gowniana amerykanska technologia, ktora zastosowano w tamtym modelu Chryslera Voyagera...
jesli jestes z tej gownianej technologii dumny to gratuluje...
u nas sloneczko... i ja nie pozdrawiam... bo to na glowe niektorym i tak nie pomaga...
i nie mam tu na mysli pomorzaka... tylko tak ogolnie z konkretnym niedomowieniem...
do tej pani dumnej z tego szlachetnego czlowieka pelnego prawdy....
a co na to nasi kochani opiekunowie uchodzcow na forum?
Porażka szczytu ONZ. Miała być relokacja 480 tys. syryjskich uchodźców. Tymczasem 90 państw zgodziło się przyjąć zaledwie...7 tys. osób
jak widac, ludzie zaczeli juz myslec... dobre i to... lepiej pozno niz wcale... przyjmowanie MILIONOW w calkiem obcych mentalnie krajach nie jest optymalnym rozwiazaniem...
ale reflex to by chcial ich do siebie pod Garwolin zaprosic... Bielska Bialej pewnie tez nie widzial na oczy...
Porażka szczytu ONZ. Miała być relokacja 480 tys. syryjskich uchodźców. Tymczasem 90 państw zgodziło się przyjąć zaledwie...7 tys. osób
jak widac, ludzie zaczeli juz myslec... dobre i to... lepiej pozno niz wcale... przyjmowanie MILIONOW w calkiem obcych mentalnie krajach nie jest optymalnym rozwiazaniem...
ale reflex to by chcial ich do siebie pod Garwolin zaprosic... Bielska Bialej pewnie tez nie widzial na oczy...
Agencja prasowa "gazilla news": pierdu, pierdu bum cyck, cyk, redaktor, narrator, plus zapalniczka do dacii za 50 euro - ale samo gniazdko (90%kosztow) umieszczone miedzy nogami kierowcy za darmo. Bonus: gumowe maty pod nogi i pompka do roweru .
nie isci sie pozdrawiac pomorzaka i
reflexa - to ten sam sort - jeden zlosliwiosci
nie ukrywa a drugi ja "bibliozuje" czym chce
zasluszac /falszywa dobrotliwoscia/ na blizsza
furtedo nieba -jeden i drugi sa niewarci uwagi
poprostu sa
bardzo dobrotliwi
w sluzbie bliznich
taki diabelski szajs zapakowany
w gazete bild zeitung
i wiedze ze zrodel reflexjonizmu
ktory jest dorumowa alfa i omega
ucz sie pomorzak ucz - nie jest za pozno
reflexjonizm jest poteznym dzialem nauki
CYC
reflex
jak sie sfajda /na slasku mowiono
ladniej " zesmoli"/ swego odchodu nie zakrywa
ale pomorrzak owija je w papier biblijny /to jest
rodzaj cienkiego papieru/ ktory nie powien przepuszczac
smrodu -ale ten dzisiejszy ze wzgledu na oszczednosci -
nie ma tego co miec powinien wiec smol juz bez
uzywania papieru biblijnego a do wycierania bierz
tylko bildcajtnunda w nim zawarta jest twoja ideologia
Podoba mi się określenie "reflexjonizm". W końcu to brzmi jak dziedzina nauki i nie każdy się takiego zaszczytu dorobi. Musi w tym cos być, kiedy Cyc 80% swoich postow poswieca wlasnie refleksjonizmowi a ostatnio tylko 20 merklizmowi, pomimo ze podobno mnie ignoruje i nawołuje do nie zwracania na mnie uwagi.
Konsekwencja, logika i gleboki sens, to glowne atuty dyskusyjne kaznodziei Cyca.
lo jezusicku, to juz bylo w innym watku
i nadal strach bo ktos pozdrowil
a nie powinien
i nagana
albo ino upomnienie
jak nie bylo to specjalnie
ino przez przeoczenie
strach sie bac
Syryjczyk wyksztalcony w Polsce,absolwent Politechniki Warszawskiej o rasizmie Polakow: Wypisz wymaluj Cyc i godzilla.
Polska mistrzem rasizmu i ksenofobii, czyli jak nas widzi syryjski uchodźca.
To może nam się nie spodobać
Syryjczyk nie zostawia na nas suchej nitki - nazywając największymi rasistami na świecie
.
"Jeśli chodzi o rasizm najwyższego poziomu, trzeba oddać hołd mistrzowi wszech czasów w ksenofobii, nacjonalizmie i białej supremacji: Polsce" – pisze Fares Alahmar, uchodźca z Syrii i absolwent Politechniki Warszawskiej. Dalej punktuje to, czego – jego zdaniem – powinniśmy się wstydzić.
Nienawidzimy sąsiadów - Niemców, Ukraińców, Rosjan, Litwinów, Szwedów. Brakuje nam tolerancji dla żydów, imigrantów, homoseksualistów, nie-katolików i ateistów. Tłumimy każdy przejaw inności, której nie rozumiemy i której się boimy. A rachunek "prawdziwym Polakom" wystawia Fares, który w naszym kraju spędził trzy "najgorsze" lata swojego życia.
