Jeszcze raz z uśmiechem

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Posty: 10576
Rejestracja: sob paź 17, 2009 9:37 pm
Lokalizacja: USA
Kontakt:

Jeszcze raz z uśmiechem

Post autor: Reflex »

Cegla godzilii...
Obrazek

Mój chlebek na zakwasie... :D

Obrazek

Obrazek
godzilla
Posty: 14046
Rejestracja: sob paź 17, 2009 8:49 pm

Re: Jeszcze raz z uśmiechem

Post autor: godzilla »

idiota... porownuje dwa rozne chleby...
moj w moim przekonaniu byl idealny... na moje i mojej rodziny potrzeby...

twoj debilu jest spalony pod spodem, a te duze dziury swiadcza o bledach w sztuce...
bo sa tez duze dziury, ktore sa zamierzone...

znowu sie popisales swoim malym mozdzkiem...
godzilla
Posty: 14046
Rejestracja: sob paź 17, 2009 8:49 pm

Re: Jeszcze raz z uśmiechem

Post autor: godzilla »

Chyba każdy z nas chociaż raz miał okazję kupić pieczywo, które podczas krojenia ujawniało mniejsze lub większe dziury w tzw. miękiszu czyli głównej części bochenka. Co prawda „dziurawy” chleb smakuje w większości przypadków tak samo jak ten bez dziur, jednak utrudnia to jego najczęstsze wykorzystanie – czyli posmarowanie kromek masłem do kanapek. Warto wiedzieć, że takie dziury to zgodnie ze sztuką piekarską WADY pieczywa
https://pomyslodawcy.pl/tego-z-pewnosci ... e-a-warto/

i teraz zastanow sie debilu, ktore bledy popelniles...
godzilla
Posty: 14046
Rejestracja: sob paź 17, 2009 8:49 pm

Re: Jeszcze raz z uśmiechem

Post autor: godzilla »

tu mój orkiszowy na żytnim zakwasie...
Obrazek
godzilla
Posty: 14046
Rejestracja: sob paź 17, 2009 8:49 pm

Re: Jeszcze raz z uśmiechem

Post autor: godzilla »

moze spytamy ludzi, ktory chleb by woleli sprobowac?

czy twoj pieczony z dziadowskiej maki z fabryki, wybielanej chemicznie, spalony od dolu, z dziurami, ktore sa dobre przy pieczywie typu bagietka czy ciabatta ale nie w chlebie tego ksztaltu, czy moj upieczony z maki orkiszowej, na naturalnym zakwasie prowadzonym od lat na szwajcarskim zycie bio z pobliskiego mlyna, wlasnorecznie zmielonego przeze mnie?

ja nie pieke moich chlebow na konkursy pieknosci i nie smaruje ich powierzchni nie wiadomo czym aby sie blyszczaly jak psu jajca... u mnie w chlebie sama natura... jesli moj razowiec blyszczy to jedynie dlatego ze zostal spryskany zimna woda zaraz po wyjeciu z piekarnika...
Reflex
Posty: 10576
Rejestracja: sob paź 17, 2009 9:37 pm
Lokalizacja: USA
Kontakt:

Re: Jeszcze raz z uśmiechem

Post autor: Reflex »

ja nie pieke moich chlebow na konkursy pieknosci i nie smaruje ich powierzchni nie wiadomo czym aby sie blyszczaly jak psu jajca.
. Kto Ci powiedzial durniu ze ja chleb czymś smaruje, ani mi się snilo. A sam sie tlumaczy że swoj smaruje wodą. Hahahahaaaa.
Pierwszy raz zrobil awantue, że rzekomo chleb nie wyrosniety a byl identyczny jak ten. Teraz ma "duze dziury" i jest za bialy i haha razi godzille w oczy.Ty żalosny biedny tumanie. Zobacz w klubie na FB, dobrze wypieczone chleby maja dziury często wieksze jak moj chleb i sa z tego dumni.
Chialem tylko pokazac że wszystko co za pierwszym razem zazdrośnie i po chamsku krytykowaleś to jedno wielkie prostackie godzilowe klamstwo.
Gryzie cie? Powinno. :lol:
godzilla
Posty: 14046
Rejestracja: sob paź 17, 2009 8:49 pm

Re: Jeszcze raz z uśmiechem

Post autor: godzilla »

ja pryskam woda aby wolniej chleb wysychal i moge go wtedy jesc przez piec a nawet szesc dni...

wiesz ze nic nie zrozumiales z tego ci ci podpowiadam i sie wsciekasz...
Reflex
Posty: 10576
Rejestracja: sob paź 17, 2009 9:37 pm
Lokalizacja: USA
Kontakt:

Re: Jeszcze raz z uśmiechem

Post autor: Reflex »

W Amerykańskim Walmart :)

Obrazek
Reflex
Posty: 10576
Rejestracja: sob paź 17, 2009 9:37 pm
Lokalizacja: USA
Kontakt:

Re: Jeszcze raz z uśmiechem

Post autor: Reflex »

Moje buleczki.... tez niezdrowe i zly kolor? :mrgreen:

Obrazek
godzilla
Posty: 14046
Rejestracja: sob paź 17, 2009 8:49 pm

Re: Jeszcze raz z uśmiechem

Post autor: godzilla »

pokaz co jest w srodku i pokaz spod to wtedy sie wypowiem...
wyglad jest okej...
ODPOWIEDZ