babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
pomorzak

Re: babulenie

Post autor: pomorzak »

jordan274 pisze:Chyba wszyscy sie tego dorobilismy Panie Pomorzak,niestety.....pozdrawiam
dzieki za pozdrowienia
ale reszty nie lapie

czytalem wlasna wypowiedz i jakos nie moglem zatrybic
prosze wybaczyc
Ninel

Post autor: Ninel »

wiec
ninel
nabierz
dystansu
poczytaj
moje zdjecie
capito?

CYC

Dziekuje! Czytajmy piekne zdjecia... bo one odswiezaja dusze...

Obrazek
pomorzak

Siła nawyków

Zabawnym jest że pojawiłem się na tym forum za sprawą tej fontanny co mi ją jeden wypomina.
Był rok 2003 i szukałem materiałów na temat i sponsorów na całym świecie.
Tak trafiłem na to forum.
W porównaniu z tamtymi czasami to obecnie jest olimpijski spokój i pełen wersal.
Wtedy jeszcze istnieli moderatorzy i jak było zbyt gorąco to zamykali cały dział albo i forum.
Teraz to moderacji pióra opadły, a my jak dawniej z nawyku naparzamy się jakby od tego zależały losy świata.
Wszystko sami ideowcy i altruisci więc nikt nie popusci boć to dla idei nie siebie samego.
Czasami realne życie puka i zabiera z forum kolejnego wojownika. Reszta jednak trwa i kontynuuje.
Jak długo będzie istniało forum tak długo będzie bijatyka bo taka już tradycja.
pomorzak

Z tym wyłączeniem się moderatora to właściwie nie jest aż tak źle bo pokazało to nam że trzeba samemu wziąść się do roboty

Moderator pokazał nam że zabawy swawolnego Dyzia i wołanie o bat było dość zabawne zwłaszcza gdy robił to ten który powinien nim dostać.
Ninel

Post autor: Ninel »

"Wszystko sami ideowcy i altruisci więc nikt nie popusci boć to dla idei nie siebie samego."

Ja tu altruistow to jakos najmniej widze....ale za to 99 % to sami geniusze ( oczywiscie wlacznie ze mna), ludzie sukcesu, gloryfikowani, nagradzani ( czesto przez samych siebie), bedacy u szczytu mozliwosci intelektualnych, znajacy sie najlepiej na wszystkim...zaprogramowani forumowo aby tylko zwyciezac! To przeciez obciach i wstyd poddac sie w pewnych momentach i sytuacjach...bo nie daj Boze wzbudzi to kpine badz litosc? Jak tu wtedy spojrzec w lustro? " Cale forum nasmiewa sie ze mnie! Boze chyba umre! " Rzadko kto sie jednak zastanowi, ze poddac sie jest znacznie trudniej niz zwyciezyc i moze tego dokonac tylko wielki, madry czlowiek ( jak np. Cyc czy Reflex)...Ale zarty na bok! Paradoksalnie umiejetnosc odpuszczenia sobie w pewnych okolicznosciach jest wielka sztuka i prawdziwym osiagnieciem zaslugujacym na wyrazy podziwu i szacunku! Mozna sie poczuc ogromnie szczesliwym zwyciezca...pozwalajac zwyciezyc komus innemu! Zatem nie bojmy sie kompromitacji kochani i pokazmy swiatu, ze potrafimy sie zwyciesko poddawac. Amen.
alohilani

Post autor: alohilani »

Z tym wyłączeniem się moderatora to właściwie nie jest aż tak źle bo pokazało to nam że trzeba samemu wziąść się do roboty

Moderator pokazał nam że zabawy swawolnego Dyzia i wołanie o bat było dość zabawne zwłaszcza gdy robił to ten który powinien nim dostać.
Obrazek Obrazek Obrazek
pomorzak

