babulenie
Re: babulenie
jak z tego wynika
wcale nie chodzi o przyczyne
katastrofy tylko o to czy
szczatki cial sa wlasciwie
poukladane
nie robcie ze zmarlych wyglupow
i cyrku - trzeba zachowac powage
i nie wyglupiac sie teoryjkami z
ktorych slynal juz zawsze kaczynski
i jego kompanowie
wstyd
CYC
wcale nie chodzi o przyczyne
katastrofy tylko o to czy
szczatki cial sa wlasciwie
poukladane
nie robcie ze zmarlych wyglupow
i cyrku - trzeba zachowac powage
i nie wyglupiac sie teoryjkami z
ktorych slynal juz zawsze kaczynski
i jego kompanowie
wstyd
CYC
z czego wynika?
z moich slow?
one nie sa z nikim ustalane a ja nie jestem czlonkiem zadnych partyjek czy koterii...
jezeli sa watpliwosci to trzeba je rozwiac... ciekawe co bedzie gdy sie okaze ze tam nie ma cial ofiar katastrofy a sa jakies inne calkiem nieznane?
czy ktos o tym poinformuje opinie publiczna?
wtedy Putin zabronil dostepu do trumien uwazajac je za wlasnosc Rosji, a tusk poklepywany po pleckach i dupci, z radoscia sie na to zgodzil i zakopali je bez wsadzania mord do srodka...
jesli teraz kaczynski ma naprawde cos do gadania i otworza te trumny, przebadaja ich zawartosc to wiele ciekawych rzeczy sie dowiedza...
i komu to przeszkadza?
galwasowi, reflexowi?
a yebac ich i ich uczucia!
z moich slow?
one nie sa z nikim ustalane a ja nie jestem czlonkiem zadnych partyjek czy koterii...
jezeli sa watpliwosci to trzeba je rozwiac... ciekawe co bedzie gdy sie okaze ze tam nie ma cial ofiar katastrofy a sa jakies inne calkiem nieznane?
czy ktos o tym poinformuje opinie publiczna?
wtedy Putin zabronil dostepu do trumien uwazajac je za wlasnosc Rosji, a tusk poklepywany po pleckach i dupci, z radoscia sie na to zgodzil i zakopali je bez wsadzania mord do srodka...
jesli teraz kaczynski ma naprawde cos do gadania i otworza te trumny, przebadaja ich zawartosc to wiele ciekawych rzeczy sie dowiedza...
i komu to przeszkadza?
galwasowi, reflexowi?
Nie wiem jak Galwas, ja nie mam w tym wzgledzie żadnych uczuć. Pusty smiech z kabaretu Macierewicza nie jest uczuciem.jesli teraz kaczynski ma naprawde cos do gadania i otworza te trumny, przebadaja ich zawartosc to wiele ciekawych rzeczy sie dowiedza...
i komu to przeszkadza?
galwasowi, reflexowi?
No może mam jedno... dotyczące godzili, dorosłego faceta w pieluchach, którego trzeba często, gęsto przewijać i zmieniac mu pieluchy.
Gdy swego czasu pisalem ze pisiaki beda wykopywac wszystkich to godzill byl strasznie oburzony ze mam takie niecne pomysly.
Ja tradycyjnie jestem za tym aby rozpoczeli od Wawelu i wszystkich pisowcow.
nigdy nie bylem oburzony tym aby przeprowadzili ekshumacje zwlok tej zbrodni... protestowalem jedynie przeciwko kurewskiemu nabijaniu sie ze zmarlych - TAKIM JAKIE WLASNIE TERAZ ZNOWU ODPIER.DALASZ ty sfienty czlowieku, ktory sie z ojcem rydzykiem obsciskiwales...pomorzak pisze:Gdy swego czasu pisalem ze pisiaki beda wykopywac wszystkich to godzill byl strasznie oburzony ze mam takie niecne pomysly.
