WHP,
Rozumiem, potrzebowałeś czasu by odpocząć ale nie przesadzaj z tym urlopem od forum bo brak tu Ciebie i to bardzo. Masz tu wiernych czytelników, którzy potrafią zrozumieć twój przekaz, więc nie pozbawiaj nas swoich tekstów i głosu w dyskusji. Mam nadzieję, że zdrowie i dobre samopoczucie Ci dopisuje a chwila zwątpienia i zniechęcenia do pisania na forum już minęła.
Tak więc proszę wracaj i napisz coś, co zmusi innych do zastanowienia się a nawet odpisania.
Mam nadzieję, że przychylisz się do mojej prośby i będę miała okazję znów się z Tobą potarmosić za uszy i kubraczki.
Z najszczerszymi pozdrowieniami Malina
Apel do WHP - wracaj do nas!
Re: Apel do WHP - wracaj do nas!
WHP,
Proszę nie zwracaj uwagi na teksty (po tytule sądząc) których próbą znów jest obrażenie Cię i zniechęcenie do pisania na tym forum. Weź pod uwagę, że ktoś kto dąży do nawet odstraszenia Cię od pisania tutaj, sam czuje się zagrożony i przestraszony Twoim wysokim ilorazem inteligencji, rzeczowością i znajomością rzeczy w dyskusji oraz niebywałymi talentami o których mieliśmy przyjemność się dowiedzieć.
Zawsze z przyjemnością czytam Twoje teksty. Nie ze wszystkimi się zgadzałam i zgadzam ale sama szermierka słowna z Tobą to zawsze była przyjemność, czego nie można powiedzieć o ludziach teraz jawnie zachowujących się jak egoiści.
Wróć WHP i napisz coś, jeśli nie dla wszystkich to przynajmniej dla mnie. Interesuje mnie sytuacja ekonomiczna i polityczna Niemiec na dzień dzisiejszy widziana i rozumiana przez człowieka takiego jak TY który bardzo wytrawnie potrafi dostrzec i wypunktować wszelkie niuanse w czasie teraźniejszym.
Proszę nie zwracaj uwagi na teksty (po tytule sądząc) których próbą znów jest obrażenie Cię i zniechęcenie do pisania na tym forum. Weź pod uwagę, że ktoś kto dąży do nawet odstraszenia Cię od pisania tutaj, sam czuje się zagrożony i przestraszony Twoim wysokim ilorazem inteligencji, rzeczowością i znajomością rzeczy w dyskusji oraz niebywałymi talentami o których mieliśmy przyjemność się dowiedzieć.
Zawsze z przyjemnością czytam Twoje teksty. Nie ze wszystkimi się zgadzałam i zgadzam ale sama szermierka słowna z Tobą to zawsze była przyjemność, czego nie można powiedzieć o ludziach teraz jawnie zachowujących się jak egoiści.
Wróć WHP i napisz coś, jeśli nie dla wszystkich to przynajmniej dla mnie. Interesuje mnie sytuacja ekonomiczna i polityczna Niemiec na dzień dzisiejszy widziana i rozumiana przez człowieka takiego jak TY który bardzo wytrawnie potrafi dostrzec i wypunktować wszelkie niuanse w czasie teraźniejszym.
A ja tam często,gęsto za cholerę nie wiem o czym wuhap pisze,ale mnie to wcale nie przeszkadza,,,,,,,,.Masz tu wiernych czytelników, którzy potrafią zrozumieć twój przekaz
Miło by było gdyby zechciał wrócić. WHP, nie bądź uparty osioł. WRACAJ!!!!!pipek pisze: A ja tam często,gęsto za cholerę nie wiem o czym wuhap pisze,ale mnie to wcale nie przeszkadza,,,,,,,,.
No WHP teraz już nie wypada Ci nie wrócić.miltonka pisze: no jakze to ? ! przeciez kazdy na tym forum zna sw.ignacego z suchej beskidzkiej![]()
nieomal , ze zostal patronem tego forum . wdac z whp maja do omowienia kolejne slowo na niedziele , albo pisza jaka encyklike ?
whp wroc !
a jak wrocisz to cie malina zje-bie jak bura suke gdybys tylko smial wyrazic jakiekolwiek poglady...Malina pisze:No WHP teraz już nie wypada Ci nie wrócić.
Jasnowidz jakiś cy inne cuś. Skąd on wie co też Malina uczyni? No pewnie on ten co jasno widzie. W ciemnogrodach to się pewnie przydaje.godzilla pisze: a jak wrocisz to cie malina zje-bie jak bura suke gdybys tylko smial wyrazic jakiekolwiek poglady...