babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
sprawiedliwy

Re: babulenie

Post autor: sprawiedliwy »

ale ubaw po pachy.
ten mlody Adrian z Razem rzeczywiscie najsensowniej wypadl, najlepiej, mimo ze nie zgadzam sie z jego propozycjami np. podatkow i innymi tezamimocno skreconymi w lewo, to trzeba i nalezy przyznac ze blyszczal w tym towrzystwie, szczegolnie bab, bo one tzn. te baby byly fatalne, wypadly w debacie beznadziejnie. Slowem: Boze chron Polske przed babskimi rzadami, kazdy rzad lepszy byle nie babski.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Ja nie wierze ze baby nie potrafia, znane sa przypadki, ze baby sa lepsze od mezczyzn.
Ale nie Polsce.
W Polsce nawet faceci sa do dupy. Mentalnosc prowincjusza, ukrywane kompleksy, albo wybujaly tupet.
Tusk, ktory sobie w Polsce doskonale radzil w Brukseli nie blyszczy.
Powinna powstac armia zawodowych bezpartyjnych urzednikow administracji, ktorzy beda zatrudnieni bez wzgledu na rzadzaca partie a politycy I korpus dyplomatyczny powinni sie rekrutowac z ludzi wyksztalconych za granica w kierunkach spoleczno politycznych, znajacy zagadnienia swiata i jezyki obce. Na zachodzie wiekszosc ludzi na wysokich stanowiskach rzadowych, to ludzie wyksztalcneni w Angli, lub w USA. Tacy ludzie jak Kukiz, Palikot, Korwin Mikke, Macierewicz, Kaczynski, Duda, Kopacz, czy Szydlo to siermiezna amatorszczyzna i nie powinni byc w ogole brani pod uwage.
A ten Adrian Zandberg ma dobrze poukladane w glowie. On I inni mlodzi ludzie, to przyszlosc polskiej polityki. Profesjonalnej i normalnej. Teraz pale gromnice, zeby Kaczynski przepadl raz I z kretesem. A kyszzz...
godzilla

Post autor: godzilla »

Mamucha, jezeli nie rozumiesz o co mi chodzi to nie zawracaj dupy... ja pisze do tych co aktualnie sie wypowiadaja w temacie... ciebie na mysli nie mialem.... jesli potrafisz myslec to sama zauwazysz ze mam racje... reflex najwiekszy rasista nagle zaczyna kochac nielegalnych imigrantow idacych tu po socjal lub dla podrzynania gardel w programie swietej wojny... pomorzak wielbi marksiste, nie potrafiac nawet wyjasnic dlaczego... ja wiem dlaczego... bo w wyborczej przeczytal.... reszta chooy...
Pozdrawiam
Godzilla
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

Alez oczywiscie . ze baby potrafia, ale nie wszystkie i akurat nie te 3 , Jest wiele znanych sprawdzonych bab na poziomie i z kompetencjami do rzadzenia, te 3 sie nie nadaja,
Adrian blyszczal. odpowiadal rzeczowo i konkretnie na pytania, niestety mocno lewe odpowiedzi,
Pozostaje Petru, ktory zaskoczy wysokim wynikiem,
pomorzak

Post autor: pomorzak »

To jest nasz godek Mamucho
jak on zajarzy ze teraz robisz za lenina do tylu ....
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

to dzialka cyca i godzilli
na wymioty sie zbiera
nigdy nie myslalem ze tak nisko upadna
ale oni bronia ludzkosci

cycek tak sie chwalil swoja odwaga bo na amerykanskim forum pyszczy na Merkel
podobno czeka az go zamkna i nie boi sie
kabotyn
------------------------------------------------------

panie pomorzak
to sa panskie wymioty
wynikly z zego ze "normalnosc"
jest dla pana niestrawna - lecz
zarlocznosc polaczka na obczyznie
jest panska "normalnoscia"

panie
ja wpisuje na niemickich moje uwagi
czytaj die zeit - die welt - spiegel - niestety
zdejmuja bo mamy tu demokracje panie swiety

nier pyyszcz kiedy gowno wiesz

na slasku mowiono

w rzicvi bol i guwno wiy

CYC
pomorzak

zoskicyc pisze:
nier pyyszcz kiedy gowno wiesz

na slasku mowiono

w rzicvi bol i guwno wiy

CYC
ja wiem wiem
ale jak pan bedziesz zwalczal tych terrorystow
to nie bierz starszych jak 5 lat
bo starsi moga byc za mocni
Ninel

Post autor: Ninel »

Mamucha, jezeli nie rozumiesz o co mi chodzi to nie zawracaj dupy...
-------------------------------------------

Ach, no teraz to juz "rozumiem"...bo widzisz martwilam sie, ze jestes w zlej formie...ale jak ty zaczales od dupy strony to znaczy, ze wszystko u Ciebie w porzadku i po staremu.

pozdrawiam
pomorzak

Mamusiu
ja mi ciebie brakowalo :D
pomorzak

Przy okazji i w tym watku pragne wyrazic ze nikt nie jest odpowiedzialny za moje nie tak czeste udzielanie sie na tym forum.
Potrzebuje po prostu troche dystansu bo zauwazylem ze zyczynam reagowac podobnie jak moi adwersarze a to mi nie odpowiada.
Ostatecznie chodzi im jedynie o wykrzyczenie swoich racji i pozywienia sie spodziewanymi reakcjami. Na dodatek to co kazdy pisze jest tylko i wylacznie jego zdaniem ( jego prawda ) a wmawianie czy tez wymaganie od innych aby traktowali to jako prawdy uniwersalne, czy jedynie sluszne zdanie jest problemem ich umyslow a nie realnego swiata.
Kiedys czytalem taka ksiazeczke z dzialu ezoteryki o wampirach energii.
Co prawda calosc tej ksiazki jakos mnie nie przekonala ale ten wampiryzm energii to ja widze na tym forum u tych "oswieconych" dosc czesto. Nowoczesne wampiry nie potrzebuja krwi a przeswiadczenia ze sa ponad. Takie psychodeliczne narkotyzowanie wlasnego umyslu.

Dzisiaj Wszystkich Swietych to zostalem odwiedzony przez mojego ojca. We snie oczywiscie bo juz go dawno na tym swiecie nie ma. Sympatyczne z jego strony bo chyba to pierwszy raz. Milo bylo i obudzilem sie w swietnym nastroju, zwlaszcza ze slonce swiecilo przez firanki. Nawt jesli ten sen jest tylko wytworem mojej podswiadomosci to i tak bylo fajnie.
Dziesiaj odwiedze groby rodziny i znajomych co sie w Niemczech dorobilem.
Oni tez mieli swoje klopoty i zmartwienia, a teraz juz po wszystkim.

pozdro
Zablokowany