Owszem, opisze później, nieco, teraz nie mam czasu. Mam juz 850 zł.... i będzie więcej... powoli ale zawsze....
Mimozami jesień się zaczyna
-
Re: Mimozami jesień się zaczyna
Helene uderzyła najpierw w czwartek w nocy w region Big Bend na Florydzie jako huragan kategorii 4. Chociaż osłabła, znajdowane są nowe ofiary śmiertelne żywiołu.
Media informują, że wiele osób z zalanych terenów nie może ich opuścić i skontaktować się ze swymi najbliższymi, głównie tam, gdzie infrastruktura łączności została zniszczona.Ponad 2 miliony ludzi nadal nie ma prądu. Setki dróg wciąż jest zamkniętych, zwłaszcza w obu Karolinach. Utrudnia to dostawy pilnie potrzebnych środków.
Biały Dom zapowiedział, że prezydent Joe Biden odwiedzi niektóre z dotkniętych huraganem społeczności pod koniec tego tygodnia.
Z Nowego Jorku Andrzej Dobrowolski (PAP)
/
Media informują, że wiele osób z zalanych terenów nie może ich opuścić i skontaktować się ze swymi najbliższymi, głównie tam, gdzie infrastruktura łączności została zniszczona.Ponad 2 miliony ludzi nadal nie ma prądu. Setki dróg wciąż jest zamkniętych, zwłaszcza w obu Karolinach. Utrudnia to dostawy pilnie potrzebnych środków.
Biały Dom zapowiedział, że prezydent Joe Biden odwiedzi niektóre z dotkniętych huraganem społeczności pod koniec tego tygodnia.
Z Nowego Jorku Andrzej Dobrowolski (PAP)
/
Patrz pan, nawet na Podkarpaciu o tym piszą...
Godzlla.
Zalosny idiota. Tysiace ludzi poszkodowanych a ten kretyn kpi.
Szmata nie czlowiek.
Zalosny idiota. Tysiace ludzi poszkodowanych a ten kretyn kpi.
Szmata nie czlowiek.
-
Reflexie, to jednak masz GO widocznego, i co ? się denerwujesz. i po co Ci to ? Pomorzaka tez nie widzę choć GO nie wyłączyłam, ba! nawet wyglądam, martwię czy mu się jaka krzywda nie wydarzyła. Ostatni dotarły do mnie znów wieści o przejściu na wieczny spoczynek dwóch znajomych =grafomanów= internetowych, w sensie pozytywnym rzecz jasna. Dobre pióra, szkoda wielka. Smutno. Jakoś ten brzeg się nam spod nóg obsuwa....
nabijam sie z ciebie, ktory paluchem po mapie podrozuje z flaszka podlej siwuchy w lapie...
inni juz tydzien temu pisali o huraganie...
a ty podobno tam mieszkajacy dopiero teraz zauwazyles co PAP o tym pisze...
Masz raację sprawiedliwa. Takiego kretyna kopnąć w dupsko ...w przenośni
oczywiście. bo brzydzilbym sie go dotknąć nawet końcem buta. Co za zazdrosny buc.
oczywiście. bo brzydzilbym sie go dotknąć nawet końcem buta. Co za zazdrosny buc.
Hahahaaaaa... mam to w d... ale Ci powiem. Nigdy nikim nie byleś, nikim nie jesteś nikim nie bedziesz. Ja sobie piję koniaczek, mój ulubiony Johnie Walther a ty walisz rzadko w gacie A teraz mam cie dość.
Ty mi zaszkodzic nie potrafisz więc pilnuj się. Zastrzel się, powieś się,albo jak zawsze, zesraj się.
Idę o wielki zaklad, że nic nie wiesz, nic nie potrafsiz masz potworne kompleksy, żegnam.
Ty mi zaszkodzic nie potrafisz więc pilnuj się. Zastrzel się, powieś się,albo jak zawsze, zesraj się.
Idę o wielki zaklad, że nic nie wiesz, nic nie potrafsiz masz potworne kompleksy, żegnam.
-
Reflexie, nie wiem co napisał, ale to nie ważne co ktoś pisze o Tobie,
Nie uważam, nie myślę, by można było tak besztać kogoś tylko dlatego, ze nie wie, co pisze.
Udało mi się zdobyć 1500 zł..... na aukcji dla powodzian. Teraz szykuje następna.
Nie uważam, nie myślę, by można było tak besztać kogoś tylko dlatego, ze nie wie, co pisze.
Udało mi się zdobyć 1500 zł..... na aukcji dla powodzian. Teraz szykuje następna.