ManuFuckTura

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
phillon

Re: ManuFuckTura

Post autor: phillon »

nikita pisze:
Prosze!...caly Nikita :) krotko,zwiezle i jeszcze po sprawiedliwemu.
WHP jakby mi odpowiedzial to ze trzy strony KrucaFuks by byly jak nic (gadula jedna)
te "umlauty" to mi sie strasznie zawsze podobaly i jeszcze bylo "O" z kropkami (mialo jakas nazwe?)
poza tym ze "O z kropkami"?..bo ja to jestem taki wzrokowiec, jak mi sie cos podoba to sie ciesze.
wtedy tak sie cieszylem ze nawet kupilem sobie "rozmowki" do nauki niemieckiego..
ale mi nie szlo :( , moze dlatego ze w ten sam dzien poszedlem do kina i sie zakochalem,
Jane Birkin jej bylo..Jazz`uuuuuuuu jak ona grala!!!...pomyslalem se wtedy ze przecie nigdy
nie bede na nia krzyczal, to po cholere mi niemiecki? i po kinie kupilem "rozmowki" francuskie...
i tesz mi nie szlo :( ....bo jak wrucilem do domu to akurat w radiu leciala ta "swinska" piosenka
Je t`aime..moi non plus :oops: co to ja z Gainsbourg`iem spiewala, przecie nie bede sie z taka
kobieta zadawal...bo jakby takie figle ze mna chciala robic publicznie? coby ludzie powiedzieli?!!
i tak w jeden dzien stracilem szanse na poznanie 2 jezykow obcych :roll: ...pech!!
Jej mi nie szkoda...ale tych "umlautow" to troche zaluje ze ich juz nie ma :cry:

Phillon...zawiedziony
wielokropek

Post autor: wielokropek »

Nikita:

"...oto dowod, ze "phillon" NIE jest "whp":
Whp NIGDY by nie napisal "dedykuje ten link wszystkim wielbiciela kolei..." - Whp napisalby "dedykuje ten link wszystkim wielbicielOM kolei..."
(uzywanie koncowki "a z ogonkiem" zamiast koncowki "om" zarezerwowane jest dla intelektualistow zza Sciany Wschodniej, lub ich potomkow, do ktorych whp nie nalezy )
a link jest fajny - dziekuje"

No, jeszcze tylko zrobic pomiary czaszki, okreslic kolor oczu i wlosow - i juz wiadomo, ktorzy "intelektualisci" sa lepsi...
Pewnie ci, co "som".

wielokropek
wielokropek

Post autor: wielokropek »

Phillon:

"Witaj Wielokropek....
Jestes dziewczyna czy facetem?...bo od tego zalezy moja odpowiedz na marakuje
Nie chcialbym wyjsc na "Wala-Intelektualiste" zza Sciany Wschodniej"

Jestem transgender: bylem facetem, ale przerobiono mnie na kobiete. W sumie zostalem lesbijka...
Odpowiada Ci to?

wielokropek
nikita

Post autor: nikita »

wielokropek pisze:Nikita:

"...oto dowod, ze "phillon" NIE jest "whp":
Whp NIGDY by nie napisal "dedykuje ten link wszystkim wielbiciela kolei..." - Whp napisalby "dedykuje ten link wszystkim wielbicielOM kolei..."
(uzywanie koncowki "a z ogonkiem" zamiast koncowki "om" zarezerwowane jest dla intelektualistow zza Sciany Wschodniej, lub ich potomkow, do ktorych whp nie nalezy )
a link jest fajny - dziekuje"

No, jeszcze tylko zrobic pomiary czaszki, okreslic kolor oczu i wlosow - i juz wiadomo, ktorzy "intelektualisci" sa lepsi...
Pewnie ci, co "som".

