Czy ten falszowany ciemnoskory gej z fejsa pisze na temat, czy slini doope Kaczynskiego?
Jakbyscie potrzebowali mini Goebelsa - pisze mini, bo Goebels byl inteligentny a gadzina nie jest - godzilla bedzie w sam raz. Nie napisze prawdy ale zaleje podworko rzadkim gownem, zeby przejsc przez jego sr.aczke musisz uzyc szczudel.
Ciekawe czy bedac na fejsie jako ciemnoskory gej mial kontakt z matka kurka
Godzillo!
Czy mógłbyś nie zasrywać tego forum wypocinami pisowskich oszołomów?
Jak masz coś do powiedzenia to napisz to własnymi słowami, ale nie podpieraj się faszystowskimi i pedofilskimi tekstami różnych kurek i innych Filipiaków!
Bo jak ja to czytam to mi się chce rzygać!
A od Tuska się odpierdul!
Wszyscy wiedzą, że niejaka kurka była współpracownikiem SB. Jej ojciec wyrywał paznokcie akowcom, matka też była kur.ką, a dziadek gestapowskim denuncjatorem. Babki nie miał, bo w jego rodzinie wszyscy byli pederastami i uprawiali sodomię.
Można o tym przeczytać w obszernych artykułach na stronach w życiu pszczelarza, poradniku majsterkowicza i na witrynie prawdziwy wolak na puszczy. Dodatkowe wyjaśnienie łatwo znaleźć w dowolnym publicznym szalecie.
Byc moze, ze moje pytanie bedzie nieco wyrwane z kontekstu...bo nie mam ostatnio czasu czytac calej wiezy bubel...ale odpowiedz mi Godzill : czy jeden osobnik, Ziobro, ma prawo byc (bo se tak Klamczynski wymysl!!??) od dzis najpoteznieszym politykiem w Polsce...malo tego! on ma absolutna wladze nad prokuratura, pionem sledczym IPN!!! i wkrotce zrobi KUPE na niezawisle dotad sady...i ty to kurde Godzill nazywasz demokracja?
Wstydz sie wasc....od waszczykowskich mentalnosci bron nas Panie!
Pier.dolic demokracje!
Tylko dyktatura. Gdy dyktator da dupy i cos spieprzy to wiadomo kogo w leb i do przodu. Gdy stado przekupionych przez rozne sily marionetek robi burdel to robi sie z tego III RP. I nastepne.
Galwas wypil kieliszek czegos mocniejszego i pisze pier.doly...tak to jest z alkoholikami probujacymi robic za intelektualistow... a podobno STUDIOWAL i zna jezyk polski, uzywa mozgu...
A idzciez wy wszyscy w pis-du z takimi intelektualistami odwaznymi po pijaku i wypisujacymi bzdury godnej drzwi i scian sr.acza publicznego...
Galwas pisze:Wszyscy wiedzą, że niejaka kurka była współpracownikiem SB. Jej ojciec wyrywał paznokcie akowcom, matka też była kur.ką, a dziadek gestapowskim denuncjatorem. Babki nie miał, bo w jego rodzinie wszyscy byli pederastami i uprawiali sodomię.
Można o tym przeczytać w obszernych artykułach na stronach w życiu pszczelarza, poradniku majsterkowicza i na witrynie prawdziwy wolak na puszczy. Dodatkowe wyjaśnienie łatwo znaleźć w dowolnym publicznym szalecie.
Fakty z afery konskiej podala gazeta waszego "wolnosciowego" idola tomasza lisa...
Godzill, a ty juz chyba od rana po setce?
Popatrz tylko na twoje komentarze...jak ty lubisz macic i dzielic ( nawet to skromne forumowe forum)....na lepszych i gorszych.
I wiesz co ci powiem? glupio robisz...ta metoda mozesz tylko dol osiagnac...
Tak ninel... tez nie wierze w to ze pis zrobi cos dobrego dla Polakow... ale przyjemnie jest popatrzec/poczytac o tym ze te ohydne mordy tzw. "opozycji" dkrecaja sie z wscieklosci ze to nie oni moga teraz doic Polske...
Taka sobie moja zwykla ludzka satysfakcja...
Pis, gdyby dobrze zyczyl Polakom, to zaczal by od zmian w prawie do samoobrony i broni...
W tej chwili moze ci ktos w nocy wejsc do domu zarznac czy zerznac zone a ty go rusz to wyladujesz w wiezieniu... broni Polakom tez nie pozwola posiadac/nosic bo tak samo jak komunisci sie boja... boja sie nowych Wyklętych.... w Polsce tylko 1% mieszkancow posiada bron palna, w Szwajcarii cos kolo czterdziestu paru procent... broni posiadanej przed rokiem 2008 nikt tu rejestrowac nie musi...
Ja, w odroznieniu od galwasa alkoholu prawie nie pije... od czasu do czasu piwo... jedno czy dwa na tydzien lub czasem przez kilka tygodni nic... wiec nie do mnie z taka gadka... tak samo nieszczerych pozdrowien przekazywac nie mam zamiaru...