babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
godzilla

Re: babulenie

Post autor: godzilla »

sprawiedliwy pisze:ja powtórze nędznemu gazeciarzowi, żeby całował pięty wałęsie, bo do dziś by siedział w budce bez sr***, gdyby nie nobel wałęsy i takie różne inne pierdoły.
no wiem przeciez... wasi-qrwy komunisci chcieli zmienic sobie system bo nakradli duzo a chcieli miec jeszcze wiecej i smialo korzystac ze zdobyczy socjalizmu, wiec wystawili swojego pajaca a potem mu szeptali w uszko co ma pier.olic aby jako tako wiarygodnie bylo...
potem musieli dopuscic swoich panow z zagranicy aby juz nie garsciami ale lopatami od koparek czerpali ze zdobyczy i tego co polski narod stworzyl... wyciagneli setki miliardow dolarow za tzw. psichooy...

a teraz wy nie pozwolicie wymawiac slow gorzkiej prawdy... zupelnie jak u Orwella gdzie za krzywe spojrzenie lub wyrazenie swojego zdania samymi plecami mozna bylo dostac kule w leb...

idz sobie jajca przeplucz bo ci jedzie...
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Caly swiat zlozyl hold Polakom i Walesie za pokojowa rewolucje. Nikt w najsmielszych snach nie spodziewal sie , ze mozna obalic narzucony przez Zwiazek Radziecki wsparty potezna armia militarna komunizm, a co dopiero obalic go w sposob bezkrwawy.

Wiec dziwia mnie durne dywagacje na temat pokojowego Nobla dla Walesy. Cycowe "bo przeskoczyl plot", jest infantylne i wyjatkowo malo inteligentne. Najgorsi sa Ci ktorzy wyjechali z Polski przed powstaniem Solidarnosci i ci ktorzy do niej nie nalezeli. Fakt ze ten arcywazny akt historii odbyl sie bez ich uczestnitwa, wywoluje w nich zawisc i kompleksy.

Niby znam wszystkich jak zly szelag, ale infantylnosc , zawisc i glupota wciaz ciezko szokuje.
No i nie trzeba wielkiej inteligencji, zeby zrozumiec, ze Nobel Walesy jest symbolicznie przekazany na jego rece dla calej Solidarnosci, ktorej jest symbolem i ktorej przewodzil.
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Obrazek

Ciekawe ilu AKowcow bylo tak docenionych przez wladze komunistyczne.
pomorzak

Godzilla, Barski, Pasionek - kim są rewolwerowcy Ziobry?

http://polska.newsweek.pl/kim-jest-swie ... 977,1.html
aucz :o
godzilla

cusz... rozpracowales mnie... teraz tylko pozostaje odpowiedz na zadane pytanie...
kim jest rewolwerowiec godzilla?

Obrazek
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

pomorzak
to jest taki maly
propagandzista
aucz....

CYC
godzilla

polska "opozycja totalna"...

Wiceszef platformy siemoniak wyslal szefa schetyne na narty... totalnie...
Nie wiem, czy totalnie zjeżdża, natomiast sam byłem za tym, żeby wyjechał.

Po tej deklaracji Siemoniak nadal brnął w kuriozalne wyjaśnienia, czym różni się „totalna” opozycyjność od normalnej.

Tym, że jesteśmy gotowi uczestniczyć w takich inicjatywach, jak sobotni marsz i inne tego rodzaju przedsięwzięcia. Tym, że organizujemy całą sieć klubów obywatelskich i tym, że bardzo wyraźnie, w różnych momentach i sytuacjach mówimy, co złego PiS robi. Myślę, że te ponad 100 dni to jest czas takiej wielkiej gorączki politycznej wywołanej przez rządzących. My musimy dotrzymywać kroku i po prostu bronić Polski przed PiS-em
znaczy poszli na ten marsz totalnie, a wlasciwie byli gotowi w nim totalnie uczestniczyc, i byli przez to opozycja totalna... jakby kto nie rozumial...
pomorzak

Po kolejnym zamachu na kolejnego prawdziwego prezydenta
trzeba zadac sobie pytanie jak daleko jeszcze posunie sie tusk i kod

Obrazek
godzilla

Smiejcie sie, tak jak smiejecie sie, kur.wy, od 10.4.2010 roku.... Obrazek
pomorzak

A ja sobie mysle komu na reke ten niby zamach.
Opozycji nie daje nic ale prezio moze miec duzo wieksze kozysci.
Taki "zamach" gdy komisja wenecka wyda ostateczne oswiadczenie, gdy amerykanie naciskaja i reszta UE.
Nagle pan prezydent stanie sie prawie jak Kaczynski co kulom sie nie klanial.
Blaszczak razem z Ziobra powinni bez problemu "dotrzec" do Tuska jako zleceniodawcy.
Moze to wlasnie mial na mysli prezio gdy mowil ze za kilka miesiecy wiele spraw by bylo zalatwionych.
Zablokowany