bagatelne myśli lateralne
-
sprawiedliwy
Re: bagatelne myśli lateralne
ale ani ja ani TY nie mówimy o innych postaciach publicznych-historycznych,
to po 1,
a po 2,
ten konkretnie człowiek jeszcze nie " ostygł" ze się tak głupio wyrażę.... jeszcze historycznym nie jest, jeszcze.... i Twoje wypisywanie o nim, hipotetycznych "mądrości", świadczy......
a ze ... sam okreslies swoja wypowiedz jako " raczej bez szacunku",
.....
Sorry POmorzaku, ale fatalnie to wyszło.... by nie powiedzieć ch.......o.
to po 1,
a po 2,
ten konkretnie człowiek jeszcze nie " ostygł" ze się tak głupio wyrażę.... jeszcze historycznym nie jest, jeszcze.... i Twoje wypisywanie o nim, hipotetycznych "mądrości", świadczy......
a ze ... sam okreslies swoja wypowiedz jako " raczej bez szacunku",
.....
Sorry POmorzaku, ale fatalnie to wyszło.... by nie powiedzieć ch.......o.
Pani sprawiedliwy,
dla mnie Franciszek jest taką samą postacią ze "świecznika" jak i inni i nie widzę powodu do specjalnego traktowania.
Co do stygnięcia to mamy zapewne różne zdania.
Pani odczucia są jakie są i nie starałem się ich urazić, ale prawo do wlasnych mam też jak i prawo do ich wyrażenia.
Jeśli stoi pani na stanowisku ze dopiero po pogrzebie wolno krytycznie to rozumiem pani oburzenie.
Nie wszyscy jednak są zobligowani myśleć pani kategoriami.
dla mnie Franciszek jest taką samą postacią ze "świecznika" jak i inni i nie widzę powodu do specjalnego traktowania.
Co do stygnięcia to mamy zapewne różne zdania.
Pani odczucia są jakie są i nie starałem się ich urazić, ale prawo do wlasnych mam też jak i prawo do ich wyrażenia.
Jeśli stoi pani na stanowisku ze dopiero po pogrzebie wolno krytycznie to rozumiem pani oburzenie.
Nie wszyscy jednak są zobligowani myśleć pani kategoriami.
-
sprawiedliwy
i na tym polega różnica miedzy nami
dodam, ma Pan PRAWO, ja Panu praw nie odbieram. SUmienie , mentalności, wartości moralne, nie są prawami , nie są regułami obowiązującymi.... Pańską sprawa Pański wybór,
a moj, ze to
widzę i Stram się Panu uzmysłowić, by nie powiedzieć uświadomić. by Pan nie myślał , ze o różnicy świadomosci mowie....
dodam, ma Pan PRAWO, ja Panu praw nie odbieram. SUmienie , mentalności, wartości moralne, nie są prawami , nie są regułami obowiązującymi.... Pańską sprawa Pański wybór,
a moj, ze to
widzę i Stram się Panu uzmysłowić, by nie powiedzieć uświadomić. by Pan nie myślał , ze o różnicy świadomosci mowie....
-
sprawiedliwy
hahaha......
dodam, ma Pan PRAWO, ja Panu praw nie odbieram. SUmienie , mentalności, wartości moralne, nie są prawami , nie są regułami obowiązującymi.... Pańską sprawa Pański wybór,prawo do wlasnych mam też jak i prawo do ich wyrażenia.
a moj, ze to
Te słowa to wydmuszki które zależnie od potrzeb napełniane są taką czy inną treścią.
Myślę, że jako zawodowiec dobrze to pani wie.
Tak to już jest z tym uswiadamianiem, że wymaga silnego przekonania o wlasnych przekonaniach.sprawiedliwy pisze: ↑pt kwie 25, 2025 8:39 am
widzę i Stram się Panu uzmysłowić, by nie powiedzieć uświadomić. by Pan nie myślał ..........................
Doceniam pani przekonanie o potrzebie uzmysłowienia by nie powiedzieć uświadomienia mnie.
Za tyle troski składam serdeczne podziękowanie.
-
sprawiedliwy
no i doszliśmy do świadomości, czym ona jest ?
co to poziom świadomości ?
Kto ja ma lub nie, i na jakim poziomie ?
pozdrawiam
pozdrawiam
na te pytania każdy potrafi odpowiedzieć tak, by samego siebie zadowolićsprawiedliwy pisze: ↑pt kwie 25, 2025 10:20 am no i doszliśmy do świadomości, czym ona jest ?
pozdrawiam
również pozdrawiam
miłego dnia
"Siebie zadowolic". Nigdy mi to na mysl nie przyszlo. Pisze zeby sie z kims podzielic myslami, podyskutowc, nie po to zeby sie chwalic czy zadowalac pisaniem. Pismo na czacie to komunikacja, narzedzie a nie dzielo.
Pomorzaku;
Oczywiscie nie chce przesadzic, jesli masz o czym zapalic zarowke wiedzy, PISZ, bedziemy dyskutowac.
Masz zapal. gonisz wiedze swietnie, pisz! Tyko jesli mozesz pisz o czasie kiedy my zyjemy, nie o setkach
lat wstecz.Oczywiscie nie musisz mnie sluchac, ale kogo interesuje 1000 lat wczesniej.
Teraz w Niemczech wymalezli swiatlo nie potrzebujace elektrycznosci.To wielka nowosc. Na czym to polega skad bierze sie darmowy prad??? Widzialem oswietlona kuchnie pod wiszacymi szafkami schowki domowe, szafy na ubrania. wszystko bezpieczne. Fan-tas-ty-czne
Oczywiscie nie chce przesadzic, jesli masz o czym zapalic zarowke wiedzy, PISZ, bedziemy dyskutowac.
Masz zapal. gonisz wiedze swietnie, pisz! Tyko jesli mozesz pisz o czasie kiedy my zyjemy, nie o setkach
lat wstecz.Oczywiscie nie musisz mnie sluchac, ale kogo interesuje 1000 lat wczesniej.
Teraz w Niemczech wymalezli swiatlo nie potrzebujace elektrycznosci.To wielka nowosc. Na czym to polega skad bierze sie darmowy prad??? Widzialem oswietlona kuchnie pod wiszacymi szafkami schowki domowe, szafy na ubrania. wszystko bezpieczne. Fan-tas-ty-czne
I nie mam bladego pojecia o co sie pomorzak obrazil.
Gryze sie w jezyk bo mam ochote zeby zaczac klac.
Ale juz zamykam jadaczke i oddaje glos. Komu?
Temu kto sie piewszy odezwie.
Gryze sie w jezyk bo mam ochote zeby zaczac klac.
Ale juz zamykam jadaczke i oddaje glos. Komu?
Temu kto sie piewszy odezwie.