Ninel pisze: Zatem nie bojmy sie kompromitacji kochani i pokazmy swiatu, ze potrafimy sie zwyciesko poddawac. Amen.
Amen
bo dobrze powiedzialas :D
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Zatem nie bojmy sie kompromitacji kochani i pokazmy swiatu, ze potrafimy sie zwyciesko poddawac. Amen.
Nie zgadzam sie! Jesli juz USTAP, ale nie poddawaj sie, badz asertywna.
A jezelii dalej obstajesz na swoim... PODDAJ SIE! :!:
godzilla

Post autor: godzilla »

Ninel pisze:Ale zarty na bok! Paradoksalnie umiejetnosc odpuszczenia sobie w pewnych okolicznosciach jest wielka sztuka i prawdziwym osiagnieciem zaslugujacym na wyrazy podziwu i szacunku! Mozna sie poczuc ogromnie szczesliwym zwyciezca...pozwalajac zwyciezyc komus innemu!
bullshit!
poddawac sie kretynom niszczacym nasz piekny swiat?
nigdy!
mozna jedynie zrezygnowac z rozmow z takimi ludzmi... ja sie tego trzymalem ale Cyc, z ktorym czasami sobie piszemy prywatnie, jakos nie mogl... gdy zobaczylem te zmasowane ataki na niego, debilne w wiekszosci, musialem sie znowu wlaczyc i teraz wlasnie trace czas na dyskusje z debilami (czesciowo, bo kilka osob jednak mysli na tym forum)...

po co mi to? wiem ze zycie uplywa, ze ludzie umieraja... coraz ich wiecej w moim zyciu...
po co z idiotami walczyc o to ze gdy ja stwierdze ze jest zle to ten bedzie mi piaurdolil ze jest super bo tak wyczytal w jakichs statystykach albo przeczytal na gazeta.pl

to tak samo jak z tymi wiadomosciami "ze swiata" cytowanymi w polskiej prasie...

juz kilkakrotnie udowodniono ze jakis zwis meski z wyborczej napisze jakis paszkwil na Polske, wysle to do zaprzyjaznionego redaktorka we Francji, a potem natychmiast jest to cytowane w wyborczej jako "komentarze z zagranicy"... potem podchwytuja to inne redakcje i juz cala Polska wie co "zagranica" sadzi o poczynaniach "opozycji w Polsce".... teraz oczywiscie bedzie o "poczynaniach faszystowskiego rzadu Kaczynskiego"....

o czym tu i z kim dyskutowac w takiej "rzeczywistosci"?
rekin oceanu

Post autor: rekin oceanu »

godzilla pisze:Polska wie co "zagranica" sadzi o poczynaniach "opozycji w Polsce".... teraz oczywiscie bedzie o "poczynaniach faszystowskiego rzadu Kaczynskiego"....

Nie chcę się odnosić do Kaczyńskiego.
Ale dla pana tak
Lawiruje pan półprawdami.
A następnie złośliwością to jest ohydne i brutalny język demagogi czy celowej dezorientacji.
To walka Kaczyńskiego z faszystowskim postępowaniem.
I Holokaustem polaków który został powstrzymywany ulżył Polakom biedy i okrucieństwa zadawanego Przez partię PO.
Lepiej powiedz pan kto tym okrucieństwem kierował.
A ofiarom wmawiano jako to w imię ich zwycięstwa.
Z diagnozą raka oczekiwaniu na rok w męczarniach .
Kto zamykał szpitale szkoły itd.
O czym ty mówisz i płaczesz i wyrównujesz kłamstwa do Prawdy.
Nie bądż choć bezczelny.
Tylko tyle ci się należy i tylko tyle cię proszę.
Dlatego na PO głosowały ludzie nieświadomi.
I pomagiery oprawców
.
A tysiące ludzi oszukanych przez bank.
A tust bezczelnie powiedział że to zgodnie z prawem
Jeszcze dostał stanowisko
To nie mówi to coś.
To jest opętanie z pomyleniem.

rekin
Zablokowany