Roboty z tym, jak z każdym innym chlebem sporo, jak wszystko wziąć pod uwagę. Dzielni jesteście. Teraz wiem, że pomachać należy kapeluszem. DOświadczenie też się liczy.
sprawiedliwy
Doświadczenie się liczy, ale dobre chęci i ciekawośc jeszcze bardziej. Ja piekę chleb od lat. Poczatki wydawaly się nielatwe, ale szybko sie okazalo,
że to tylko trema. Nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek mi sie chleb nie udal. Ktokolwiek go próbowal, byl zachwycony. Przepis wyslalem do znajomej w Chicago. Jej odwiedziny u znajomych to obowiazkowe przywiezienie wlaśnie tego chlebka. Znajomi sie wręcz tego domagaja.
To fakt, że Ona jest lepszą kucharką odemnie, ale chleb jest taki sam.
To co pisal godzilla o moim chlebie to sa podle i wulgarne zaklamane wymysly. Zazdrosny i tępy szczun. Przyczepil sie do pęknietego chleba. Coś co dodaje uroku domowemu chlebowi. Jest pieczony bez wyrabiania. Skladniki sie miesza i zostawia do wyroścniecia minimum. 11 godzin. Takich chlebow jest na necie setki. Skorka chleba wydawala mu sie za jasna . Glupek. Kady typ chleba ma swoje warunki. Pisal że jest niewyrośniety, ze "wyglada jak gowno w trawie" Typowa zawistna menda. Poniżej daje przyklad.
Taki chleb oglosił plaskim.
Ten sam bochenek tylko widziany z boku.
Godzilla nigdy nie upiecze normalnego chleba. Może ma jakieś wiadomości, ale skąpe i jest bez-ta-len-ciem. Wszszystko co potrafi, to brutalnie i po chamsku atakować innych.
Wracajac do mnie, chleb w różnych wersjach, bulki, bagietki to moja pasja. Mam do tego calą plejade urzadzeń do pieczenia pieczywa (godzilla sie chwalil garami z internetu)
Oprocz chleba piekę pizze, robie wlasny jogurt, kisze kapuste i ogórki. Robie humus i bialy serek z mleka. Wszystko zdrowe, bez chemii i dodatków utrzymujacych produkt w świezości przez dlugi czas. Czy musze? Nie muszę, ale mam duzo czasu i sytaram sie go nie marnować. A cala satysfakcja jest po mojej stronie. I nigdy sie tym nie chwalilem, ale ostatnio mnie ten dupek swoim falszem i bezczelnościa wnerwil.