Reflexie, przeciez kazdy uczestnik forum ma mozliwisc zrezygnowac z czytania tekstow tego trolla
nikita " nie karmic trolla" a nie "nie czytac" !
A ja tam wole go nie czytac - to nie musze go karmic
to nie czytaj, kto ci kaze? tylko jesli sie kogos nie czyta to nie nalezaloby sie rowniez wypowiadac w jego sprawie i tematach...nikita pisze:A ja tam wole go nie czytac - to nie musze go karmic
tusku jak widac towarzystwo wzajemnej adoracji sie zbieglo i beda chcieli przekonywac ,ze 65 fotek w jednym poscie jest supernikita pisze:
A ja tam wole go nie czytac - to nie musze go karmic
To prawda, albo po prostu ignorowac. Tylko ja mam na tego typa ciezka alergie. Zbyt dlugo to trwa.Reflexie, przeciez kazdy uczestnik forum ma mozliwisc zrezygnowac z czytania tekstow tego trolla
a tak ci zalezalo na nie rozwalaniu tego watka.....Reflex pisze: To prawda, albo po prostu ignorowac. Tylko ja mam na tego typa ciezka alergie. Zbyt dlugo to trwa.
Podobnie z bea_marbertem. Goni jakby go pchly gryzly, nie rozumie ze nie chodzi o opinie, tylko o agresywny obrazajacy ludzi atak, ale jak ktos wstaje rano na kacu i zanim sie odleje pisze na czacie.....nie ma sie co dziwic.
zyjesz w kraju w ktorym dopoki nie udowodni sie winy to nie ma oskarzeniaReflex pisze: Podobnie z bea_marbertem. Goni jakby go pchly gryzly, nie rozumie ze nie chodzi o opinie, tylko o agresywny obrazajacy ludzi atak, ale jak ktos wstaje rano na kacu i zanim sie odleje pisze na czacie.....nie ma sie co dziwic.
No i ubawilem sie. Owszem, mam Twoje listy ktore mi slales choc zagrozilem ze Cie zablokuje.wiesz co cie boli u mnie ? bo nic nie wiesz o mnie ,ty wszystkowiedzacy rexie
i nigdy sie nie dowiesz!!!
a tak ci zalezalo na nie rozwalaniu tego watka.....Reflex pisze:No i ubawilem sie. Owszem, mam Twoje listy ktore mi slales choc zagrozilem ze Cie zablokuje.
Pisales jako bea, "a bo marbert jest w zlotoryi", juz dwa razy wieszalem dowod, kiedy bea dziekowala jako marbert Galwasowi za pozdrowienia dla marberta. Malo?
I na koniec... Trzeba miec naprawde dobre samopoczucie, zeby wierzyc ze ktos chcialby o tobie cos wiedziec.
Zebys nie byl taka pchelka czepiajaca sie kazdego postu, w ogole bym na ciebie nie zwracal uwagi, bo coz ty nieboze takiego ciekawego pisujesz?
No a teraz sio, bo niechcaco nadepne...
Reflex