Drodzy Forumowcy! (Powtorka)

O wszystkim i o niczym nocne Polaków rozmowy.
alohilani

Re: Drodzy Forumowcy! (Powtorka)

Post autor: alohilani »

To bylo z osiem czy dziewiec lat temu, kiedy to wyminilysmy pare e-mails na temat zdrowia.
w przypadku choroby pewnego mlodego czlowieka, syna kolezanki.

Ze mna sie nic nie dzieje.
Mam chorego syna, kiedys o tym pisalam.
W niedalekiej przyszlosci bedzie
mial operacje mozgu,
na razie obserwacje.
Choroba jego rzutuje na wiele aspektow
zycia nie tylko jego, ale i mojego.
Zlozone i skomplikowane.
Czasem czlowiek jest bezsilny
wobec wyzwania jakie niesie zycie
w takim przypadku.
Ninel

Post autor: Ninel »

"To bylo z osiem czy dziewiec lat temu, kiedy to wyminilysmy pare e-mails na temat zdrowia.
w przypadku choroby pewnego mlodego czlowieka, syna kolezanki.

Ze mna sie nic nie dzieje.
Mam chorego syna, kiedys o tym pisalam."

Nie wiem ile to lat temu bylo....ale sprawa, z ktora zwrocilas sie do mnie, dotyczyla natury prawnej.
Teresa, bardzo Ci wspolczuje, ze masz chore dziecko ( wiek nie ma znaczenia dla nazewnictwa). Moj starszy syn pracuje katedralnie, naukowo na Columbia University. Moze bedzie mogl cos pomoc?

Sama nie wiem jak sie zachowaxc wobec powyzszego. ..... Ale nie trace przytomnosci. Ty tez musisz byc dzielna!
Jakby co...pisz do mnie prywatnie na tym forum. Jest taka opcja. Jesli tylko bede mogla Ci pomoc to zrobie to.

Sciskam serdecznie
Malgoska
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

może Wam się przydać, tak sobie wymyślacie nawzajem... :mrgreen:
antagonista, awanturnik, buntownik, burzyciel, demagog, destruktor, intrygant, judziciel, kłótnik, kret, mąciciel, mąciwoda, niekonformista, niespokojny duch, niszczyciel, nonkonformista, piekielnik, podjudzacz, podżegacz, prowodyr, prowok, prowokator, rebeliant, rozrabiacz, rozrabiaka, sabotażysta, światoburca, warchoł, wichrzyciel, wywrotowiec, zadziora, arogant, cholernik, choleryk, furiat, gorączka, grandziarz, gwałtownik, hałaburda, hucpiarz, impertynent, impetyk, kogut, krzykacz, krzykała, nerwus, paliwoda, przechera, pyskacz, raptus, rębajło, skandalista, szczekacz, zabijaka, zadymiarz, zakapior, zawadiaka, gorąca głowa, gorący umysł, kłębek nerwów, narwaniec, nerwicowiec, nerwowiec, niecierpliwiec, wulkan, wybuchowiec, złośnik, postrzeleniec, zacietrzewieniec, cham, chamidło, chamisko, chamuś, jaskiniowiec, troglodyta, żłób, pyskaty, kłótliwy, skłonny do kłótni, litygant,
godzilla

Post autor: godzilla »

Pani basia tez by chciala sie tu z kims poklocic tylko jej brakuje punktu zaczepienia...
Ninel

Post autor: Ninel »

Przestan Godzill!!! dopiero co pozamiatalam, ale piekny dzien dzisiaj na Long Island. Nawet na BBQ cos nie cos sie smazy!
Wyczesz ta sliczna sunie...psy lubia pieszczoty.
godzilla

Post autor: godzilla »

Jej sie nie czesze czesciej niz raz na tydzien.... normalnie sama sie wytrząsa i kudly stoja...
ODPOWIEDZ