Watek ZAMKNIETY
Watek ZAMKNIETY
Super! Malo bylo cenzury na "widzimisie", zdejmowanie postow pdlug uwazania, teraz sie zamyka watki, gdzie toczy sie rzeczowa i ciekawa dyskusja Bez powodu i uzasadnienia. Jezszcze troche drogie dzieci, bedziecie mogli pisac wylacznie pod dyktando.
Re: Watek ZAMKNIETY
Ja mam w związku z tym tylko jedno pytanie: Pod czyje dyktando?Jezszcze troche drogie dzieci, bedziecie mogli pisac wylacznie pod dyktando.
I proszę pod żadnym pozorem sobie nie lekceważyć mojego pytania bo jest ono nie dość, że rzeczowe to i jeszcze na dodatek wszelki zasadne. A co, nie ma głupich pytań, są jedynie takowe odpowiedzi. W tym jednak szczególnym przypadku odpowiedź jest pożądana ale pewnie przyjdzie się obejść smakiem. Tak więc smacznego wszystkim a może dobranoc? Sama już nie wiem co wypada a co nie by wątku przez przypadek nie przyczynić się by nie zamknęli.
Malina,wątek został zamknięty na wniosek jego założyciela,czyli mój własny.
Reflex zamiast wrzeszczeć mógł już założyć coś w zamian,gdzie dyskusja toczyłaby się nadal,boć jeśli ludzie maja ochotę dyskutować,to będą - jak to drzewiej bywało.
Spytasz pewnie dlaczego zamknąłem swój wątek?Ano taka miałem potrzebę wewnętrzną. I to wszystko.
Wkrótce pozamykam również kilka innych.
Nic nie może wiecznie trwać,a ja już założyłem nowe wątki,nad którymi będę pracował.
A to jest trochę roboty;
założyć wątek,dopilnować aby szybko nie wygasł i miał jako taką oglądalność.
Tutaj nie wystarczy darcie mordy i szydercze gnojenie wszystkiego co popadnie..
Powiedziałem już to kilkakrotnie;
JESTEM TUTAJ DLA SIEBIE.
Czy wam sie to podoba,czy nie.
Sorry,twardą szkołe dostałem na tym forum i wyciagnąłem z niej wnioski.
P.S.A fotki cykałem sam.I też będę nadal cykał.I zamieszczał.I g... mnie obchodzą te kundle,które przychodzą tam się wykasztanić.
S...ją na samych siebie.Nic więcej.
Reflex zamiast wrzeszczeć mógł już założyć coś w zamian,gdzie dyskusja toczyłaby się nadal,boć jeśli ludzie maja ochotę dyskutować,to będą - jak to drzewiej bywało.
Spytasz pewnie dlaczego zamknąłem swój wątek?Ano taka miałem potrzebę wewnętrzną. I to wszystko.
Wkrótce pozamykam również kilka innych.
Nic nie może wiecznie trwać,a ja już założyłem nowe wątki,nad którymi będę pracował.
A to jest trochę roboty;
założyć wątek,dopilnować aby szybko nie wygasł i miał jako taką oglądalność.
Tutaj nie wystarczy darcie mordy i szydercze gnojenie wszystkiego co popadnie..
Powiedziałem już to kilkakrotnie;
JESTEM TUTAJ DLA SIEBIE.
Czy wam sie to podoba,czy nie.
Sorry,twardą szkołe dostałem na tym forum i wyciagnąłem z niej wnioski.
P.S.A fotki cykałem sam.I też będę nadal cykał.I zamieszczał.I g... mnie obchodzą te kundle,które przychodzą tam się wykasztanić.
S...ją na samych siebie.Nic więcej.
ZALOZYCIEL zabral glos. Pyszni sie i pyszczy. JEGO watek i JEGO decyzja, Administracja zrobila co wlasciciel polecil, reszta nie wrzeszczec. Faktycznie ten kretynski watek powinien byc dawno zamkniety, ale nie w momencie kiedy nabral zycia i sensu!
Uwaga uzytkownicy, obiecal ze zamknie wiecej, He!He!
Curwa ale kyrk.
Uwaga uzytkownicy, obiecal ze zamknie wiecej, He!He!
Curwa ale kyrk.
A to takie buty. Nie wiedziałam o takiej opcji. No widzisz, człowiek uczy się każdego dnia czegoś nowegoMalina,wątek został zamknięty na wniosek jego założyciela,czyli mój własny
A co mi tam i tak pewnie co miało być powiedziane a co powiedziane być nie zdążyło, będzie powiedziane w przyszłości.
Dostosowałem kaliber do tego wymierzonego w moją stronę....
Poza tym -takie są fakty na temat Reflexa vel bialy.
ale ci sie dostalopipek pisze:Poza tym -takie są fakty na temat Reflexa vel bialy.
p r
Co Ty! Refleks to Biały? No ja podejrzewałam, że tu kilka osób ma podwójne (a czasem potrójne) nicki.pipek pisze:Dostosowałem kaliber do tego wymierzonego w moją stronę....
Oni wszyscy to tak z poczucia humoru to wszystko czy to są objawy jakiejś szczególnej choroby?
O potrzebie to już nawet nie wspomnę.
Jak pipek tak powiedzial to musi byc prawda. Jak wszystko o czym pisze.Co Ty! Refleks to Biały?
A ja jednak odważnie powiem, że Biały nie ma nic wspólnego z Refleksem.Reflex pisze: Jak pipek tak powiedzial to musi byc prawda. Jak wszystko o czym pisze.
Biały się wyróżnia swą innością, w pisaniu, oczywizda