Anybody out there?

O wszystkim i o niczym nocne Polaków rozmowy.
pipek

Anybody out there?

Post autor: pipek »

Skończyłem właśnie swoją cotygodniową konferencję skajpową ( trza korzystać póki co) i mogę na spokojnie wyłuszczyć:
spode Krakowa moja rodzina to i miałem ci ja na swoim kompie kontakty do kilku starych babelowiczów,ale kompiutery siem zmieniają,systemy apgrejdują,a i krasze tyż som nasze,więc powymazywalo się to i owo z czasem.

Mimochodem przyszło mnie do głowy,że być może istnieją jakieś duszyczki,które pomimo wszystkiego chciałyby utrzymywać jakiś tam kontakt z pipkiem,toteż na starej biblijnej zasadzie cóże ważniejsza jedna zbłąkana owieczka niźli całe stado domowych baranów,reanimowałem swój adres imejlowy i konto na forum.

Przez dni kalendarzowych następnych sztuk 10 moja skrzynka imejlowa będzie więc czynna i kto chce może mnie tam złapać:

pipek@hobox.net

Zainteresowanym odpowiem podając namiary na normalnego majla.

pipek.

Przy okazji - jak was dziwi moja polszzczyzna,to poczytajcie sobie strony internetowe polskich ministerstw wszelakich - tam to dopiero jest po polskiemu...
Reflex
Kontakt:

Re: Anybody out there?

Post autor: Reflex »

No to po jaka cholerę wogóle wymieniać te żarówki?
Najmniej nie znaczy ze w sumie to jest malo. Akcje oszczednosci energii prowadzi sie rownolegle we wszystkich dziedzinach konsumujacych energie elektryczna. My reagujemy na to co dotyczy nas bezposrednio.
pipek

Post autor: pipek »

przez Reflex » Wt maja 17, 2011 6:49 pm

No to po jaka cholerę wogóle wymieniać te żarówki?

Najmniej nie znaczy ze w sumie to jest malo. Akcje oszczednosci energii prowadzi sie rownolegle we wszystkich dziedzinach konsumujacych energie elektryczna. My reagujemy na to co dotyczy nas bezposrednio.
Reflex

No to se reagujcie,ino moje żarówki zostawta w spokoju.

Przy okazji patrzta również jakąż to strona reagujecie...

...i w którym kierunku leci...
ODPOWIEDZ