babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
zoskicyc

Re: babulenie

Post autor: zoskicyc »

smutne
o tym napisalem w karcie
pewne uwagi - pewne
rzeczy sa mozliwe - ale to
narodowy wirus zlosliwosci
nienawisci i samobojstwa

niech zyje prawdziwa POLSKOSC
to tak jak landrynek w kondomie
mozna miec do tuska watpliwosci
(tylko uleglosc merklizmnow)
ale nie oszczerczosc karalnna
jest na miejscu

CYC

tylko galwas napisal
"wystrzelac katoli"
to mowi za siebie
to jest
POLSKOSC
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Nie ma nic gorszego jak ciemnota. Ludzki ciemny baran sprawdzal się przez wieki dla kościola i dyktatorów, ale w demokracji jest wiekim zagrożeniem dla spoleczeństw i calych narodów. Przyznanie takich samych demokratycznych praw i przywilejow baranom jak normalnym, inteligentnym ludzom, jest glupie i bezsensowne, może się skończyć tragicznie.

Tym bardziej, że baranów nie ubywa a wręcz odwrotnie, przybywa. Potem wystarczy żeby pojawi sie cyniczny polityk populista, który oświadczy baranom ze są patriotami, naobiecuje gruszek na wierzbie i że zrobi ze "zlodziejami" porządek a baran pójdzie za nim w dym i oczywiście zaglosuje na niego a w razie czego użyje cepa w obronie satrapy.
Tak stalo sie na Wegrzech w Polsce i w USA a moze stac sie we Francji i innych krajach i to bylaby karastrofa nie tylko dla Europy ale dla calego świata. Tylko dzięki baranom

I tu ja sie zdecydowanie nie zgadzam z moim przyjacielem, ochrzczonym przeciez katolikiem Galwasem.
To nie katolik jest wrogiem Polski, tylko baran. A że wśrod katolikow jest masa baranow z kardynalami wlacznie - izolując w spoleczenstwie barany, jednym posunieciem uratujemy kościól i kraj.

W pierwszym rzędzie jednak, trzeba wyeliminować przewodników i stad baranów, na kazdej plaszczyznie spoleczeństwa, od Kaczyńskiego począwszy, po internetowych kaznodziei baranów: Cyców i Rekinów.
Gadzinom jak godzilla wystarczy zablokowac dostęp do internetu To sa tchórze i są "grozni" tylko na forach.
wiara i s

Post autor: wiara i s »

Dwie rzeczy sa nieograniczone

milosierdzie boskie I ludzka glupota
Reflex
Kontakt:

Oskubani zostaliśmy z emerytur.
Z tego co wiem, "oskubani" z emerytur zostali wyjatkowo gorliwi SB-cy.z PRL-u. Z twoich zdjeć nie wygląda, żebyś sie w zyciu napracowal. Dzisiaj kazdy S-bek nienawidzi nowego ustroju.
Kim ty jesteś naprawde "rekinie"???
alohilani

Post autor: alohilani »

Hmm...68 uczestnikow teraz, a tu trzeba isc do pracy...
Kiedy jedni ida spac, ja wstaje, roznica czasu...
A podyskutowaloby sie troche.
Szkoda, ze Rekin widzi tylko emerytury w skali polskiej.
Nikt z obecnie pracujacych nie moze byc pewien, ze emeryture dostanie i w jakiej wysokosci.
I tak jest na swiecie, nie tylko w Polsce.
Te sprawy sa bardziej zlozone niz to przedstawia Rekin.
Tak samo jak te na temat religii.
Rekin zapomina, ze katolicyzm to tylko wycinek religii na swiecie.
I ze religia katolicka na swiecie jest ta bardzo rozna od tej polskiej (ksiadz niemal Bog).
Te sprawy nalezy wziac generalnie, a nie wycinkowo.
Trzeba inaczej na nie spojrzec.
Tak jak i na wszystko inne.
Dobranoc!
wiara i s

Post autor: wiara i s »

Ta pani ktora to zamiescila nazywa sie

maria szonert binienda I jest konsulem honorowym RP w Akron Ohio

bez komentarza
rekin oceanu

Post autor: rekin oceanu »

Ja chcę żyć w normalnym świecie nie zmutowanym.
Jak mutuje się żywność tak i ducha
Kłam na śniadanie obiad i kolację.

