Magic Kingdom II

A picture is worth a thousand words.
bea_mezlot

Re: Magic Kingdom II

Post autor: bea_mezlot »

tusku pisze: do Administracji/Moderatorow
"tego nie wolno, tamtego nie wolno a za chwile okaze sie ze czegos innego nam nie wolno ,i bedzie usuniety post bo ktos .....albo ,ze naduzywa obrazkow itp. ,albo avatar nie taki jaki powinien byc bo sie komus nie spodobal"

fragment postu zamieszczonego przeze mnie w dziale Nowe forum ,sprawy porzadkowe z dnia 25.10.09

tusku czy z ta sprawa od razu musisz sie zwracac do administracji ?
nie mozemy tego zalatwic po kolezensku, miedzy soba ?

mozna zwrocic sie do niego i innych "ludziska nie wrzucajcie po tyle fotek naraz bo to jest bez sensu !!!"
i tu tylko w tym ciebie tusku popieram

a nie popieram od razu zwracania sie do admina , bo to ze masz wolne lacze to sorry nie nasz problem ,ani administracji

mnie rowniez nie podobalo sie wrzucenie tylu zdjec przez pipka ,nie ze wzgledu na wolne lacze, chcac przeczytac posty pod zdjeciami za kazdym razem musialy sie zaladowac, wiec zrezygnowalam z czytania
pipek chciales dobrze, wyszlo jak wyszlo ,ja to traktuje jako blad w sztuce i doswiadczenie ,ze tego nie powinno sie robic, ktos musial byc pierwszy

tak wiec kolezanki koledzy nie wrzucajcie po tyle fotek naraz bo to sie nie sprawdzilo Obrazek
tusku

Post autor: tusku »

bea_mezlot pisze:tusku czy z ta sprawa od razu musisz sie zwracac do administracji ?
nie mozemy tego zalatwic po kolezensku, miedzy soba ?
no to badz tak laskawa i zalatw po kolezensku aby mozna bylo wieszac wiecej emotikonow bo mnie one nie przeszkadzaja... ich wieksza ilosc moze byc przydatna w dluzszych postach...

i nie chodzi mi o "potepianie" czy "skazywanie" pipecznego... ja tylko chcialem zwrocic uwage na problem...

jak widac i dla ciebie bylo irytujace gdy chcialas poczytac o co chodzi a tu pierdut, pierdut, pierdut....... ladowaly sie kolejne fotki.... ja to zatrzymalem klikajac na "stop" w gornej linijce firefoxa, inni sie zniecheca i cofna sie do innego watku tak jak TY...

no i... mamy tu calkiem nowe technicznie forum, ktorego mozliwosci nie wszyscy znaja...

stad ciagle nowe komentarze do administracji....
bea_mezlot

tusku pisze:[
zalatw po kolezensku aby mozna bylo wieszac wiecej emotikonow bo mnie one nie przeszkadzaja... ich wieksza ilosc moze byc przydatna w dluzszych postach...
nie znam technicznych mozliwosci dolaczania emotikonow z podanej listy przez admina Obrazek ,
nie wiem czy dolaczanie 3 jest odgornie narzucone przez administracje czy ten program tak wlasnie pracuje Obrazek
ale jak widzisz ja dolaczam rozne "emotki" wogole nie z listy tak wiec jak sie chce to sie moze

i dla proby dodam 3 z listy :) :lol: 8-)

i jeszcze jeden moj Obrazek

ok ide Obrazek

ps, sugestie odnosnie pracy forum powinno sie zostawiac w dziale nowe forum ,mysle ,ze ulatwi to prace administracji i nam uzytkownikom chcacym sie zapoznac z wszystkimi mozliwosciami

pozdrawiam Obrazek
tusku

bea_mezlot pisze: nie znam technicznych mozliwosci dolaczania emotikonow z podanej listy przez admina
nie wiem czy dolaczanie 3 jest odgornie narzucone przez administracje czy ten program tak wlasnie pracuje
ale jak widzisz ja dolaczam rozne "emotki" wogole nie z listy tak wiec jak sie chce to sie moze
to jest odgornie narzucone a dorzucanie emotikonow jako linkowane grafiki to jest taka sobie technika... wiecej sie naszukasz niz szybko skomentujesz... chyba ze ty najpierw piszesz dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi post a potem w kazde miejsce wstawiasz jakas morde.... wtedy tak... ale nie jesli piszesz cos co uwazasz w danej chwili za smieszne czy smutne itp. i chcesz to natychmiast wizualizowac obrazkiem...
tusku

bea_mezlot pisze:ps, sugestie odnosnie pracy forum powinno sie zostawiac w dziale nowe forum ,mysle ,ze ulatwi to prace administracji i nam uzytkownikom chcacym sie zapoznac z wszystkimi mozliwosciami
i tu jest wlasnie miejsce do popisu dla moderatora... wyciac niepotrzebne posty z danego watku i przerzucic je do dzialu off-topic czy tez do odpowiedniego dla nich dzialu, np. "sprawy techniczne"....

znajac zycie to nie wierze aby im/jemu/jej sie chcialo bawic w takie bzdety....
bea_mezlot

tusku pisze: znajac zycie to nie wierze aby im/jemu/jej sie chcialo bawic w takie bzdety....
dlatego my sie zdyscyplinujmy i pytania zamieszczajmy w dziale do tego odpowiednim
pipek

Post autor: pipek »

Najwyższa pora.
Tylko w tym dziale zaświniliście 2 wątki swoimi bzdetami nie mającymi nic wspólnego
z zaczętym watkiem,bazujacymi tylko i wyłącznie na waszym egotyźmie i łamiącymi
zasady,których przestrzegania tak bardzo wymagacie od innych.
Poza tym,macie czas na pisanie bzdetów i kontemplacje własnego badziewia to
miejcie czas na docenianie wysiłku innych,włożonego w to forum.
Nie tylko pipka,ale przede wszystkim administracji.
Z mojej strony te 65 fotek wraca na swoje miejsce.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

I znowu godzilla zrobil szambo z dzialu dotyczacego fotografii. To jest nie tylko niekultruralny nietakt, ale notoryczne wywolywanie awantur i proba terroryzowania forum. Nie ma na niego sposobu?
bea_mezlot

pipek pisze:Najwyższa pora.
Tylko w tym dziale zaświniliście 2 wątki swoimi bzdetami nie mającymi nic wspólnego
z zaczętym watkiem
Z mojej strony te 65 fotek wraca na swoje miejsce.
watek "wies tanczy i spiewa" ? w magic world

nie znalazles pipek poklasku na swojej stronie ? to zasypales forum nadmiarem fotografii

uprzedzaj nas nastepnym razem o zamieszczaniu takiej ilosci zdjec jesli nie potrafisz z tego zrezygnowac
uwazam ,ze przesadziles z dodawaniem zdjec w jednym poscie
bea_mezlot

Reflex pisze: To jest nie tylko niekultruralny nietakt
a jest kulturalny nietakt?
ODPOWIEDZ