaniach. Portale zazwyczaj umożliwiają ustawienie widoczności poszczególnych informacji w profilu w zależności od tego, czy przeglądający jest naszym znajomym czy zupełnie obcą nam osobą.

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej
jordan274

Nie oczekuje od p.wykladu ,ale oczywiscie jest p. znawca wszystkiego ,o czymkolwiek sie tu pisze wiec ok.niczego wiecej prosze mi nie tlumaczyc.
Reflex
Kontakt:

Bardzo dobrze ujete. Zabieram glos tylko o tym o czym mam przekonanie, ze mam cos do powiedzenia, czego nie mozna powiedziec o Tobie.
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

"powinny służyć " nie znaczy ani że służą ani, że nie służą. tylko , że powinny.
oprócz dyskusji rzecz jasna i wymiany myśli i poglądów. Co przecież niniejszym czynimy :mrgreen:
Reflex
Kontakt:

Samochod sluzy do przewozu osob, towarow etc. Jesli stoi w garazu nie sluzy. Jaka jest Twoja puenta?
ODPOWIEDZ