Lista kłamców smoleńskich

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
godzilla

Re: Lista kłamców smoleńskich

Post autor: godzilla »

Reflex pisze:Bardzo inteligentne, jak caly godzila

Polonio, Emigracjo, Administracjo, badz dumna ze swojego czlonka syna...
Czyjego (czlonka), niech sobie juz kazdy wpisze.
czlonku synu Poloniii reflexxxie...
zdradz nam wiec zrodlo twojej nieskonczonej madrosci i podaj kto cie poinformowal o tym fakcie iz w Polsce jest inaczej niz w innych krajach... SKAD TO WIESZ?

ja nie wiem wiec pytam...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

ja nie wiem wiec pytam...
A chocby stad matolku, ze po locie Kaczynskiego do Gruzji zaloga prezydenckiego samolotu zostala wyrzucona z pracy na zadanie Kaczora za podjecie decyzji ze wzgledu na dzialania wojenne o ladowaniu na innym lotnisku niz zadal Prezydent
Ze media o sytuacji w polskim lotnictwie wojskowym napisaly tony artykulow.
Ze chocby katastrofa lotnicza w Mirosławcu , gdzie zginelo prawie cale dowodztwo polskich sil lotniczych, ze smial sie i dalej sie smieje z nasej potegi lotniczej caly swiat.
Tylko w Polsce matolku i tylko ty o tym nic nie wiesz, bo u ciebie za ciasna glowa a znane wszystkim sprawy to nieskonczona madrosc.
godzilla

o tamtych wydarzeniach wiem... nie bardzo jednak rozumiem skad masz debilu DOWODY na to ze tym razem bylo identycznie?

wiem, wiem... kapitan sie bal i wolal zginac niz sie postawic i ratowac zycie setki pasazerow...

to sa takie wasze dowody... w czarnych skrzynkach sa prawdziwe dowody.... uruchom swoje kontakty w kgb i rzuc tu jakims, o ktorym nikt nic nie wie...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Jak szybko matol wykrecil kota ogonem. Przeciez ja nie napisalem slowa o Smolensku.
Pisalem o sytuacji w polskich slilach lotniczych, bo sam matolek przyznal ze o nich nic nie wie,
Koncze, bo temu czlowiekowi potrzebny jest kaftan bezpieczenstwa i psychiatra nie ja.
A calej bandzie Macierewicza dobry prokurator i wyrok.
godzilla

dyskusja z reflexem... (moglaby tak wygladac gdyby reflex mial kubek)

Obrazek
ODPOWIEDZ