wielokropek
...alez w powyzszym wywodzie stwierdzajacym ze niektorzy "intelektualisci" uzywaja koncowki "a z ogonkiem", a niektorzy uzywaja koncowki "om" wcale NIE chodzi o to, ktorzy "intelektualisci" sa lepsi, a ktorzy gorsi, tylko o stwierdzenie, ze jedni sa inni od drugich - co wsrod ludzi nie cierpiacych na kompleksy mniejszosci przyjmowane jest jako zjawisko normalne w normalnym pluralizmie...
(czyzby jednak niektorzy rowniez w tym miejscu gotowi byliby ustawic KRZYZ i go bronic do upadlego :?: :roll: )
phillon

marycha pisze: czy mnie jeszcze pamietasz?
13 lat temu porzuciles mnie dla pociagu.
Marycha!...jagrze :) moglbym Cie zapomniec?
Do dzis nosze to zdjecie z legitymacji szkolnej ktore mi dalas na peronie..
wiem, postom!pilem wtedy.... nieladnie :( ...ale ten "pociag" do swiata byl
silniejszy niz to co dyktowal rozsadek...
Mozemy to jeszcze nadrobic...mlodzismyjeszcze...nie?
Teraz to jade do Bydgoszczy...Pomorzak mnie zaprosil :D
to znaczy na razie ide na dworzec co by to zobaczyc czy ktos
ze najomych wezmie mnie na "krzywego ryja" :shock: do parowozu..
bo przecie nie bede placil..nie?
Jade tam po czesci z ineresem (zawsze go ze soba zabieram) :P
Chce oczywiscie zobaczyc fonntanne ale przy okazji to musze
sprawdzic czy oni tam na dworcu maja restauracje dworcowa! bo teraz
to wszedzie na dworcach maja te "fastfudy" i Donaldy, ze czlowiek
nawet nie ma gdzie wypic i zakasic.A ile malrzenstw sie przez to rospadlo!!?
No bo jak chlop nie wraca na noc to gdzie go baba ma szukac?
No wiec z ta restauracja..to jest tak...napisalem scenariusz filmowy...
taki "erotyczny thlirel", znaczy erotyzmu to tam prawie nie ma (na zdjeciach)
ale jest jeden niespodziewany najazd (zblizenie)kamery na piersi kobity!
a moze Ty bys chciala zagrac te role?
(chlopy w kinie to malpiego rozumu dostana jak to zobacza...te zblizenie sie znaczy)
ale akcja sie toczy w restauracji dworcowej i ni jak takowej nie moge znalesc!
Druga sprawa, to jestem przy nadzieji ze Pomorzak nakreci to wszystko...
na zdjeciach tu u niego widzialem ze ma ten caly sprzet do takich dzialan..aparaty,kamery
i co tam jeszcze cza....jak dopracuje dialogi do konca to Ci przesle kopie..

Phillon...scenarzysta
phillon

nikita pisze:- co wsrod ludzi nie cierpiacych na kompleksy mniejszosci
u mnie w okolicy to tych kompleksow mniejszosciowych nie ma...
niby jest taki jeden mniejszy chlop (tak gdzies o polowe od innych)
ale potrafi zjesc i wypic za dwuch!!..i nikt mu nie podskoczy...!!!
wszyscy przechodza nad nim okrakiem :o

Phillon...majacy sasiadow
phillon

Reflex pisze:Skad mu sie to bierze nie wiem, musze zapytac co pije
U nas na prowincji to my se tak zyjemy na spokojnie...
Nikt sie nigdzie nie spieszy...idziesz sobie, a tu jeden chlop lezy przy drodze
a o tam dalej jeden pod plotem...i tak sie to leniwie toczy...
picie to my tu mamy takie ekologiczne, za pan brat z natura!
w zaleznosci co w danym momecie obrodzilo...sliwki,jablka....
kladziesz sie wygodnie pod drzewem i nic nie robisz , pelen luz..
owoce maja to do siebie ze musza spadac..takie jakies fizyki prawo..
wystarczy dzionek, dwa i zaczyna to to fermetowac 8-)
takimi na ten przyklad 15 sfermetowanymi sliwkami mozna sie niezle nawalic :D
i rano nie ma kaca bo to wszystko naturalne...

