Tutaj bede sie relaksowal, odreagowywal, zartowal, jednym slowem luz i relax.
Wszyscy mile widziani, tylko bez wulgaryzmow, a jesli juz to pisane bez bledow.
Obowiazuje kultura przez duze K mać!
=======================================================================================
Ninel napisala do mnie, jak zawsze z wdziekiem, madrze I co najpiekniejsze z kultura...
Wiec popatrzmy
Aha! Brazowy kolor to moje odpowiedzi, (informacja dla Cyca)
"Widze, ze dociekliwy research na temat Szuberta wsrodku nocy zrobiles....to sie chwali..takie poswiecenie!
Mogles oczywiscie odniesc sie do samej tresci jego wypowiedzi, ze sie z tym czy tamtym nie zgadzasz, albo zgadzasz...ale po co? Lepiej zaatakowac autora artykulu, nawieszac z copy and paste niezwiazanych kompletnie z tematem urywkow, wywalic jezor z radosci i podpisac sie czterema lapami pod wlasnymi wypocinami. Ale to przeciez nic nowego w twoim przypadku."
Po pierwsze, powiedz mi czyich "wypocin" (eleganckie okreslenie) Ty uzywasz piszac swoje posty? Domyslam sie ze wslasne, myle sie? Dlaczego wiec ja mialbym uzyc cudzych ha?
Po drugie nie bedziesz mi kochanie narzucac kolejnosci, czy sposobu argumentowania z glupawym tekstem. Ja nie rzucam slow na wiatr zwyczajnie chcialem poznac Twoj autorytet i ... poczulas sie zazenowana? Powinnas. Chyba tak, bo skad ten wybuch zlosci": ))).
"Szubert nalezy do osob niezaleznie!!! myslacych, jest dobrym analitykiem i ma wielki dar pisania."
Haha! to sa czyste truizmy kochanie (nie myl przypadkiem z trucizna).
Kazdy kto ma cos do powiedzenia jest czlowiekem niezalenie myslacym, co wcale nie oznacza, ze niezalezne myslenie gwarantuje wiedze, uczciwosc i madrosc - spojrz na wlasne posty.
" Mnie kolo dupy lataja te twoje o nim cytaty, a podejrzewam, ze jemu jeszcze bardziej".
Brawo! To jest dobre hahaha, tu mi oszczedzilas komentarza, wypisz wymnaluj cala mamucha:
pelma kultura, kobiecy wdziek.
Omijam cie z daleka juz od jakiegos czasu...ale poniewaz ty lazisz za mna jak ekshibicjonista uwazajacy, ze kazdy twoj "wywod" wrecz mnie porazi... co prawdopodobnie (jak w przypadku tego zboczenia) bardzo cie podnieca oswiadczam ci, ze nastepnym razem nie bede juz tak mila jak w tym poscie i odpisze, ze sie tak gornolotnie wyraze,...po chamsku ( czyli w jedyny sposob jaki ty rozumiesz).
Omojasz mniee opiero od jakiegos czasu? Hmmm, to jest jakies wyznaie hahaha.
Wiec, znowu tradycyjnie nyslisz nie wlasciwa czeacia ciala. To jest kochanie FORUM DYSKUSYJNE nie ulica i ja poszedlem za tekstem, nie za Toba!!! Napisalem na temat autora tekstu a nie o Tobie, ani razu nie wymienilem Twojego nicka, nigdzie Cie nie obrazilem. Wiec skad ta nerwy kochanie?
Pisz pisz, cale lata pisalas na forum po chamsku i wulgarnie, niczym mnie nie zaskoczysz kochanie.
No moze tych ktorzy Cie dopiero tutaj poznali.
Mam nadzieje, ze wezmiesz sobie moja grzeczna uwage o tym, zebys nie lazil wiecej za mna.... do swojego pustego lba i zostawisz mnie wreszcie w swietym spokoju.
Znowu sie ugryze w jezyk, ale to Ci nie grozi i z wrodzonej delikatnosci, nie powiem Ci dlaczego.
A tak ogolnie... tez Cie kocham Ninel : )))))))))