Podobno najlepiej skorzystac z http://www.kayak.com
Wg mnie najlepszym i najtanszym sposobem na zwiedzenie calych Hawaii jest wycieczka z Honolulu na crew ship The Pride of America. Jeszcze dwa lata temu byly takze The Pride of Hawaii i The Pride of Aloha, teraz plywaja podobno gdzies w Europie. Przez tydzien jest sie na kazdej wyspie, wliczone jest jedzenie i spanie, a placi sie tylko za drink'i.
Raj dla turystow, dla tego kto tu mieszka normalne zycie, widzi mniej juz ten raj, a zwykla codziennosc. Dla czlowieka przyzwyczajonego do czterech por roku to troche nudno ze wzgledu na braku urozmaicenia pogodowego;-) Zywnosci ci u nas droga, bo sprowadzana ze stalego ladu.
Wielokropku, tych zdjec nie mam, sa gdzies na komputerze jednego z moich synow, musze go zmobilizowac do znalezienia i jesli tylko przysle, to zamieszcze. Wtedy zwiedzalismy razem.
Zdjecia przeze mnie tu zamieszczone pochodza z albumu drugiego syna, z jego wycieczki do Hany przed wyjazdem na staly lad jakis czas temu. Ten lasek jest na filmie, tego nie da rady przyslac na forum.
Aloha
T.