Phillon...ekolog
Dzieki za zdjecie Marychy...reumatyzm mi natychmiast przeszedl :D
phillon

wielokropek pisze:Phillon:

Jestem transgender: bylem facetem, ale przerobiono mnie na kobiete. W sumie zostalem lesbijka...
Odpowiada Ci to?

wielokropek
Ja kiedys bylem marynarzem slodkich wod na promie w Szczawnicy i mialem rodzicow mieszkajacych w Nowej Hucie,a jedna z moich siostr ma meza z Warszawy. Moj tata i mama po ostatnim pobycie w wiezieniu za hodowle i handel marihuana sa obecnie na utrzymaniu moich dwoch siostr ktore sa prostytutkami w Hamburgu. Mam dwoch braci. Jeden z nich aktualnie odsiaduje wyrok dozywocia w Wisniczu za nielegalny obrot niedestylowana surowka na wydziale piecow w kombinacie.Drugi jest w sledczym w Warszawie, jak na razie bez konkretnych oskarzen poza jednym morderstwem.Jestem obecnie zareczony z byla ukrainska prostytutka ktora jednak nadal pracuje na pol etatu w burdelu.Chcemy sie jak najszybciej pobrac i myslimy powaznie o otwarciu naszego wlasnego rodzinnego burdelu tym bardziej ze nazeczona ma w tym doswiadczenie i duza wiedze a ja moglbym zostac Managarem.Mysle tez ze moje siostry nie musialyby pracowac na ulicy tylko pod dachem i byc moze przestaly by pic te niejakosciowe niemieckie alkohole.
I Ty mi sie pytasz czy mnie odpowiada ze jestes lesbijka?
Toz jestes prawie jak rodzina :D

Phillon...Rodzinny
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

takimi na ten przyklad 15 sfermetowanymi sliwkami mozna sie niezle nawalic
i rano nie ma kaca bo to wszystko naturalne...
W najgorszym przypadku jak przegniesz, na drugi dzien dostaniesz rozwolnienia, czysto po polsku s*raczki.
Taka uprawa jest natruralna i zdrowa, bo jest zdrowa i naturalna. Zadnych pestycydow, fungicydow, czy insektocydow. Czasem tafi sie sliwka z proteinami, czyli takim bialym tlustym robakiem, ale smak jest niepowtarzalny. Jak ja Ci Philonie tej prowincji zazdroszcze.
U nas w wielkim swiecie, jablka wymyte i wypolerowane, smieja do nich oczy ale jak je zamkniesz, nie rozroznisz w smaku, czy to jablko, banana chiquita, czy kalarepa.
Smakuja caly rok jednakowo a sprobuj zrobic znich swojski jabcok w dymionie z bulgocaca rurka. Zawsze Ci wyjdzie ocet o zapachu kwasu siarkowego.

Sie znowu zastaniawiam (pobudzasz do myslenia) co wy tam kurzycie, pewnie maryske (bez urazy Marycha). Pisze po naszemu, bo DEA (Drug Enforcement Administration) mogloby namierzyc slowo marihuana i moglbys popasc w klopoty, to by dopiero byla s*raaaaaka :o

Obrazek
marycha

Post autor: marycha »

Ja, nigdy Cie nie zapomne. Do dzis zachowalam Trybume Ludu, ktora czytales mi przy swietle ksiezyca, a potem kazdego komara, ktory na mnie usiadl ....pac, pac.. ja wiem to z zazdrosci,ale troche przesadziles.
Czy jestesmy mlodzi jeszcze? Miales taka krucza czupryne i gorejacy wzrok ze moglbys step podpalic. A teraz moze jestes juz bialy kruk, a gorejacy wzrok miales kiedy chciales sie napic i szukales butelki.
Mozemy to jeszcze nadrobic, masz racje...moje uczucia niech oddadza slowa piosenki...

ODPOWIEDZ