babulenie
Re: babulenie
Ale dla odmiany:
Ilekroć ja widzę kandydata na prezydenta USA Donalda Trump-a, to nie mogę uwierzyć własnym oczom. Niesamowite, że buc o takiej mordzie może w przyszłości rządzić światowym mocarstwem.
On przecież wygląda jak gwałtownie wyrwany ze snu debil, a tą zaczesaną na pożyczkę fryzurę ma wyjątkowo kretyńską Na dodatek podobno też wygaduje straszne głupstwa!
Zaprawdę, takie i inne znaki wyraźnie wskazują na to, że koniec świata jest bliski!
Ilekroć ja widzę kandydata na prezydenta USA Donalda Trump-a, to nie mogę uwierzyć własnym oczom. Niesamowite, że buc o takiej mordzie może w przyszłości rządzić światowym mocarstwem.
On przecież wygląda jak gwałtownie wyrwany ze snu debil, a tą zaczesaną na pożyczkę fryzurę ma wyjątkowo kretyńską Na dodatek podobno też wygaduje straszne głupstwa!
Zaprawdę, takie i inne znaki wyraźnie wskazują na to, że koniec świata jest bliski!
"dla odmiany:
Ilekroć ja widzę kandydata na prezydenta USA Donalda Trump-a, to nie mogę uwierzyć własnym oczom. Niesamowite, że buc o takiej mordzie może w przyszłości rządzić światowym mocarstwem. "
Wreszcie jakis amerykanski akcent
Nie martw sie Galwas...on rzadzic nie bedzie.
Siedze sobie wczoraj w poczekalni u pana doktora i z braku laku, jak wszyscy inni oczekujacy na swoja kolejke, ogladam: news 12 Long Island... No i tam "pokazuja" Donaldzia. W poczekalni cisza, kazdy dusi w sobie to co byc moze bardziej boli niz dolegliwosc z jaka udal sie do lekarza, az tu nagla "zmowe milczenia" przerywal krotki a dosadny komentarz mlodego Czarnego faceta siedzacego kolo mnie : zasmial sie w glos i powiedzial: MORON !
Ilekroć ja widzę kandydata na prezydenta USA Donalda Trump-a, to nie mogę uwierzyć własnym oczom. Niesamowite, że buc o takiej mordzie może w przyszłości rządzić światowym mocarstwem. "
Wreszcie jakis amerykanski akcent
Nie martw sie Galwas...on rzadzic nie bedzie.
Siedze sobie wczoraj w poczekalni u pana doktora i z braku laku, jak wszyscy inni oczekujacy na swoja kolejke, ogladam: news 12 Long Island... No i tam "pokazuja" Donaldzia. W poczekalni cisza, kazdy dusi w sobie to co byc moze bardziej boli niz dolegliwosc z jaka udal sie do lekarza, az tu nagla "zmowe milczenia" przerywal krotki a dosadny komentarz mlodego Czarnego faceta siedzacego kolo mnie : zasmial sie w glos i powiedzial: MORON !
Ja tylko chcialam dodac, ze o Merkelowej ani mi sie juz pisac, ani czytac nie chce. Ponadto, jesli ona ma blekitne oczy...to moze swiadczyc o nordyckim doborze( przez nia) koloru szkiel kotaktowych. Sama mam zielone 
No wlasnie ,a w Polsce gdzie niegdzie ten Wasz Donald Trump ,a zupelnie niezle notowania.
bo ciebie NI
nie obchodzi kontynent z ktorego wyroslas
a do ktorego pl nalezy i nie wiesz co tu sie dzieye
a zazdroszcze ci ze tu nie mieszkasz
przewodnia sila destrukcji tego kontynentu
jest merklizm prowadzacy do jego upadku
wiec prosze o wybaczenie
wy macie inne problemy
CYC
wiec prosze o wybaczenie
wy macie inne problemy
CYC
Znamienne cytaty Cyca z zostatniej doby:bo ciebie NI
wiec prosze o wybaczenie
wy macie inne problemy
CYC
- Galwasa obchodzi tylko PL
- Ninel nie obchodzi kontynent z ktorego wyrosla.
Przytomne i superinteligentne wnioski Cyca wynikaja z tego, ze Galwas pisal o sytuacji w Polsce i karygodnie nie dodal nic o Merkel (swiety obowiazek) a Ninel okazala znudzenie Merklowa i wspomiala o Trumfie.
