sprawiedliwy pisze: ↑wt lis 12, 2024 1:27 pm
źródło z samej Brazylii, od autora którego książkę zaprezentowałam.
A zgadzam się z Tobą, rzeczywiście wiara dowodów nie potrzebuje i żywi się wątpliwościami....
Expertow na świecie juz chyba więcej niż mędrców szkiełek i oczu. Byle dr ( nawet nie z branży) , ze o profesorach filozofii nie wspomnę, znają obecnie na wszystkim, szczególnie na mikrobiologi i biologi molekularnej.... bo taki poważny profesor to sam twierdzi, ze się nie zna na niczym poza swoja wąska działka, o której może wie cos 100 osób. a expertem ? hohoho.
Przyznam że te słowne przepychanki juz mnie mocno znudziły.
Przedstawiałem linki do oficjalnych dokumentów jak np. RKI co nie znalazło twojego zainteresowania.
Powiedz jaki sens ma jakakolwiek rozmowa na ten temat z tobą ?
Prezentujesz swoje przekonanie a ja swoje i na tym się kończy.
Jedno mnie cieszy że niezależnie od tego czy to tobie pasuje czy też nie w wielu krajach trwa rozliczanie tego okresu i wprowadzane są zakazy stosowania tego genowego koktajlu.
W mediach głównego ścieku tego nie znajdziesz na pierwszej stronie ale jestem pewien że potrafisz trochę poszukać.
Ja już dawno straciłem zaufanie do tej codziennej propagandy którą jesteśmy karmieni i staram się nie konsumować tej zgnilizny.
Poprawia nastrój i samopoczucie.
Jak chcesz poczytać co ma do powiedzenia fachowiec z wieloletnim doświadczeniem to proponuję Sucharit Bhakdi.
pozdro