O debacie:
https://www.youtube.com/live/fm4eQbOcEV ... pD3UaMtloV
Disney Word of Floryda
Re: Disney Word of Floryda
Szkoda słów. Rozumiem, że ktoś lubi Trumpa i z tym nie będę dyskutowal, ale dlaczego klamać, bezczelnie w żywe oczy? Ale to jest szwajcarski glupek, który zawsze prowadzi idiotyczną grę na przekór prawdzie. Chory psychicznie blazen, godzilą zwany.
Kamala Harris ma przed sobą trudne wyzwanie. Jako pierwsza ma szansę stać się kobietą-prezydentem Stanów Zjednoczonych. Amerykanka świetnie jest do tego przygotowana. Udowadnia to nie tylko swoją nieprzeciętną inteligencją, dorobkiem zawodowym, ale także stylizacjami, które są dobrane z rozmysłem i pewnym przesłaniem.
Tak piszą. Zgadzam się, ale to wymaga potwierdzenia Amerykanów. Byla kilka lat vice-prezydentką, jaka jest w sytuacji krytycznej nie wiem. Ale to mądra kobieta, bedzie dojrzewac miedzy doradcami. Pozyjemy, zobaczymy. Ja jej życze pomyśności.
Tak piszą. Zgadzam się, ale to wymaga potwierdzenia Amerykanów. Byla kilka lat vice-prezydentką, jaka jest w sytuacji krytycznej nie wiem. Ale to mądra kobieta, bedzie dojrzewac miedzy doradcami. Pozyjemy, zobaczymy. Ja jej życze pomyśności.
to jest bezdziejna baba, gdyby jej nie sterowali przez sluchawki to na jedno pytanie by nie odpowiedziala...
jedno jest pewne - jesli lewactwo wygra te wybory to mamy trzecia wojne swiatowa jak w banku...
debile niech sie ciesza...
jedno jest pewne - jesli lewactwo wygra te wybory to mamy trzecia wojne swiatowa jak w banku...
debile niech sie ciesza...
-
Hahaha, no bo kto się boi prokuratora ..... hahahaha. wiadomo!
Baba łebska jest i tyle, a nawet za łebska, szczególnie dla kryminalistów, cwaniaków, krętaczy i plaskoglowych, zarozumiałych aroganckich bufonow, lżących jak z nut, sypiących fejkami byleby szkalować.
Nie stosuje brudnej walki. Jej ciosy poniżej pasa i wulgaryzmy nie są potrzebne by powalić przeciwnika.
Baba ma klasę, jako prokurator, prawnik, wiceprezydent- polityk.
I ona to wygra. Nie twierdze, przypuszczam.
A czy będzie lepsza niż DT, to się okaże. DT juz był, mial okazje się zaprezentować, a Baba daje nadzieje na cos nowego.
Aaaaa i jeszcze kobiety wojen nie wywołują. ( no poza piękna Helena ) Baby potrafią jednak wojny prowadzić.
Baba łebska jest i tyle, a nawet za łebska, szczególnie dla kryminalistów, cwaniaków, krętaczy i plaskoglowych, zarozumiałych aroganckich bufonow, lżących jak z nut, sypiących fejkami byleby szkalować.
Nie stosuje brudnej walki. Jej ciosy poniżej pasa i wulgaryzmy nie są potrzebne by powalić przeciwnika.
Baba ma klasę, jako prokurator, prawnik, wiceprezydent- polityk.
I ona to wygra. Nie twierdze, przypuszczam.
A czy będzie lepsza niż DT, to się okaże. DT juz był, mial okazje się zaprezentować, a Baba daje nadzieje na cos nowego.
Aaaaa i jeszcze kobiety wojen nie wywołują. ( no poza piękna Helena ) Baby potrafią jednak wojny prowadzić.
No to módl się o trzecią światową... Nie będziesz się męczyć...