MIX
Re: MIX
Ja bym to olal. Ale czy to jesst naturalne, jesli ludzie na czacie, pomimo zgrzytów sa mi bliscy?
Wszystkim życze zdrowia, piszcie co chcecie ale sie (kwa mać) zaszczepcie....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkim życze zdrowia, piszcie co chcecie ale sie (kwa mać) zaszczepcie....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
sprawiedliwy
do powiedzenia to ja nie mam NIC. ANi ze mnie autorytet jakiś, ani znawca tematu - czy ekspert.
Cometa czy covid?, covid czy cometa?, Może coś nas globalnie wykończy, bo głupota ludzka nie ma granic, a dekadencja, degrengolada naszej cywilizacji pogłębia się z roku na rok. Ludzkość przestała mądrzeć, głupieje, niestety.... i to właśnie pokazuje film.
-
sprawiedliwy
DRoga Alohilani, pisać to Pomorzak może co chce i ile chce. Nie mam z tym problemu....alohilani pisze: ↑śr sty 05, 2022 12:23 pm
A teraz zapytam Pania Sprawiedliwy, gdzi Pomorzak napisal na forum, ze nie bedzie na ten temat juz wiecej pisal?
Bylo pytanie, dlaczego On o tych sprawach pisze, chyba Reflex zadal, a on na to, ze sie sam nad tym zastanawia.
I potem juz nie pisal przez wiele tygodni.
Zatem On nigdy nie napisal, ze na ten temat nie bedzi wiecej pisal.
Mysle, ze nawet i bez slow bedzie wiadomo, ze kazdemu dobrze zycze.
Zatem zdrowego i szczesliwego tego Nowego Roku!
natomiast nie pochwalam, by nie powiedzieć tępię misjonarstwo, czyli gdy ktoś usiłuje za wszelką cenę, metodą różnych sekt przeciągnąć na swoją rację....sami mówiąc o wolności wyboru. Zatem niech nie sieją fałszywych i dezinformujących wieści które tworzą nieudacznicy, zawiedzeni i rozczarowani naukowcy, itd itp inni pseudo mądrale, wiedzące lepiej, i inaczej. przede wszystkim.
A film , o którym mówiliśmy dokładnie ujawnia jak to się dzieje....Cały świat naukowy potwierdził istnienie komety i co ? G...o!
bo wielu było "mądrzejszych".
Teraz jest podobnie. Ludzie wierzą komu chcą, w co chcą, co im pasuje... w imie "wolności" przez nich rozumianej. Gdy żyje się w grupie, a dziś to społeczeństwo, ludzkość całego świata, to trzeba pewnych ustępstw i dostosowania się w imię dobra powszechnego , dobra wszystkich....
Covid wlazł w nasze życie i będzie z nami już zawsze, rzecz w tym by go osłabić i nie pozwolić na mutacje mocniejsze, a do tego trzeba się szczepić. Są szczepionki tradycyjne J&Johnson = starä metodä i te nowe. Jest więc wybór! i nie ma wymówki.
Osobiscie uwazam ze ludzie wlasnie teraz zaczynaja otwierac oczy i budzic sie.
Lubie rozmawiac zwlaszcza z mlodymi ludzmi bo u nich widac te zmiany bardziej jak w naszym pokoleniu.
Ich podejscie do drugiego czlowieka bez uprzedzen i akceptacja drogi ktora krocza.
Oczywiscie w mediach propagowany jest inny obraz ale kto potrafi patrzec ten juz dawno dostrzegl iz media nie sluza do informacjai a do manipulacji.
To cale covidowe zamieszanie ma tez bardzo pozytywny efekt ktorym jest pokazanie calej prawdy o systemie w jakim zyjemy jak i ludziach ktorzy za nim sie kryja. Innym pozytywnym efektem jest czas, ktory wczesniej byl trwoniony na rzeczy malo istotne, ktory nagle sie pojawil w skutek wszelkiej masci lockdownow. Czas na zastanowienie, czas na kontakty z przyroda, czas na ksiazki. Szansa na wlasny rozwoj.
Ludzie budza sie i dostrzegaja potrzebe wlasnego dzialania.
Lubie rozmawiac zwlaszcza z mlodymi ludzmi bo u nich widac te zmiany bardziej jak w naszym pokoleniu.
Ich podejscie do drugiego czlowieka bez uprzedzen i akceptacja drogi ktora krocza.
