Witamy nowych członków forum Witamy!

O wszystkim i o niczym nocne Polaków rozmowy.
Malina

Witamy nowych członków forum Witamy!

Post autor: Malina »

Pozwoliłam sobie zaprosić kilka osób z internetu na nasze forum, obiecały, że wstąpią.
Jak im się tu spodoba to przysiądą na zydelku na dłużej i pogaworzą z nami przyjaźnie i z humorem a trzeba będzie to i ciupażką troszku pomachają czy też kagańce komu trzeba z przydziału dadzą.
Dlatego też po staropolsku ich się decyduję tu na forum przywitać. Nie, nie jobami jak to się na polskich forach przyjęło ale specjalnym powitalnym wątkiem.
Nowa krwia jako ta nieodzowna transfuzja temu forum dobrze zrobi.

Witajcie nowi a jak tu pobędziecie to się dobrotliwie starymi zrobicie. :lol:
tekajot

Re: Witamy nowych członków forum Witamy!

Post autor: tekajot »

ciupażką troszku pomachają czy też kagańce komu trzeba z przydziału dadzą.
Dlatego też po staropolsku ich się decyduję tu na forum przywitać.

Po staropolsku KAGAŃCE będą nam zakladać i CIUPAŻKĄ w plecki też nam dadzą.
Znaczy się pani Malina swoją bandę tu sprasza i tych bandziorów z ciupagami i kagańcami staropolskim zwyczajem witać?
Ja mogę im podać czarną polewkę - też po staropolsku.

Ciekawe czy i ten post zostanie zdjęty przez Administratora? Już dwa zdjął - przychyla się do ciupażek i kagańców bo sam ich załozyć nie jest w stanie. Z baraku czasu czy .......?
Proponuję wszystkich dotychczasowych uczestników - nie zgadzających się z poglądami p. Maliny - WYKOPSAĆ, zaprosić tych z ciupażkami i kagańcami i Admin bedzie mógł zasłużenie odpocząć. Oni cała brudna robote zrobia. Nareszcie będzie pełna zgoda, bo jak nie to cupaga albo kaganiec.
Precz z ACTA.
Malina

Apel do nowych członków forum....

Post autor: Malina »

Niech Was nie przestraszą ani też nie zniechęcają nieprzyjazne teksty. Osób nieprzyjaznych ludziom w internecie jest zatrzęsienie i my też nie ustrzegliśmy się przed takimi. Samo forum jest ciekawe a i większość ludzi chętniejsza jest się uśmiechać niż złośliwie wykrzywiać. Każdy temat do rozmowy jest dobry, każdy może być interesujący. Pomijając niesympatyczne wyjątki, obiecuję Wam, że dyskusja będzie na miarę ludzi mądrych i rozsądnych, nie rozczarujecie się pobytem tutaj ani nie będziecie pobytu i dyskusji tu na forum uważać za czas stracony. To, że mojego przedmówcę, z jakichś nieznanych nikomu powodów życie pozbawiło poczucia humoru, to już nie nasza wina i wpływu na to nie mamy żadnego. :lol:
ODPOWIEDZ