Cześć:)

O wszystkim i o niczym nocne Polaków rozmowy.
LubiącaTańczyć

Cześć:)

Post autor: LubiącaTańczyć »

Na forum jestem nowa więc się przedstawie- mam na imię Agnieszka i jestem tegoroczną maturzystką. z racji bardzo długich wakacji (!!!!!!!!:)) postanowiłam, że poćwiczę trochę swój język angielski. i tutaj mam do Was bojowe pytanie- czy znalazłby się ktoś mieszkający w anglojęzycznym kraju, kto miałby czas i chęci wymieniać ze mną maile lub cos w tym stylu (zawsze jest facebook czy gadu) w języku angielskim?:) z góry zastrzegam, że mój angielski nie jest w najlepszym stanie, ale mam nadzieje, ze troche sie podszkole:) no.. to chyba tyle;) Pozdrawiam :)
marek hubert

Re: Cześć:)

Post autor: marek hubert »

LubiącaTańczyć pisze:Na forum jestem nowa więc się przedstawie- mam na imię Agnieszka i jestem tegoroczną maturzystką. z racji bardzo długich wakacji (!!!!!!!!:)) postanowiłam, że poćwiczę trochę swój język angielski. i tutaj mam do Was bojowe pytanie- czy znalazłby się ktoś mieszkający w anglojęzycznym kraju, kto miałby czas i chęci wymieniać ze mną maile lub cos w tym stylu (zawsze jest facebook czy gadu) w języku angielskim?:) z góry zastrzegam, że mój angielski nie jest w najlepszym stanie, ale mam nadzieje, ze troche sie podszkole:) no.. to chyba tyle;) Pozdrawiam :)
Widze Agnieszko, ze wszyscy Cie olali i Twoj cieply a zarazem i sympatyczny post wpuscili w kanal.
Widzisz..., sam nie jestem w stanie zmienic Swiata..., ale jak podeslesz mi kila swoich zdjec na moja skrzynke..., i je zobacze...hmmm, zapewne zmienie zdanie o calym Swiecie i tych zlych niedobrych ludziach, ktorzy Ciebie potraktowali w taki sposob tutaj...(jacy oni sa okropni...?!)
Ja jestem calym sercem z Toba i tez lubie tanczyc, choc w moim wieku teraz podagra daje mi niezle znac...
ale Pozdrawiam serdecznie..., i pamietaj, ze potrafie tez tanczyc nawet na jednej nodze..., a jak chcesz to zatancze i dla Ciebie..., a moze i z Toba kiedys...hahahahaaa....
marek hubert.
ps.Agnieszko, jesli lubisz tanczyc, to potrafisz napewno i to ...? Pytam nieskromnie, bowiem zapewne tak... a Ty swego talentu dasz posmakowac ponad miare nam tutaj i swym urokiem obdarzysz miarowo i zgodnie z wlasnym uznaniem...
a to dla Ciebie najsamprzod (tzn. tak na poczatek)..., duze wyzwanie.
tekajot

Post autor: tekajot »

ale jak podeslesz mi kila swoich zdjec na moja skrzynke..., i je zobacze...hmmm, zapewne zmienie zdanie o calym Swiecie i tych zlych niedobrych ludziach, ktorzy Ciebie potraktowali w taki sposob tutaj...(jacy oni sa okropni...?!)
Panie M. Hubert, w jakim celu potrzebne są panu fotografie pani, która wyraziła cheć korespondowania z któryms z uczestników w jezyku angielskim? Czy bez tych fotografii nie potrafi pan skreślić kilku zdań po angielsku?
Wielu tutejszych uczestników mieszka w USA i nikt nie zgłosił chęci wysiłku do korespondowania czego nie mam im za złe. Pan natomiast, obcesowo żąda fotografii warunkując tym samym ewentualne podjęcie korespondencji jeśli osoba na fotografii wzbudzi w panu pewnego rodzaju "zainteresowania".
marek hubert

Tekajot..., pomysl troszke mocniej niz zwykle... dlaczego!
serdecznie, mh.
LubiącaTańczyć

Post autor: LubiącaTańczyć »

w sumie też zastanawiam się po co stąd komuś moje zdjęcie:)

co do linka z polonezem.. tak się składa, że od kilku lat tańcze należe do zespołu tańca ludowego i polonez jest dla mnie normą wiec w sumie dobrze trafiłeś :)

i nic nie szkodzi:) mailowanie po angielsku bylo tylko propozycja.. skoro nikt nie ma ochoty to ja jakos to przezyje;)
marek hubert

LubiącaTańczyć pisze:w sumie też zastanawiam się po co stąd komuś moje zdjęcie:)

co do linka z polonezem.. tak się składa, że od kilku lat tańcze należe do zespołu tańca ludowego i polonez jest dla mnie normą wiec w sumie dobrze trafiłeś :)

i nic nie szkodzi:) mailowanie po angielsku bylo tylko propozycja.. skoro nikt nie ma ochoty to ja jakos to przezyje;)
a napiszesz cos jeszcze Nam od siebie Agnieszko... po angielsku?
Pamietaj, bo dusza i troche cialem jestem z Toba i jak zobacze Cie tanczaca w ludowym stroju na zdjeciu...,
to ten Tekajot bedzie mi zazdroscil...hahahaaaaa...
caluski ludowa baletnico, mh.
ODPOWIEDZ