Aby cieszyć się zdrowiem

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
pomorzak

Re: Aby cieszyć się zdrowiem

Post autor: pomorzak »

rekin oceanu pisze:
Gratulacje generale w cycolandii
Będziecie się cieszyć spokojem ducha
Zdrowego upadłego dzięcioła
Co rozbił się na własnych włościach.
Jak diabeł nie może tam B................ pośle
I co
rekin
Rekin
to B............ to bedzie dokladnie co ?
bo jak to co mysle to dostaniesz po uszach
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

panie
pomorzak
wyczysc wlasne

CYC
pomorzak

Post autor: pomorzak »

zoskicyc pisze:panie
pomorzak
wyczysc wlasne

CYC
zapewne chodzi o uszy
melduje ze juz wyczyszczone
jestem umyty i podmyty
szlafmyca juz na glowie
powoli skradam sie w kierunku sypialni
gdzie dojdzie do aktu sennego czyli zasne
z przyczyn obiektywnych
a detale przemilcze bo jestem gentelman
co zapewne zrozumiecie panie cyc(kiewicz ?)
Ninel

Post autor: Ninel »

" PISZCIE i ch.uj swiety z wami.
Na pewno będziecie lepsi w ilości wyzwisk i epitetów, w kłamstwach i ilości rzygowiny.
Ale z ludzmi uczciwymi i prawda nigdy nie wygracie, bo jesteście smierdzacymi i moralnymi zerami." /rx/

Hehehe...odezwalo sie ,mniej niz zero!
Po blisko 20 latach czytania tego imbecyla dochodze do wniosku, ze jestem masochistka.

Czy na sali jest lekarz?, bo flexio potrzebuje, pilnie: fachowej, psychiatrycznej pomocy!!!
godzilla

Post autor: godzilla »

Ninel pisze:" PISZCIE i ch.uj swiety z wami.
Na pewno będziecie lepsi w ilości wyzwisk i epitetów, w kłamstwach i ilości rzygowiny. /rx/

Czy na sali jest lekarz?, bo flexio potrzebuje, pilnie: fachowej, psychiatrycznej pomocy!!!
tu nie lekarz potrzebny ale ktos sprawiedliwy kto osadzi sprawiedliwie kto tu potrzebuje pomocy a kto atakuje...

pani sprawiedliwy, co pani na to?
kobieta w potrzebie, ruszaj wiec na twoim wiernym Rozynancie i walcz z tym potworem
reflexem-wiatrakiem...

Obrazek

no, chyba ze wolisz napier-dalac wszystkich dookola aby sie reflexowi nie narazic, co przyjmiemy ze zrozumieniem, gdyz 99% z tych, ktorzy stad odeszli mieli dosyc atakow debila-reflexa...
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

sensem "istnienia " na tym forum jest
jedna i jedyna foprmula
"pisac tak by nie nardzic sie reflexowi"
ale
zawsze znajdzie powod by upodlic (nigdy
nie siebie)

CYC
jordan274

Post autor: jordan274 »

Milo Was znowu "widziec",nie ,nie zdezerterowalem,przenioslem sie tylko do corki ,bo chata wolna ,a tu sie nie da nawet wychorowac{papugi},a tekst Reflexa skierowany chyba do P.Ninel to prawdziwy majstersztyk,co za "kultura"i "inteligencja",bije Was wszystkich na glowe,nie jestem pewny ,czy tu jakikolwiek lekarz by pomogl.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Sa ludzie do ktorych zwykly ludzki jezyk nie trafia, trzeba wiec uzyc ich wlasnego.
Dowdem ze tak jest, jest masowy odzew, krzyk i piana i o to chodzi. Smieszne male wkurwione ludziki.
Szczegolnie cieszy mnie opinia Jordana, ktory zrzucil wreszcie maske i pokazal swoje prawdziwe oblicze,

Nie pisnal nigdy slowka, kiedy zlotousty Cyc uzyuwal wulgaryzmow bezposrednio do ludzi wyzywajac ich "ch..jaszkami", wikipedalami, kiedy setki razy personalnie atakowal niewybrednymi slowami kobiete, uzywajac zwrotow nie tolerowanych nawet wobec mezczyzn , szachetny Jordan nabieral dyskretnie wody w usta. Nabieral wody w usta, kiedy godzilla obrazal kobiety, rzucal po forum genitaliami - poczciwy Jordan zapewnil godzille o swojej sympatii. Milczal kiedy atakowano pomorzaka, sprawiedliwego i innych.
Haha lojalnosc judasza.

Kazdy sobie wybiera takich przyjaciol, nigdy nie mialem z tym problemu.
Mam wielki problem z dwulicowoscia i falszem. Robicie dokladnie to co ja chce. Jestescie malymi zalosnymi karzelkami.

A ja coz... myslicie ze potraficie mnie wyprowadzic w rownowagi? Haha. Marzyciele.
Czuje sie jak dyrygent wiekiej orkiestry, macham paleczkami i mam wlasny cyrk zlozony z forumowych malp, ktore skacza jak im zagram. :lol:
godzilla

Post autor: godzilla »

Reflex pisze:Dowdem ze tak jest, jest masowy odzew, krzyk i piana i o to chodzi. Smieszne male wkurwione ludziki.
Szczegolnie cieszy mnie opinia Jordana, ktory zrzucil wreszcie maske i pokazal swoje prawdziwe oblicze,
trzeba dodac ze szczegolnie wredne oblicze... bo jak smial napisac TAK do reflexa?
a przeciez reflexio jest taki kochany dla wszystkich i tylko aby pokazac innym jakie z nich chamy uzywa ICH jezyka...

sie porobilo... maski spadaja...
w koncu karnawal czy cus to i nie dziwota...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Obrazek

Obrazek
Zablokowany