godzilla pisze: nigdy nie bylem oburzony tym aby przeprowadzili ekshumacje zwlok tej zbrodni... protestowalem jedynie przeciwko kurewskiemu nabijaniu sie ze zmarlych - TAKIM JAKIE WLASNIE TERAZ ZNOWU ODPIER.DALASZ

Pan Deresz wedlug godzilli nabija sie ze zmarlych
"Nie wiem w jaki sposób ekshumacja ma wyjaśnić przyczyny katastrofy, które są już przecież powszechnie znane. Jest to niestety swego rodzaju nekrofilia, zarówno pana Macierewicza, jak i panów prokuratorów”- mówi Paweł Deresz w wywiadzie dla Superstacji.
niby czlowiek wyksztalcony z tego deresza (to zdaje sie masc konia?) a zadaje debilne pytania...
on NIE WIE, czyli sprawa jest juz zalatwiona... sa tez inni ludzie, ktorzy tego nie wiedza i chca sie wlasnie dowiedziec...
dla normalnie myslacego czlowieka wydaje sie logicznym ze ekshumacja zwlok w razie takiej katastrofy moze dac wiele dowodow na zaistnienie pewnych zjawisk... jesli bylby to zamach z uzyciem materialow wybuchowych to calkiem logicznym jest ze ich slady moglyby sie znajdowac na cialach, w cialach, w ubraniach ofiar...
ale taki deresz, jako kon, ma klapki na oczach i NIE WIE... i nic go nie obchodzi CZY i JESLI BYL TO ZAMACH TO DLACZEGO zginela jego zona...
albo deresz wie bo mu powiedzieli...
on NIE WIE, czyli sprawa jest juz zalatwiona... sa tez inni ludzie, ktorzy tego nie wiedza i chca sie wlasnie dowiedziec...
dla normalnie myslacego czlowieka wydaje sie logicznym ze ekshumacja zwlok w razie takiej katastrofy moze dac wiele dowodow na zaistnienie pewnych zjawisk... jesli bylby to zamach z uzyciem materialow wybuchowych to calkiem logicznym jest ze ich slady moglyby sie znajdowac na cialach, w cialach, w ubraniach ofiar...
ale taki deresz, jako kon, ma klapki na oczach i NIE WIE... i nic go nie obchodzi CZY i JESLI BYL TO ZAMACH TO DLACZEGO zginela jego zona...
albo deresz wie bo mu powiedzieli...
Panie Godzilla ,ja mysle ,ze chodzi o to ,zeby tym ,ktorzy zgineli dac w koncu swiety spokoj ,a wyksztalcenie P.Deresza naprawde nie ma z tym chyba nic wspolnego.
A ja mysle ze jezeli taki deresz sie nie zgadza na ekshumacje tego co zostalo z jego zony to ma prawo sie na to nie zgadzac...
Jezeli inne rodziny sie na ekshumacje czlonkow swoich odzin zgodza to tez maja do tego prawo i zaden deresz nie musi im tego prawa odbierac ani tego komentowac drwiąc z nich...
Jesli w trakcie badania znajda sie slady wskazujace na uzycie materialow wybuchowych to i truchlo pani Deresz tez powinni zbadac dokladnie... juz bez pytania zadnego deresza o zgode...
To co on robi jako wdowiec jest ohydne... on WIE co sie stalo i ma w dupie innych ludzi bo... no wlasnie... dlaczego?
Jezeli inne rodziny sie na ekshumacje czlonkow swoich odzin zgodza to tez maja do tego prawo i zaden deresz nie musi im tego prawa odbierac ani tego komentowac drwiąc z nich...
Jesli w trakcie badania znajda sie slady wskazujace na uzycie materialow wybuchowych to i truchlo pani Deresz tez powinni zbadac dokladnie... juz bez pytania zadnego deresza o zgode...
To co on robi jako wdowiec jest ohydne... on WIE co sie stalo i ma w dupie innych ludzi bo... no wlasnie... dlaczego?
Panie Godzilla,trudno mi wlasciwie zgadzac sie ,czy nie zgadzac z Panem ale ludzie moga miec rozne powody
zeby wyrazac zgode lub nie na ekshumacje,moze dochodza do wniosku.ze to nic nie da,moze chca to zostawic
w spokoju trudno mi powiedziec,kazdy kieruje sie pewnie innymi wzgledami.
zeby wyrazac zgode lub nie na ekshumacje,moze dochodza do wniosku.ze to nic nie da,moze chca to zostawic
w spokoju trudno mi powiedziec,kazdy kieruje sie pewnie innymi wzgledami.