Gender, trzecia płeć czy homoseksualizm nie jest normalnym wydarzeniem a wynaturzeniem.
Przez odejście człowieka od normalnego jego pożycia.
To są jak Sodoma czy Gomora.
Na którym Stwórca wydał i wylał Ogień gniewu swego w wszetecznym pożyciu tych mieszkańców.
Podobnie w Egipcie dla pierworodnych czy zbuntowanym Żydom na pustyni utopieni w ulepionym cielcu.
Życie jest normalnością jakim jesteśmy stworzeni na podobieństw Boga żywego duszy gdzie otrzymujemy pamięć i sumienia
Przez które mamy się komunikować ze Stwórcą.
Te sprawy w nas zanikają.
Nawet papież powie nie wie o co chodzi.
A jako Piotr mówił
Jeśli wasz sumienie nie oskarża czyści jesteście.

Bronicie nie ludzi a gadów co bez skrupułów nas gnębią.
I dobrze mówicie że w świecie jest to samo.
A tak ma być.
Zmutowane ciała w Niemczech USA.
To ich wina.
Na pewno nie.
Choroby mutacyjne jak rak artretyzm reumatyzm to choroby zatrucia.

Kto to czyni i ponad 2 kg trucizn rocznie spożywamy.
A lekarzom dajemy pracę.
Na które to rzeczy są bezradni.

Ciekawe kim i czym jesteście nie rozumiejąc prostoty sprawy.
rekin
Reflex
Kontakt:

Nie można było bardziej efektownie przypieczętować tytułu mistrzowskiego, jak zrobil to dzisiaj
Bayern wygrywając z Wolksbugiem 6:0.

Świetny Lewandowski z dwoma bramkami, jednym słupku po którym z dobitki padla bramka i jedenej asyście, tez bramka. Bayern to świetna, światowej klasy drużyna a nasz Lewy to duma Polskich kibiców..
To informacja z Florydy dla moich przyjaciół mieszkających w Niemczech. :mrgreen:
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Reflex pisze:Nie można było bardziej efektownie przypieczętować tytułu mistrzowskiego, jak zrobil to dzisiaj
Bayern wygrywając z Wolksbugiem 6:0.

Świetny Lewandowski z dwoma bramkami, jednym słupku po którym z dobitki padla bramka i jedenej asyście, tez bramka. Bayern to świetna, światowej klasy drużyna a nasz Lewy to duma Polskich kibiców..
To informacja z Florydy dla moich przyjaciół mieszkających w Niemczech. :mrgreen:
Reflex
ja ciebie prosze
w Niemczech Bayernowi kibicuja tylko na bajerach

Obrazek

prawdziwa sensacja to sklad finalu pucharu niemiec
Eintracht Frankfurt kontra Borusia Dortmund
BVB dokopalo Bayernowi gdy ci prowadzili 2:1 i zakonczylo mecz wynikiem 3:2
Lewandowski byl tam jedynie statysta i majac 2 prawie 100% szanse zawalil
Eintracht przeszedl dalej w rzutach karnych
to byl horror
ale udalo sie
Obrazek
Reflex
Kontakt:

Trudno drogi pomorzaku, Bayern to moja miłość i nic na to nio poradzę. Co do lubienia Bayernu ,widzialem duży stadion nabity rozentuzjamowanymi ludzmi, piekną gre Bayernu no i byłem naocznym świadkiem przypieczętowania faktu, ze Bayern jest najlepszą drużyną piłkarską w Niemczech a Lewandowski jednym z najlepszych napastnikow na świecie. Amen.

To że w jednym meczu był statysta tej prawdy nie zmieni a przecież w wymienionym przez Ciebie meczu gral z niewyleczoną do końca kontuzją.

Nie wiem dlaczego tam nie lubicie Bayernu, czy komus zrobil jakas krzywdę? Myslę że to stara przekorna zasada kibiców "bij mistrza". No... ja jestem poza układem, nie mam zadnej awersji i cenie ich za prawdziwy piłkarski kunszt.
Jeśli wynik sześć do zera ( a moglo być z powodzeniem osiem) i rozjuszy przeciwników Bayernu, to już ich problem.

Kibic to specyficzne i czasem niesforne stworzenie. Pamietam z Polski wielkie grafiti na scianie i napis:
"YEBAĆ WIDZEW!!!
Ktos pod nim dopisal :
NIECH ŻYJE WIDZEW!!!"
Na drugi dzień pojawila się odpowiedz:
"NIECH ŻYJE WIDZEW, BEDZIE CO YEBAC"...

Niech żyje Bayern! :D

Zablokowany