Z jego eseju wynika, że graniczące z nami państwa to samo "zło". I tak np., Niemcy są krajem "współczesnego nazizmu pod wodzą 'Fuhrer Merkel'". Fares równie ciekawie pisze o relacjach z Rosją. "Chcesz wkurzyć Polaka? Zapytaj: "Mówisz po rosyjsku, tak?" – wyjaśnia. Ocenia, że jesteśmy braćmi - Słowianami, których łączy trudna miłość. Nie może więc dziwić, że nawet przy wódce wytkniemy Rosjanom wszystko: od zbrodni katyńskiej po katastrofę TU-154. Ukraińców "kochamy" równie mocno, sprzedając im broń, "by się pozabijali". Wrogami są też Litwini (bo "Litwo, ojczyzno moja"), Szwedzi (bo urządzili "potop") i Białorusini (bo to "też Ruski"). Prawdziwym uczuciem darzymy tylko "tak samo rasistowskie" Czechy.
Rasizm to cecha narodowa – lub bardziej gen – aktywujący się na hasło "inność". Inny kolor skóry, inna religia i jej brak, inny akcent, inny styl życia, więc "Polska tylko dla Polaków". – Jeśli jesteś muzułmaninem, nazwą cię terrorystą, odsądzą od czci i wiary – ostrzega Alahmar. Kpi z polskiej moralności pisząc, że nie chcemy uchodźców, a zapominamy o własnej ucieczce przed wojną. Kpiny zresztą z każdym słowem jest więcej - takiej, która naprawdę dotyka i złości.
"To moje relacja - po 3 latach studiów w stolicy, Warszawie. Wypływa z osobistych doświadczeń, historii przyjaciół, medialnego przekazu i tego, co sprawia, że jest tak źle, czyli polskiego systemu edukacji" – zaznacza Fares. I choć nie zostawia na nas suchej nitki, wspomina również osoby, dzięki którym w Polsce przetrwał - niestety, wiele ich nie było.
Reflex pisze:Syryjczyk wyksztalcony w Polsce,absolwent Politechniki Warszawskiej o rasizmie Polakow: Wypisz wymaluj Cyc i godzilla.
Polska mistrzem rasizmu i ksenofobii, czyli jak nas widzi syryjski uchodźca.
To może nam się nie spodobać
Syryjczyk nie zostawia na nas suchej nitki - nazywając największymi rasistami na świecie
.
"Jeśli chodzi o rasizm najwyższego poziomu, trzeba oddać hołd mistrzowi wszech czasów w ksenofobii, nacjonalizmie i białej supremacji: Polsce" – pisze Fares Alahmar, uchodźca z Syrii i absolwent Politechniki Warszawskiej. Dalej punktuje to, czego – jego zdaniem – powinniśmy się wstydzić.
Nienawidzimy sąsiadów - Niemców, Ukraińców, Rosjan, Litwinów, Szwedów. Brakuje nam tolerancji dla żydów, imigrantów, homoseksualistów, nie-katolików i ateistów. Tłumimy każdy przejaw inności, której nie rozumiemy i której się boimy. A rachunek "prawdziwym Polakom" wystawia Fares, który w naszym kraju spędził trzy "najgorsze" lata swojego życia.
Z jego eseju wynika, że graniczące z nami państwa to samo "zło". I tak np., Niemcy są krajem "współczesnego nazizmu pod wodzą 'Fuhrer Merkel'". Fares równie ciekawie pisze o relacjach z Rosją. "Chcesz wkurzyć Polaka? Zapytaj: "Mówisz po rosyjsku, tak?" – wyjaśnia. Ocenia, że jesteśmy braćmi - Słowianami, których łączy trudna miłość. Nie może więc dziwić, że nawet przy wódce wytkniemy Rosjanom wszystko: od zbrodni katyńskiej po katastrofę TU-154. Ukraińców "kochamy" równie mocno, sprzedając im broń, "by się pozabijali". Wrogami są też Litwini (bo "Litwo, ojczyzno moja"), Szwedzi (bo urządzili "potop") i Białorusini (bo to "też Ruski"). Prawdziwym uczuciem darzymy tylko "tak samo rasistowskie" Czechy.
Rasizm to cecha narodowa – lub bardziej gen – aktywujący się na hasło "inność". Inny kolor skóry, inna religia i jej brak, inny akcent, inny styl życia, więc "Polska tylko dla Polaków". – Jeśli jesteś muzułmaninem, nazwą cię terrorystą, odsądzą od czci i wiary – ostrzega Alahmar. Kpi z polskiej moralności pisząc, że nie chcemy uchodźców, a zapominamy o własnej ucieczce przed wojną. Kpiny zresztą z każdym słowem jest więcej - takiej, która naprawdę dotyka i złości.
"To moje relacja - po 3 latach studiów w stolicy, Warszawie. Wypływa z osobistych doświadczeń, historii przyjaciół, medialnego przekazu i tego, co sprawia, że jest tak źle, czyli polskiego systemu edukacji" – zaznacza Fares. I choć nie zostawia na nas suchej nitki, wspomina również osoby, dzięki którym w Polsce przetrwał - niestety, wiele ich nie było.
Zanik podstawowych funkcji mozgu u reflexa... wezmie jakies propagandowe gowno, zaladuje do kubelka i probuje babki lepic...
Ktos wymieszal prawde z lewackimi klamstwami a reflex orgazmu dostaje... ja sie ze swoimi pogladami tutaj wywnetrzac nie bede... wszystko co reflex tu znosi to jest gowno...