babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
pomorzak

Re: babulenie

Post autor: pomorzak »

A tak przy okazji to takie przewozeni to meczenie zwierzaka.
Toc jak ten motorek startuje abo hamuje to on tymi jajami w borte.
Kto dostal w nabial ten wie jak to boli. :(
godzilla

Post autor: godzilla »

pomorzak pisze:A tak przy okazji to takie przewozeni to meczenie zwierzaka.
Toc jak ten motorek startuje abo hamuje to on tymi jajami w borte.
Kto dostal w nabial ten wie jak to boli. :(
spytaj sprawiedliwego jak to boli... jako 100% mezczyzna wie to na pewno... bo kazdy z nas kiedys dostal kopa albo w jakis inny sposob musial sie zwinac z powodu bolu jajec...

oczywiscie oprocz reflexa... bo ten jajca lubi ale cudze i w kazdym by chcial geja widziec...
pomorzak

Obrazek
pomorzak

Obrazek
alohilani

Post autor: alohilani »

Tia, tylko stare babki, co to juz im wszystko jedno, bo nie zaciaza zostaly w kosciele.
Nie ma nic gorszego, niz brak rozdzialu kosciola od panstwa.
Niedlugo zaczna palic czarownice na stosach.
A tych, ktorzy ich zaczarowali bedzie chronic prawo.
Jak na tym obrazku, co to umiescil Pomorzak.
Swiat w tej dzisiejszej Polsce odwraca sie
do gory nogami.
godzilla

tak... bo tylko qrewskie lewactwo ma prawo sie odzywac w kazdym temacie...
ja czasem zagladam do kosciola ale tam ani nie nas-ralem ani mordy nie wydzieralem... ot, z szacunkiem dla przekonan innych ludzi... a niechby tam nawet najwieksze glupoty wygadywali...
jordan274

Post autor: jordan274 »

Panie Godzilla ,oczywiscie kosciol to nie miejsce na takie ekscesy ,ale niech mi Pan powie gdzie wobec tego ludzie moga wyrazac swoje niezadowolenie z tych roznych ""perelek"', ktorymi ten rzad nas obdarowuje i prosze mi wierzyc ,ze to nie tylko lewactwo jak Pan pisze.
godzilla

a wszedzie mozecie sobie protestowac... ja nie jestem katolikiem i nie wierze tez w zadnych bogow... ten caly cyrk ze zmiana rzadow i ryjow przy korycie jest coraz bardziej niewiarygodny...
jordan274

Post autor: jordan274 »

No i tak to jest ,tu musze Panu przyznac racje,mozna tez protestowac gdzie sie chce i akurat nie trzeba byc zadnym katolikiem,niestety narazie te wszelkie manifestacje ,czy protesty nie przynosza zadnych efektow,wojna polsko-polska trwa...
alohilani

Post autor: alohilani »

tak... bo tylko qrewskie lewactwo ma prawo sie odzywac w kazdym temacie...
ja czasem zagladam do kosciola ale tam ani nie nas-ralem ani mordy nie wydzieralem... ot, z szacunkiem dla przekonan innych ludzi... a niechby tam nawet najwieksze glupoty wygadywali...
Wobec tego, trzeba miec takze szacunek dla przekonan innych, ktorzy nie chca, aby kosciol polski zalezny od rzadu zabieral im prawa do decydowania o sobie jako wiernym tegoz kosciola lecz swiadomym swoich praw. Od tego jest sumienie, a nie jakies prawa narzucane calemu spoleczenstwu, wsrod ktorych nie brakuje takze niewierzacych oraz przedstawicieli innych religii.
Ateista nie chodzi do kosciola nawet dla towarzystwa, ale widac kazdy czlowiek jest inny.
Kobieta powinna miec prawo do tego, czy chce urodzic dziecko jej gwalciciela, jakiegos obcego przestepcy oraz w sytuacji, kiedy to zagraza zdrowiu jej czy dziecka. Jak ona postapi, to powinno zalezec tylko od niej samej. Moze poswiecic siebie, ale nikt nie moze jej do tego zmuszac, najczesciej sama wybiera zycie dziecka.
To zabieranie kobietom praw do decydowania o samych sobie wg ich sumienia, to jest polityka i kontrola, nic innego. Te inne trele morele to tylko przykrywka dla tej kontroli.
Powienien byc zdecydowany rozdzial kosciola od panstwa, tylko wtedy moze byc mowa o praworzadnym panstwie. Ale to tylko marzenie w obecnej sytuacji w Polsce.
I tu nie chodzi o to kto rzadzi. Chodzi o to jak rzadzi, jakim kosztem pogwalcenia praw innych ludzi rzadzi.
I tu o to chodzi, a nie o jakies tam lewactwo czy prawactwo.
Zablokowany