Lubię jak wpadniesz i niby przeciąg przewietrzysz stojącą atmosferkę.
Co prawda BE to nie Floryda ale jak będziesz przelotem w tych okolicach to warto odwiedzić BE

pozdro
Na Florydę lata się od października do maja max bo potem to tylko siedzisz w murach. Poza tym nie mam co tam robić jakby. Teraz wolę Chiny póki jeszcze jako taki spokój. To świat równoległy i przebogaty kulturowo. Jeden raz nie wystarczy mi i dlatego w planach druga podróż. W końcu jakoś ten wolny czas jaki mam przed sobą trzeba będzie zagospodarować. Jakkolwiek najbardziej optuję za zwiedzaniem Polski. I to będzie mój priorytet. Jest to kraina naprawdę cudna i ma tyle ciekawych miejsc, że trzeba wykonać ten najważniejszy plan życiowy. Na razie się urządzam w mojej chatce w samym lesie w Karkonoszach i tu zaliczam najpiękniejszą nirwanę, ale żeby to docenić może trzeba było najpierw okrążyć Ziemie dwa razy jak mi sie to przydarzyło:)) Kto wie jednak gdzie mnie jeszcze oczy poniosą. Zapisuję sobie wiec i Twoje tablo. Do niedzieli siedzę w Anglii. Tej Anglii starych kolonialnych pieniędzy. Napatrzyłam już sporo i zdecydowanie wolę Polskę tym bardziej
jezeli wszystkie media glownego szamba pisza nieprawde, a pomorzak pokazuje prawde to ty pierdzielisz ze warto sluchac tych co klamia?