Reflex pisze: ↑czw wrz 12, 2024 5:56 am
Boże co za idiota hahahahaaaa. Jestes glupi cep i madrzejszy nigdy nie bedziesz pajacu. Drugiego takiego tumana nie znajdziesz... Powiedz jeszcze ze to przebrany mezczyzna tak piszesz o niej ty ciemna maso. Kobieta po studiach z zawodu prawnik viceprezydent USA. Oszalaleds szmato niemęska??? Nikt tego na swiecie nie zauwazyl tylko godzilla? Ty nedzna śmieszna gnido.
Trzeba przyznać że argumentacja na poziomie.
Stek wyzwisk i nic więcej.
A słuchaweczki to już kilku ludków zauważyło.
Myśle że przesadzasz w tych swoich miłosnych uniesieniach.
Wybacz pomorzaku, ale prowokowaleś. Ja tu nie przychodze sie klócić. Kretynizmy godzilli sa tak kretyńskie że czlowiek może się zdenerwować a ty szukasz zaczepki. Obudzcie się wreszcie i dyskutujmy poważnie. Przeciez ta kobieta z zawodu jest prawnikiem i cztery lata vice prezydentem USA. Ona nie potrzebuje podpowiedzi, to jest kretyński pomysl kretyna godzili.
A Ty mu dupy dajesz
Reflex pisze: ↑czw wrz 12, 2024 7:43 am
Wybacz pomorzaku, ale prowokowaleś. Ja tu nie przychodze sie klócić. Kretynizmy godzilli sa tak kretyńskie że czlowiek może się zdenerwować a ty szukasz zaczepki. Obudzcie się wreszcie i dyskutujmy poważnie.
Poważna dyskusja to nie są obelgi za odmienne zdanie.
Jak jesteś tak nerwowy to daj sobie na wstrzymanie.
Niedobrze się robi jak to się czyta.
Jest tak jak myślałem... Reflex jest na skraju wyczerpania nerwowego... Niedługo go zwiążą w kaftan i odwiozą do wariatkowa... On tej debaty nawet nie oglądał, on nie zna języka, on żyje w Polsce i udaje kmiotek że na Florydzie...
Wszystko co tu pisze pochodzi z internetu i to z głównego ścieku kłamstw lewicy, kiedyś nazywanej komunizmem...