pomorzak pisze: ↑wt wrz 03, 2019 2:38 pm
Panie rekin,
jestem przekonany ze z Godzilla znajdzie pan wspolny jezyk, zwlaszcza ze on jako ateista jest niczym ten pusty dzban do ktorego moze pan przelac swoja wiedze o panskim bogu. Nawiasem mowiac Godzilla bardzo ceni panskie swieze spojrzenie jak sam to ujal.
Raz jeszcze polecam Godzille panskiej pamieci bo on jedyny wierny i panu oddany.
cwany jestes pomorzak i czasem nawet dowcipny...
co do Boga, bogow itp. to mnie temat faktycznie malo interesuje... czytalem Biblie ale mnie znudzila po jakims czasie i nie doczytalem do konca...
mi chodzilo raczej o z lekka zawoalowane prawdy przemycane przez rekina, ktore do pustego bolszewickiego lba reflexa nie docieraja... ty tez je widzisz ale z roztropnosci udajesz ze to deszcz pada...
gdy Cyc pisal o zbrodniczym przekierowywaniu ludnosci Afryki do Europy to go wysmiewales bo uwazales ze "wir schaffen das"... teraz widzisz ze raczej trudno bedzie z tym dac sobie rade...
elektryczne samochodziki i totalne cofniecie sie do epoki kamienia lupanego wraz z zakazem palenia czegokolwiek w piecach czy poruszania sie maszyn napedzanych jakimkolwiek paliwem, tez pewnie bedzie ciezkie do przezycia...
no ale to sa Niemcy i one sa silne i zwarte i maja swoja pania fiurer...
a temu ciulowi reflexowi powiedz ze pierwszych zawsze wyrzynali takich jak on, nikomu niepotrzebnych inwalidow, korzystajacych z pomocy innych... tak ze jesli on chce sie brac za wykanczanie innych to niech to robi z glowa a nie pier.doli glupot...
bylem w Wenecji w palacu dozow... wiele scian... w jednej wielkiej sali byly piekne klkunastometrowej wielkosci malowidla przedstawiajace sceny mrozace krew w zylach, bitwy, lecace z gory chmury strzal, mordowani mieczami i nozami ludzie... mord lezy w naturze czlowieka i nie musi mi ten gnoj zarzucac rzeczy, ktorych nie robilem, nie robie i nie planuje robic... chyba ze.......... ale to inna bajka...
jak ja tym reflexem gardze.... obrzygalbym go, o.bes.ral... wytarzal w goownie i pierzach...
w zyciu do nikogo takich uczuc nie mialem... do niego mam...
za te jego klamstwa, za te ohydne pomowienia... za to ze takie cos po tej Ziemi chodzi lub jest przesuwane...
pozdrawiam cieplutko