"tego nie wolno, tamtego nie wolno a za chwile okaze sie ze czegos innego nam nie wolno ,i bedzie usuniety post bo ktos .....albo ,ze naduzywa obrazkow itp. ,albo avatar nie taki jaki powinien byc bo sie komus nie spodobal"tusku pisze: do Administracji/Moderatorow
fragment postu zamieszczonego przeze mnie w dziale Nowe forum ,sprawy porzadkowe z dnia 25.10.09
tusku czy z ta sprawa od razu musisz sie zwracac do administracji ?
nie mozemy tego zalatwic po kolezensku, miedzy soba ?
mozna zwrocic sie do niego i innych "ludziska nie wrzucajcie po tyle fotek naraz bo to jest bez sensu !!!"
i tu tylko w tym ciebie tusku popieram
a nie popieram od razu zwracania sie do admina , bo to ze masz wolne lacze to sorry nie nasz problem ,ani administracji
mnie rowniez nie podobalo sie wrzucenie tylu zdjec przez pipka ,nie ze wzgledu na wolne lacze, chcac przeczytac posty pod zdjeciami za kazdym razem musialy sie zaladowac, wiec zrezygnowalam z czytania
pipek chciales dobrze, wyszlo jak wyszlo ,ja to traktuje jako blad w sztuce i doswiadczenie ,ze tego nie powinno sie robic, ktos musial byc pierwszy
tak wiec kolezanki koledzy nie wrzucajcie po tyle fotek naraz bo to sie nie sprawdzilo

,