...watek osob milczacych tutaj?
Jesli z wami mozna nawiazac jakis kontakt..., to ja place za wasze gadanie.
pozdrawiam, i jak zwykle serdecznie, mh.
ps.prosze o milczce namiary...
Ciekawi mnie...
Re: Ciekawi mnie...
Czekali na godzille i wciaz nie moga z radosci oprzytomniec.
Witaj Andrzej to ja Reflex cie witam sola... w oku. Wybacz, chleba mi zabraklo - mam tylko bulki.
I wszyscy sie ciesza, OK?!
No to do roboty Panowie Galwasy, brodate Nikity, muzealne Cyce, Pomorki i inne forumowe stworki.
Ja sie sam nie bede wyglupial.

Witaj Andrzej to ja Reflex cie witam sola... w oku. Wybacz, chleba mi zabraklo - mam tylko bulki.
No to do roboty Panowie Galwasy, brodate Nikity, muzealne Cyce, Pomorki i inne forumowe stworki.

Panie Reflex, doradzam udać się niezwłocznie do dobrego dermatologa. Powyżej prawego ucha ma pan objawy łysienia plackowatego. Powinien pan przyjąć dużą dawkę cynku (proszę nie jeść wiaderka- ono jest tylko ocynkowane) inaczej łysienie plackowate wystąpi na całym ciele i będzie pan prezentował się bardzo nieelegancko.Reflex pisze:Czekali na godzille i wciaz nie moga z radosci oprzytomniec.
Szkoda by było bo, owłosienie posiada pan w miare równomierne i całkiem nieźle zadbane. Polecam codzienne głębokie szczotkowanie (najlepiej szczotką z ryżowej słomy) celem ukrwienia skóry i doprowadzenia pożywienia oraz dotlenienia cebulek włosowych.
-
marek hubert
Bardzo fajnie..., ale ja Was znam i Oni Ci imienni, ale anonimowi tez...hahahahaaaa...!
Reflex z perspektywy lat znajomosci forumowej z Toba, bardzo podoba mi sie twoja postawa.
Troche milczacy..., ale w odpowiednim czasie, potrafisz znalezc sie odpowiedniej do dnia i godziny postawie...(bo to zalezy o ktorej porze dnia lub nocy, moj kochany Reflex laskawie przeczyta to co do niego napisali...!)
Wiem ze moj ulubiony Godzilla napisze...
"tylek juz smarujesz wazelina, by ..."
i tu sie wlasnie mylisz Godzillo, bo nie sadzilem, ze tekajot oprocz tego ze na muzyce sie zna, to jeszcze potrafi doradzic... i to szczerze, by isc do lekarza a najlepiej to robic sobie zdjecia z innej strony...
No coz..., nie bede wiecej przynudzal i nie chce aby bylo tu smutno i nijako, ale jak ktos przysle mi na poprawe samopoczucia Galwasa na drzewie(bez rodziny i kolezanek), albo Maline w krzakach..., to ozloce!!!
I tym milym akcentem pozdrawiam wszystkich majsterkowiczow tego forum.
mh.
Reflex z perspektywy lat znajomosci forumowej z Toba, bardzo podoba mi sie twoja postawa.
Troche milczacy..., ale w odpowiednim czasie, potrafisz znalezc sie odpowiedniej do dnia i godziny postawie...(bo to zalezy o ktorej porze dnia lub nocy, moj kochany Reflex laskawie przeczyta to co do niego napisali...!)
Wiem ze moj ulubiony Godzilla napisze...
"tylek juz smarujesz wazelina, by ..."
i tu sie wlasnie mylisz Godzillo, bo nie sadzilem, ze tekajot oprocz tego ze na muzyce sie zna, to jeszcze potrafi doradzic... i to szczerze, by isc do lekarza a najlepiej to robic sobie zdjecia z innej strony...
No coz..., nie bede wiecej przynudzal i nie chce aby bylo tu smutno i nijako, ale jak ktos przysle mi na poprawe samopoczucia Galwasa na drzewie(bez rodziny i kolezanek), albo Maline w krzakach..., to ozloce!!!
I tym milym akcentem pozdrawiam wszystkich majsterkowiczow tego forum.
mh.