babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Ninel

Re: babulenie

Post autor: Ninel »

zoskicyc napisał(a):
pamietam ze nawet arcb. wyszynskiego
zamkneli za szpiegostwo/cycek/

Wyszynskiego, wladze Watykanu, chcialy na papieski fotel posadzic. I ja to rozumiem, bo byl to ponadprzecietny czlowiek.
Ale byl na tyle skromny ( w swoim geniuszu ) i przewidywalny, ze wystawil na watykanski balkon Wojtyle.
JP2 zrealizowal ( genialnie ) polityczne plany Wyszynskiego.

ps...Whp, coraz bardziej przekonuje sie do ciebie i chyba napewno pozdrawiam serdecznie.
( jesli masz jakikolwiek wplyw na Godzille przemow mu do rozsadku, ktorego on, miejmy nadzieje, ze tylko chwilowo, nie posiada. )
godzilla

Post autor: godzilla »

dlaczego tylko chwilowo? jak komus cos pier.olnie to przewaznie na dluzej albo i na zawsze... u mnie to trwa za dlugo aby mialo byc uleczalne...
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

( jesli masz jakikolwiek wplyw na Godzille przemow mu do rozsadku, ktorego on, miejmy nadzieje, ze tylko chwilowo, nie posiada. )
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

moim zdaniem nie powinno sie miec wplywu na kogos
bno to bylaby szkolka - jestesmy ludzmi doroslymi i
juz nic na nas wplywu nie wywrze - tylko my sami na
siebie
rzecz w tym ze jest on pelen rozsadku - sek lezy
w tym ze on wyraza sie dosyc nieprecyxzyjnie i
w sposob bardzo impulsywny i stosuje skroty
i wyraza sie zbyt ogolnie - zapewne liczac na
dmyslnosc czytelnika

CYC

Obrazek
Ninel

Post autor: Ninel »

"rzecz w tym ze jest on pelen rozsadku - sek lezy
w tym ze on wyraza sie dosyc nieprecyxzyjnie i
w sposob bardzo impulsywny i stosuje skroty
i wyraza sie zbyt ogolnie - zapewne liczac na
dmyslnosc czytelnika"

Cycek, wez i przestan.
Sek w tym , ze jemu cUs odwalilo w sposob bardzo impulsywny...i jak zaczal stosowac skroty ( np w stosunku do mnie: komunistka!!!! KJM...no to bym go tylko w morde tlukla...za jego wyjatkowa "domyslnosc"...Mam nadzieje, ze czytelnicy tego szajsu sa nieco inteligentniejsi.
Dobrego dnia...ja spadam juz do pracy.

Whp, wez jakis kwiatek wiosenny powies na polonii...milo bedzie tu zajrzec po pracy :)
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

KWIATEK

Obrazek

CYC
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

no to bym go tylko w morde tlukla...za jego wyjatkowa "domyslnosc"...
Ninel...cegla???? :lol:
godzilla

Jesli masz poglady jak jakies galwaso-reflexy to jak moge to nazwac?

W tej chwili w telewizji leci transmisja z uroczystosci ku czci "Żołnierzy wyklętych"...

Jest milo ze W KONCU ktos skonczyl z tymi kur.ewsko-komunistycznymi zwyczajami i bohaterom przywraca sie nalezny im szacunek... dobrze byloby gdyby tez kur.wy i szmaty tez nazywano im naleznym okresleniom...

Moj ojciec nie poszedl na wspolprace z qrwami... i takie nic, taki szmaciarz jak tam gdzies w gorze wspomniany wielokrotnie z niego tu drwil...

Smiej sie z PiSu, z prezydenta Dudy, wspieraj szmaciarzy kodu jesli musisz, ale w takim razie nie oczekuj ode mnie pieknych slowek...
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

godzilla pisze: wspieraj szmaciarzy kodu jesli musisz, ale w takim razie nie oczekuj ode mnie pieknych slowek...
Godzi, panie Godzila, czy Pan jest ślepy? nie widzi co pisze. ? u Pana jest albo ze mną albo przeciw.
albo szmata albo miły. Człowieku opanuj się.....wymagasz tylko od innych. Nie uznając nic i nikogo poza sobą.
godzilla

sprawiedliwy pisze:Godzi, panie Godzila, czy Pan jest ślepy? nie widzi co pisze. ? u Pana jest albo ze mną albo przeciw.
albo szmata albo miły. Człowieku opanuj się.....wymagasz tylko od innych. Nie uznając nic i nikogo poza sobą.
niczego od ciebie wacek nie wymagam...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

wspieraj szmaciarzy kodu jesli musisz,
Jezeli Ci ludzie z COD, nasze rodziny (byla na pochodzie moja rodzina z Bielska, Gdyni i Rzeszowa) i prawowici mieszkancy tego kraju, (setki tysiecy) manifestujacy pokojowo swoja dezaprobate z gnojkami z PiSu sa przez ta smierdzaca gnide, ktora nawet tam nie mieszka wyzywani szmaciarzami, - to ta gn.ida jest ostatnia antyplska szmata niegodna miana Polaka.
Galwasie podaj mi cegle!
Zablokowany