Magic Kingdom II
-
bea_mezlot
Re: Magic Kingdom II
nie chodzi o to ,ze pipek zamiescil zdjecia, chodzi o to ile ich zamiescil !!!!!!!
nawet nie chodzi o zdanie admina ale o odczucia innych
pipek spieprzyles zagadnienie ze zdjeciami
i nawet rx cie nie obroni
nawet nie chodzi o zdanie admina ale o odczucia innych
pipek spieprzyles zagadnienie ze zdjeciami
i nawet rx cie nie obroni
O czym ten facet mowi? Pierwsze narobil rabanu, ze mu komputer wolno pracuje i zdjecia sie za wolno otwieraja, zapaskudzil klotnia caly watek. Przy tym zwyzywal pipka, mnie oskarzyl o egoizm, naklamal, obrazil kilka osob i administracje. Potem kiedy pipek spelnil jego prosbe i zamiescil link do slideshow, powiedzial ze nie otwiera plikow niepewnego zrodla, zeby w koncu przyznac ze go zdjecia nie interesuja......
O zesz....................
Reflex
Reflex
wszystko co piszesz mozna nazwac jedynie "mijaniem sie z prawda"Reflex pisze:O czym ten facet mowi? Pierwsze narobil rabanu, ze mu komputer wolno pracuje i zdjecia sie za wolno otwieraja, zapaskudzil klotnia caly watek. Przy tym zwyzywal pipka, mnie oskarzyl o egoizm, naklamal, obrazil kilka osob i administracje. Potem kiedy pipek spelnil jego prosbe i zamiescil link do slideshow, powiedzial ze nie otwiera plikow niepewnego zrodla, zeby w koncu przyznac ze go zdjecia nie interesuja......
Reflex
ale mysle ze wszyscy, ktorzy tutaj zagladaja zdazyli sie przez te pare lat przyzwyczaic do tego ze reflex klamal, klamie i bedzie klamal....
nigdy i nigdzie nie napisalem ze komputer mi za wolno pracuje bo tak w pracy jak i w domu mam wystarczajaco szybkie do normalnej pracy komputery z dwurdzeniowymi procesorami i odpowiednia iloscia pamieci RAM... i tu i tam uzywam windows xp pro, wiec nie mam tych problemow, ktore moga miewac uzytkownicy systemu vista wio.... nikogo nie obrazalem, ani pipka ani administracji... ciebie obrazic sie nie da, wiec nawet jesli sie poczules obrazony to ja tego do wiadomosci przyjac nie moge....
ja dzialam wylacznie pro bono publico i moje dobre rady sluza innym, czytaj NORMALNYM UZYTKOWNIKOM TEGO I INNYCH FOROW....
to ze udzielam dobrych rad nie musi znaczyc jednoczesnie ze podniecam sie niezdrowo widokiem myszki Miki.... wyroslem juz z tego... co do plikow exe to mam pewne zasady, ktorych sie trzymam... po co mam ryzykowac w sytuacji gdyby np. komus tu na forum cos odpierdzielilo i chcialby mi zrobic psikusa?
kim jest pipek tego nie wiem i nie wiem czy tez nie poczul sie obrazony i takie tam... ja dalej twierdze ze umieszczanie NA FORUM DYSKUSYJNYM kilkudziesieciu fotek czy linkow do nich w jednym poscie, na jednej stronie jest niepraktyczne...
dla ciebie jest to rownoznaczne z wyrznieciem kogos w pysk... coz... widocznie sie nie rozumiemy....
Malina... rozumiem z twojego wywodu ze wpisalas reflexa na liste WROGOW???Malina pisze:Tusku Ty jesteś strasznie upierdliwy. Jak długo można wałkować temat o niczym. Nic nie robisz tylko mędzisz.
Jesteś nudny.
bo to zdaje sie ON tu medzi i przynudza...
ja swoj cel osiagnalem... administracja pouczyla uzytkownikow aby sie ograniczali w ilosci fotek w jednym poscie czy na jednej stronie...
dla mnie to temat zamkniety.... ale jesli reflex zawraca doope to wypada mu przez moja wrodzona grzecznosc odpowiedziec zeby zamknal ryja zamiast glupoty pieprzyc...
co i tobie by sie przydalo powiedziec...
awantura godzilli
Tupet klamstwo i bezczelnosc , zasmiecenie watku i wywolanie kolejnej awantury juz sie odbilo na atmosferze forum. Mozna wyraznie wyczuc niechec do pisania i natychmiastowe zdystansowanie sie ludzi.
Bardzo chcialbym sie mylic, ale mam niemile przeczucia co do przyszlosci forum z tym czlowiekiem.
Kazda jego uwaga, kazdy komentarz czy odzywka jest agresja obliczona na destrukcje.
Nikt nie musi wierzyc moim slowom, tylko je zapamietajcie...
Reflex
Bardzo chcialbym sie mylic, ale mam niemile przeczucia co do przyszlosci forum z tym czlowiekiem.
Kazda jego uwaga, kazdy komentarz czy odzywka jest agresja obliczona na destrukcje.
Reflex
Re: awantura godzilli
sluszne spostrzezenie... nikt nie musi...Reflex pisze:Tupet klamstwo i bezczelnosc , zasmiecenie watku i wywolanie kolejnej awantury juz sie odbilo na atmosferze forum. Mozna wyraznie wyczuc niechec do pisania i natychmiastowe zdystansowanie sie ludzi.
Reflex
jedno pytanko do ciebie Jedyny Sprawiedliwy - po kiego sam zasmiecasz forum dennymi komentarzami?
ja mialem konkretne zastrzezenia co do ilosci fotek, podalem wszelkie mozliwe powody dlaczego to moze byc niekorzystne dla uzytkownikow tego forum a ty dalej ciagniesz denna dyskusje oczekujac pewnie az cie nazwe tak jak na to zaslugujesz aby potem wrzeszczec z oburzeniem jaka to ze mnie swinia....
wydoroslej reflex w koncu!!!
ja skonczylem juz 52 lata w tym roku i mam dosyc wlasnych problemow aby ciebie ciagle nianczyc na forum...
Reflexie, przeciez kazdy uczestnik forum ma mozliwisc zrezygnowac z czytania tekstow tego trolla - wiec nie rozumiem, dlaczego to oburzenie 
-
bea_mezlot
nikita " nie karmic trolla"nikita pisze:Reflexie, przeciez kazdy uczestnik forum ma mozliwisc zrezygnowac z czytania tekstow tego trolla
a ja bede bronic opinii tusku na temat liczby zamieszczonych zdjec przez pipek , bo bylo to pozbawione kompletnie sensu
pipek zamiast napisac, sluchajcie eksperymentuje z taka forma wrzucania zdjec
a on nie dosc ,ze nie uwaza ze cos mu wyszlo nie tak ,to jeszcze sie "stawia" uwazajac ,ze to byl sluszny (ten jedyny) wybor
pipek zamieszczajac tyle zdjec naraz przykules nasza uwage nie ich trescia ale iloscia
szkoda ,ze odeszlismy tak daleko od zdjec do typowego

niech ci TEN/TA/TO w kogo/co wierzysz w dzieciach wynagrodzi dobre slowo...bea_mezlot pisze:a ja bede bronic opinii tusku na temat....
jak widac analfabetyzm wtorny i upierdliwe niezrozumienie sie szerza wsrod uzytkownikow internetu...
dobra, moge nic nie pisac jak to nagle zaczelo "wszystkich" (w postaci reflexa) razic....
w sumie mam w dupie takie towarzystwo, ktoremu chce sie pomoc, gdy bladza a tu ci na wyciagnieta reke nasraja...