Kiszczakowa, Bolek, Walesa

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Ninel

Kiszczakowa, Bolek, Walesa

Post autor: Ninel »

O Kiszczakowej numerze nic nie piszecie? Co za obrzydliwy babsztyl z zapisana jakas kartka ...podobno z 1974 roku..?
Ja sie tak zastanawiam kto to jest naprawde Bolek ?? Bo jesli chodzi o Walese to ja wiem, ze jest to czlowiek przed ktorym kapelusze powinnismy z lbow zdejmowac. Caly swiat go podziwial...dzieki niemu skonczyl sie ten pieprzony komunizm, te sluzby bezpieczenstwa te kartki na cukier...Nastala era radosci i wolnosci...Chyba nawet gdzies w poludniowej Afryce ludziska wiedza, kto to jest Walesa!!!
k***...jednak Polacy to wyjatkowo dziwny narod...takie skrzyzowanie swini z mulem.
godzilla

Re: Kiszczakowa, Bolek, Walesa

Post autor: godzilla »

swiety czlowiek i Polske z niewoli komunistycznej wyprowadzil i morze sie przed nim rozstapilo...
tylko ze jak na smyczy ubecji chodzil to trza by ubecji dzisiaj pomniki stawiac...
dalsze wydarzenia na swiecie potwierdzaja to niestety...

przyjechal jeden pan niewiadomego pochodzenia i powiedzial - ja was wykupie za grosze ale bedziecie wolni... i bedziecie mogli do woli uzywac tego coscie nakradli...

a potem nastepne kraje w ten sam sposob...

niektorzy to i biustonosze moga przez bolkiem zdejmowac... mnie nic do tego...
Ninel

Piekna sobie wizytowke tym wpisem wystawiles Godzill. Widze, ze preferujesz ludzi pokroju Kiszczaka...no coz mylilam sie co do ciebie....
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Jesli sie uwaznie rozejrzec, prawdziwych Polakow nienawidza miernoty, szuje i gnojki.
Walesa przejdzie do histori, w szkolach beda o nim nauczac za sto i tysiac lat.
Godzillle beda chwalic robaki ktore go zjedza a i to nie jest pewne.
Z czym tu dyskutowac?
Ninel

"tylko ze jak na smyczy ubecji chodzil/godzill/

Kurde...co za miernota...Reflex zapytaj sie go jakie on ma na to dowody? (Takie jak ze Smolinskiem? ) No jak mozna cos takiego napisac...Galwas twierdzi, ze jestes Godzill glupi, ale ma racje!
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Nie pytaj, ja od lat pisalem kim jest godzilla.

To ponizej znalazlem na FB. Tylko sie podpisac.

"Znowu się zaczyna. Miałem kiedyś wątpliwą przyjemność zgłębiać historię fałszywki przygotowanej, aby zapobiec wałęsowemu Noblowi - odsunęła go tylko o rok. Zawsze w takich okazjach wrzucam mój ulubiony cytat z Janusza Głowackiego i jego "Przyszłem":
"Bo coś takiego jest nad Wisłą, że bardzo lubimy kogoś podrzucać do góry, a potem upuścić i wdeptać w ziemię, ale po ludzku, tak żeby włosy wystawały (...)
Bo ogólnie jesteśmy narodem łagodnym, szlachetnym i dobrodusznym. I to nie jest nawet nasza zasługa. Po prostu taką naturę otrzymaliśmy od Boga.Najlepszy dowód, że powiesiliśmy tylko dwóch biskupów, zamordowaliśmy tylko jednego prezydenta i spaliliśmy tylko jedną stodołę pełną ludzi. Mogą nam wiele zarzucić, ale jesteśmy wyrozumiali jak mało kto. W naszym kraju można okraść, ukraść, zdradzić, oszukać, ostatecznie zamordować i jakoś tam zrozumiemy i wybaczymy (...) Tylko jednego wybaczyć nie możemy. Sukcesu."+
Ninel

Piekne Reflex...co napisales ( zacytowales )!!
Jutro ugotuje Ci cos smacznego! :D
godzilla

Hehehe... od razu wiedzialem ze ubecja rzadzi...

Cale archiwum wzieli z domu kiszczakowej... to wsciekle wycie calej "opozycji" i te wszystkie wypowiedzi "autorytetow" w telewizji pokazuja jedynie kur,ewstwo ich wszystkich...

Jeszcze raz dla debili - jesli ubecja postawila swojego czlowieka/ludzi na czele solidarnosci to znaczy ze to oni zmienili system... i teraz wiadomo do czego im to bylo potrzebne....

To sa zbrodniarze planujacy na dziesieciolecia naprzod...
Ninel

'Hehehe... od razu wiedzialem ze ubecja rzadzi...

Cale archiwum wzieli z domu kiszczakowej... to wsciekle wycie calej "opozycji" i te wszystkie wypowiedzi "autorytetow" w telewizji pokazuja jedynie kur,ewstwo ich wszystkich...

Jeszcze raz dla debili - jesli ubecja postawila swojego czlowieka/ludzi na czele solidarnosci to znaczy ze to oni zmienili system... i teraz wiadomo do czego im to bylo potrzebne....

To sa zbrodniarze planujacy na dziesieciolecia naprzod.." Godzill ".

Ty naprawde serio to piszesz?
Godzill!!! na milosc Boska...calkiem juz zwariowales?
godzilla

tak, calkiem... bo patrze, slucham i wyciagam wnioski?
masz racje, jestem wariatem w tym "normalnym" swiecie prawdy, demokracji i uczciwosci...

bleblebleblablabla.... uuuuuuuuuuuuuu! o, widzialas? uciekl......

Obrazek
ODPOWIEDZ