Disney Word of Floryda
Disney Word of Floryda
Dla godzilli. Jak poprosisz to dostaniesz wiecej od Relexa
Re: Disney Wold Floryda
I zeby byla jasność. Wiadomo, że Ameryka jeszcze nie upadla dzięki godzilli.
A nie chciala go polubić, to pies mu usteczka lizal
A nie chciala go polubić, to pies mu usteczka lizal
-
Re: Disney Word of Floryda
fajne fotki krainy baśni, gratuluje Reflexie!
nie byłam i juz z pewnością nie będę. Nigdy tez nie marzyłam aby tam być mimo, ze kocham Myszkę Miki i wszystkie postacie Disneya. Geniusz!
nie byłam i juz z pewnością nie będę. Nigdy tez nie marzyłam aby tam być mimo, ze kocham Myszkę Miki i wszystkie postacie Disneya. Geniusz!
Byłem w 1986... Dupy nie urywało... Przy dzisiejszych cenach, coś ponad sto dolarów na dzień na osobę chyba tylko szaleniec pójdzie... Ja płaciłem po 28 dolarów...
Lepsze było Universal world czy Epcot centrum...
Teraz już wszystko na psy schodzi...
Syn był parę miesięcy temu w Sea World i to już nie to vo widział wtedy, a cena ok. 140 dolarow na głowę to wywalone pieniądze... Zresztą noclegi na Florydzie teraz też o kant doopy można potłuc. Kiedyś 30-50 dolarów, teraz za 200 rudery...
Lepsze było Universal world czy Epcot centrum...
Teraz już wszystko na psy schodzi...
Syn był parę miesięcy temu w Sea World i to już nie to vo widział wtedy, a cena ok. 140 dolarow na głowę to wywalone pieniądze... Zresztą noclegi na Florydzie teraz też o kant doopy można potłuc. Kiedyś 30-50 dolarów, teraz za 200 rudery...
Phi .. też sobie mogę ściągnąć z internetu https://langfordtravelagency.com/family. Coraz bardziej infantylniej na tej Florydzie ))))
Jakie nerwy, ile uczuć... A przecież to tylko jedno przeżycieżalosci godzili ktory wszędzie byl i wszystko widzial.Nedzny ten świat...
Nigdzie nie pisalem ze to moje zdjecia. Mam zdjecia osobiste, ale zamknięte z powodu śmierci mojej żony.
-
Vika pisze: ↑wt wrz 03, 2024 6:54 pm Phi .. też sobie mogę ściągnąć z internetu https://langfordtravelagency.com/family. Coraz bardziej infantylniej na tej Florydzie ))))
mówisz? a co tam jeszcze oprócz huraganów, które jednak infantylne nie są.
Niestety nie zdążyłam odwiedzić mojej ukochanej przyjaciółki tam kiedyś mieszkającej. Spóźniłam się, a ona pośpieszyła się z odejściem. Wówczas jeszcze nie było przeszczepu wątroby.
Reflexa pytaj co tam można jeszcze zobaczyć , poza zdjęciami ściągniętymi z Internetu )))sprawiedliwy pisze: ↑śr wrz 04, 2024 4:59 am mówisz? a co tam jeszcze oprócz huraganów, które jednak infantylne nie są.
Niestety nie zdążyłam odwiedzić mojej ukochanej przyjaciółki tam kiedyś mieszkającej. Spóźniłam się, a ona pośpieszyła się z odejściem. Wówczas jeszcze nie było przeszczepu wątroby.
mi wystarczył Key West gdzie dopłynęliśmy takim małym jachcikiem, park everglades ,przylądek Canaveral, a w Pensacola świetne muzeum lotnicze i kilka innych jeszcze miejscówek . Mieszkałam w Homestead i tak trochę pokręciłam po tej Flo.
Teraz lata się łatwo. 10 godzin i jesteś za WW.
v.
Vika! Bardzo szybko oceniasz czlowieka. Ja zwiedzalem z żoną Disney World ileś lat temu.Na florydzie mieszkam blisko 30 lat To jest moj trzeci komputer od tego czasu a ja NIGDZIE nie sugrowalem ze zdjecia ktore zamieszczam sa moje. Nie jestem taki glupi. Ale cóż...W koncu mieszkam na Florydzie dlugo i byloby smieszne nie zobaczyć jej atrakcji. ciesz sie mila jestes bardzo kulturalna.