Kazda uwage konczylo pouczenie, z ktorego wynika, kto nie pisze o Merkel - oczywiscie druzgocaco, jest oderwany od zycia, pustak i intelektualny trup.
Biedak nie wie, ze sam umarl juz dawno,(mentalnie) a jego pozagrobowe jeki strasza swoja trupią retoryka.
Pani Merkel serdecznie pozdrawia Cyca

"bo ciebie NI
nie obchodzi kontynent z ktorego wyroslas"
Whp,
Jestes tego pewny?
Jesli tak.....uzasadnij to racjonalnie.
nie obchodzi kontynent z ktorego wyroslas"
Whp,
Jestes tego pewny?
Jesli tak.....uzasadnij to racjonalnie.
Rx,
fajnie jej oczy podretuszowales:)
fajnie jej oczy podretuszowales:)
"Jedyne wyjaśnienie jakie widzę to rozpad społeczeństwa na dwa śmiertelnie sobie wrogie obozy: tych, którym się jakoś wiedzie i tych, którym się nie udało. Tak było podobno już i przed wojną." /Galwas/
Pytanie tylko, przed ktora wojna? ( i nie podobno, a na pewno!)
...ja tez sie Galwasie oburzam, ale jakos tam ufam ( chociaz teraz to juz nie wiem po co )
Snieg u mnie napadal(jak smial?) co za zima?
A jak tam u ciebie.... ciut bardziej na poludnie od Pl( jesli dobrze pamietam?)
Gdzies tam pisales o katolikach( nie moge odszukac), ze zli.
Ja sie z tym pogladem do konca nie zgodze, ale" fenomen" polskiej zajadliwosci ( obecnej) jakos przykuwa moja uwage!
Pozdr.
M.
Pytanie tylko, przed ktora wojna? ( i nie podobno, a na pewno!)
...ja tez sie Galwasie oburzam, ale jakos tam ufam ( chociaz teraz to juz nie wiem po co )
Snieg u mnie napadal(jak smial?) co za zima?
A jak tam u ciebie.... ciut bardziej na poludnie od Pl( jesli dobrze pamietam?)
Gdzies tam pisales o katolikach( nie moge odszukac), ze zli.
Ja sie z tym pogladem do konca nie zgodze, ale" fenomen" polskiej zajadliwosci ( obecnej) jakos przykuwa moja uwage!
Pozdr.
M.
-
rekin oceanu
Nie czyńcie z Ofiar terrorystów
A z oprawców baranków to już za wiele.
Nie chodzi tu już o Kaczyńskiego ale o Polaków.
To już jest przegięcie.
Tym razem jest inaczej.
Obracacie kota ogonem
To co wyrabiacie jest nagonka.
Oto co się już dzieje na prawdę
Rozpalacie ognisko.
OTO potwierdzenie
Przewodniczący Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Internowanych i Represjonowanych podkreślił, że wyniki ostatnich wyborów parlamentarnych i prezydenckich są odzwierciedleniem polskich oczekiwań i polskiej wizji Rzeczpospolitej. Dodał, że działacze Solidarności jako osoby represjonowane przez system komunistyczny, najwytrwalsi i najbardziej doświadczeni w walce o wolność Polski nie pozwalają i nie pozwolą na odebranie wywalczonych praw.
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... fa-pe.html
A z oprawców baranków to już za wiele.
Nie chodzi tu już o Kaczyńskiego ale o Polaków.
To już jest przegięcie.
Tym razem jest inaczej.
Obracacie kota ogonem
To co wyrabiacie jest nagonka.
Oto co się już dzieje na prawdę
Rozpalacie ognisko.
OTO potwierdzenie
Przewodniczący Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Internowanych i Represjonowanych podkreślił, że wyniki ostatnich wyborów parlamentarnych i prezydenckich są odzwierciedleniem polskich oczekiwań i polskiej wizji Rzeczpospolitej. Dodał, że działacze Solidarności jako osoby represjonowane przez system komunistyczny, najwytrwalsi i najbardziej doświadczeni w walce o wolność Polski nie pozwalają i nie pozwolą na odebranie wywalczonych praw.
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... fa-pe.html