Super księżyc spadających liści

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
pomorzak

Re: Super księżyc spadających liści

Post autor: pomorzak »

godzilla pisze: sob lis 09, 2024 1:48 pm A ja pierdzielę i czytam co mi akurat podchodzi...
I to jest jedyne zdrowe podejście moim zdaniem.
Iść własną drogą bez oglądania się na aprobatę czy dezaprobatę innych, czy ocenę wartości przeczytanych książek.
Mnie osobiście ostatnio najbardziej interesuje prychologia czy wszelkiej maści nauka alternatywna to znaczy taka ktora odrzucana jest przez oficjalny, sterowany przez macherów zycia i wiedzy nurt.
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

ARTUR DOMOSLAWSKI
REWOLUCJA NIE MA KONCA
Podróże w krainie buntu i nadziei.

akurat podeszło, 900 stron, cegiełka.... Poludniowa Ameryka...

PS. w Brazylii umarło na covid 650 tys osób, bo prezydent nakazał leczyć chinina, zamiast szczepić, - No coments!
pomorzak

sprawiedliwy pisze: wt lis 12, 2024 10:36 am
PS. w Brazylii umarło na covid 650 tys osób, bo prezydent nakazał leczyć chinina, zamiast szczepić, - No coments!

A te informacje to z tego samego źródła co polecało wszczepianie sobie tego preparatu ?
Dlaczego to już nie dziwi.
Ja tylko się dziwię że można w to jeszcze wierzć przy tak wielkiej ilości oficjalnych dokumentów które mówią że to był przewał.
No ale wiara nie potrzebuje dowodów.
sprawiedliwy

źródło z samej Brazylii, od autora którego książkę zaprezentowałam.
A zgadzam się z Tobą, rzeczywiście wiara dowodów nie potrzebuje i żywi się wątpliwościami....
Expertow na świecie juz chyba więcej niż mędrców szkiełek i oczu. Byle dr ( nawet nie z branży) , ze o profesorach filozofii nie wspomnę, znają obecnie na wszystkim, szczególnie na mikrobiologi i biologi molekularnej.... bo taki poważny profesor to sam twierdzi, ze się nie zna na niczym poza swoja wąska działka, o której może wie cos 100 osób. a expertem ? hohoho.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Już panie doktorze pomorzak przestań, Covidem skompromitowaleś się na cale życie.
Co jest najciekwsze u Ciebie, że strasznie chcialeś żeby to że to byl zamach.
Nie ma na swiecie ani jednego dokumentu że tak bylo.
Zanim zabierzesz glos, upewnij się, że rozumiesz co znaczy slowo "dowód".
pomorzak

sprawiedliwy pisze: wt lis 12, 2024 1:27 pm źródło z samej Brazylii, od autora którego książkę zaprezentowałam.
A zgadzam się z Tobą, rzeczywiście wiara dowodów nie potrzebuje i żywi się wątpliwościami....
Expertow na świecie juz chyba więcej niż mędrców szkiełek i oczu. Byle dr ( nawet nie z branży) , ze o profesorach filozofii nie wspomnę, znają obecnie na wszystkim, szczególnie na mikrobiologi i biologi molekularnej.... bo taki poważny profesor to sam twierdzi, ze się nie zna na niczym poza swoja wąska działka, o której może wie cos 100 osób. a expertem ? hohoho.
Przyznam że te słowne przepychanki juz mnie mocno znudziły.
Przedstawiałem linki do oficjalnych dokumentów jak np. RKI co nie znalazło twojego zainteresowania.
Powiedz jaki sens ma jakakolwiek rozmowa na ten temat z tobą ?
Prezentujesz swoje przekonanie a ja swoje i na tym się kończy.
Jedno mnie cieszy że niezależnie od tego czy to tobie pasuje czy też nie w wielu krajach trwa rozliczanie tego okresu i wprowadzane są zakazy stosowania tego genowego koktajlu.
W mediach głównego ścieku tego nie znajdziesz na pierwszej stronie ale jestem pewien że potrafisz trochę poszukać.
Ja już dawno straciłem zaufanie do tej codziennej propagandy którą jesteśmy karmieni i staram się nie konsumować tej zgnilizny.
Poprawia nastrój i samopoczucie.
Jak chcesz poczytać co ma do powiedzenia fachowiec z wieloletnim doświadczeniem to proponuję Sucharit Bhakdi.

pozdro
pomorzak

Reflex pisze: wt lis 12, 2024 1:33 pm Już panie doktorze pomorzak przestań, Covidem skompromitowaleś się na cale życie.
Co jest najciekwsze u Ciebie, że strasznie chcialeś żeby to że to byl zamach.
Nie ma na swiecie ani jednego dokumentu że tak bylo.
Zanim zabierzesz glos, upewnij się, że rozumiesz co znaczy slowo "dowód".
Na przykład oficjalny dokument wiodącego instytutu niemieckiego jakim jest RKI.
Instytut ten doradzał rządowi i proponował konkretne działania w czasie tej niby pandemii.
sprawiedliwy

Pomorzaku tez pozdrawiam.... nie było przepychanek, czytam beletrystyczna książkę i zacytowałam autora..... no cóż, nie po drodze nam....
Także pozdrawiam , jak zawsze serdecznie.
pomorzak

sprawiedliwy pisze: wt lis 12, 2024 4:27 pm .... no cóż, nie po drodze nam....
nie sposób sie wtej kwestii z tobą nie zgodzić
też tak uważam
ODPOWIEDZ