Oczywiscie w mediach propagowany jest inny obraz ale kto potrafi patrzec ten juz dawno dostrzegl iz media nie sluza do informacjai a do manipulacji.
To cale covidowe zamieszanie ma tez bardzo pozytywny efekt ktorym jest pokazanie calej prawdy o systemie w jakim zyjemy jak i ludziach ktorzy za nim sie kryja. Innym pozytywnym efektem jest czas, ktory wczesniej byl trwoniony na rzeczy malo istotne, ktory nagle sie pojawil w skutek wszelkiej masci lockdownow. Czas na zastanowienie, czas na kontakty z przyroda, czas na ksiazki. Szansa na wlasny rozwoj.
Ludzie budza sie i dostrzegaja potrzebe wlasnego dzialania.
Ale w tym wywiadzie wypowiadal sie pan Fauci ktoremu Reflex wierzy na 100%.sprawiedliwy pisze: ↑czw sty 06, 2022 4:44 am Zatem niech nie sieją fałszywych i dezinformujących wieści które tworzą nieudacznicy, zawiedzeni i rozczarowani naukowcy, itd itp inni pseudo mądrale, wiedzące lepiej, i inaczej. przede wszystkim.
-
sprawiedliwy
No to jak się budzą to się zaszczepią....Jest nadzieja!
Było ogólnie, n/t zamieszczanych wypowiedzi różnych, a nie konkretnie o Fauci.... tu nie ma co dyskutować...
Było ogólnie, n/t zamieszczanych wypowiedzi różnych, a nie konkretnie o Fauci.... tu nie ma co dyskutować...
Tu nie ma co dyskutowac. Zgadzam sie z tym.sprawiedliwy pisze: ↑czw sty 06, 2022 4:58 am No to jak się budzą to się zaszczepią....Jest nadzieja!
Coraz wiecej ludzi otwiera oczy i dostrzega jak sa manipulowani.
Jak sa dzieleni i napuszani na siebie.
Jak za pomoca bata i marchewki pedzeni sa niczym stado baranow.
Coraz wiecej ludzi otwiera oczy i dostrzega....
-
sprawiedliwy
Pomorzaku, Pomorzaku....
smutne, smutno... ale trudno...
Wiecej zaufania do drugiego czlowieka nawet wtedy gdy nie postepuje tak jak ty uwazasz za sluszne.sprawiedliwy pisze: ↑czw sty 06, 2022 5:16 am Pomorzaku, Pomorzaku....
Dla mnie twoj wybor jest twoim wyborem i nie widze powodu aby miec pretensje ze nie postepujesz tak jak ja.
Nie oceniam bo idziesz swoja droga ze wszystkimi tego konsekwencjami podobnie jak i ja.
Tak wiec nie rozumiem dlaczego ci smutno. Jestes pewna ze znasz przyszlosc i wiesz lepiej ode mnie jak powinienem zyc.
-
sprawiedliwy
pomorzak pisze: ↑czw sty 06, 2022 5:37 am Wiecej zaufania do drugiego czlowieka nawet wtedy gdy nie postepuje tak jak ty uwazasz za sluszne.
Dla mnie twoj wybor jest twoim wyborem i nie widze powodu aby miec pretensje ze nie postepujesz tak jak ja.
Nie oceniam bo idziesz swoja droga ze wszystkimi tego konsekwencjami podobnie jak i ja.
Tak wiec nie rozumiem dlaczego ci smutno. Jestes pewna ze znasz przyszlosc i wiesz lepiej ode mnie jak powinienem zyc.
Boszszszsze. przecież ja NIC nie mówię....ani że wiem lepiej, ani jak powinieneś żyć, ani NIE uważam, że postępujesz jak ja uważam za nie słuszne...
To jak wolno mówić swoje zdanie i opinie? czy nie wolno? bo zaraz wszystko sobie tłumaczysz pod siebie....
Zgadzam się z jednym... "więcej zaufania do drugiego człowieka" tak jest . w rzeczy samej. Ja ufam i ty ufasz, lecz nie są to ci sammi ludzie. Ot i wsio!
I także powtórzę się, w rzeczy samej , Pomorzaku, też tak twierdzę....
Kto tu kogo manipuluje? Ot i to jest pytanie !
wygląda na to że każdy ma swoich manipulatorów i manipulowanych!
Pozdrawiam i Zdrowia...