Prozne Twoje apele Galwasie, nie zrozumieli postu wiadacego, nie zrozumieli upomnienia. W koncu na forum pisza Polacy a u naszych rodakow polityka podobnie jak kibicowanie pilce noznej jest wojna na tasaki, poczawszy od politykow zawodowych, na szarej masie skonczywszy. Polak nie angazuje sie w polityke intelektualnie, tylko emocjonalnie. Cudnie ilustruja to zdjecia spod Palacu Prezydenckiego. Ty mi jelopa, a ja ci w morde jeza - kopa. Nie bedzie nam Tusk, Komorowski, Rusek czy Niemiec plul w twarz w imie ojca naszego Rydzyka wielebnego, czy oszoloma innego. Tu musze stanowczo podkreslic, ze owe chamstwo jest widoczne glownie ze strony PiS-u i jego zwolennikow. Platforma jest ok, a Lewica to prawie wersal.Nie chcę być natarczywy, ale zdaje się nikt nie przeczytał zamieszczonego przeze mnie linku. A chodziło mi o to, że odkrycie naukowców brytyjskich wyjaśnia (między innymi oczywiście), dlaczego na tym forum jeszcze nigdy nikomu nie udało się nikogo przekonać do niczego przy pomocy argumentacji. Poglądy polityczne to nie jest kwestia przemyśleń, ale osobowości, i dlatego próbę ich wyperswadowania każdy przyjmuje, jako personalny zamach na samego siebie, któremu rzecz jasna nie może ani ulec, ani go zaakceptować.
Na naszym forum jest nieco lepiej. Tu mozna conajwyzej zdalnie dostac w pysk ubekiem, albo hitlerem, czy antypolakiem, ale ogolnie nie jest tak zle.
W sumie tak! - to jest kwestia osobowosci.