babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
rekin oceanu

Re: babulenie

Post autor: rekin oceanu »

godzilla pisze:rekin wypier.alaj z tego watka bo trollujesz swoimi durnymi tekstami!
dziekuje za zrozumienie...
a teraz - won!

do pomorzaczka, bo wiem ze pracujesz przeciw Polsce i Polakom:
Jeśli taki twój osąd.
To napisz co twój Balcerowicz.Tusk Merkel zrobili dla Polski.
I dlaczego nie tak chodzi o Prawo a o partyjniactwie bandyckie sądy.
Może były pod ich presją.
A dlaczego boją się tym wyznać.
Mieszając w to całą Unie Europejską.
Napisz biedaczku.
Bądź odważny jaką i jakiej Polski chciałbyś mieć.
By ci kasa ginęła z kont.
Byś płacił kredyt za złodzieja.
By cię wygonili jak psa z własnego mieszkania.
By ci na ulicy łeb urżnęli.
By gwałcono.
I tak dalej demolka.

To było.
I tego boi się Tusk dopuszczając nasz kraj do takiego stanu.
Dobrze działał okultyzm Masonerii.
Ale nie na wszystkich.
Po to żeby uczynić czystkę.

Jeszcze ci dowalić żeby  się zesrał.
Od swego kłamstwa .
A i obrona ciężkich przestępstw też jest karalna.
Ale do tego potrzebne jest nowe prawo.
Nie rozwodnione.
I wymiana sędziów nie pomazanych przestępstwami.
Moją żonę z pozrywanymi ścięgnami.Wyrzucono jak śmiecia a człowiek to śmieć?
Demokracja
Tylko dlatego że była redukcja etatów.
Z 10 na 3.
W nieludzkich warunków.
Tego bronisz
Co jeszcze zechcesz kłamać.
Jak nie wiesz nie pisz.
Jak słuchasz przestępców którzy poierają swe Brudy w Brukseli.
Jak prano walutę w Watykanie.

Pojął czy jeszcze nie pojęty?

rekin
rekin oceanu

Ps.
Ja piszę rzeczy których nikt nie pisał.
Są siły których nie znasz.
I nie wiesz co może człowiek jeden.
Nie wiesz kim jest rekin.
Nie wiesz co może jeden spr.
rekin.
Tak wyważaj słowa
I na co się targasz
Niewyparzonym jęzorem.
Smok
pomorzak

Post autor: pomorzak »

godzilla pisze:bogu czy mamonie, Polakom czy szatanowi?

to sa ciekawe pytania bo wystarczy tylko dojsc do prawdy i bedzie wiadomo komu sluza ci, ktorym oni sluza...

jest kilkaset dzialow sluzby narodowi, ktore udowadniaja ze ten pis ze swoimi pisdzielcami sluzy komus innemu niz narod polski...

a to ze paru ksiedzy powiedzialo to dlaczego nie?

moze to i Matka Boska... kto ja tam wie... czy Matka Boska jako osoba swieta nie moglaby sie w swiety sposob nauczyc jezyka polskiego do tej pory? ja sie szwajcarskiego dialektu niemieckiego nie nauczylem ale co to jest te 35 lat w porownaniu z 2017 lat?

czas miala, jakby co... nawet polska gramatyke na mistrzowskim poziomie opanowac...

ty chyba nalezysz do takich co to by samego Jezusa wpisdu popedzili gdyby do ich drzwi zapukal i o jedzenie poprosil, co?
Wielce Szanowny Panie Godzillo,
na wstepie pragne przeprosic ze nie odpowiadam na Panskie posty tak szybko jak by sobie zapewne Pan zyczyl ale ostatnio nie mam zbyt wiele czasu.
To wszystko sprawia iz z pewnym "poslizgiem" pojawiaja sie moje odpowiedzi.
Wracajac jednak do Panskiej wypowiedzi o Matce Boskiej zgadzam sie z Panem calkowicie ze nie ma problemu aby nauczala sie po polsku.
Dodam ze jako Krolowa Polski nawet ma obowiazek, podobnie jak Jezus ktory jest Krolem Polski.

To zestawienie: "bogu czy mamonie, Polakom czy szatanowi?" jest dla mnie osobiscie dosc wymowne bo prezentuje moim zdaniem typowe dwukolorowe widzenie swiata. Czern i biel, jasnosc i ciemnosc, dobro i zlo, niebo i pieklo choc w tym ostatnim przykladzie KK dostrzegl ze to nie tak calkiem przemawia i wprowadzil instytucje czyscca ktory jeszcze nie jest niebem ale i nie jest pieklem czyli taki odcien szarosci.
Takie podejscie jest moim zdaniem zrodlem tych podzialow miedzylodzkich gdzie jak czern i biel sa oni i my, oni zli my dobrzy, kto nie mysli tak jak my dobrzy jest zlym itd. itp.

Na zakonczenie pozwole sobie odpowiedziec na Panskie pytanie: "ty chyba nalezysz do takich co to by samego Jezusa wpisdu popedzili gdyby do ich drzwi zapukal i o jedzenie poprosil, co?"

Pozory moga mylic tym bardziej ze moim zdaniem Jezus spotyka sie z nami w osobach innych ludzi codziennie i jedyna roznica miedzy nami drogi Panie Godzillo jest taka ze ja to czasami widze a Pan najprawdopodobnien nie.
Pewnie Pan mi nie uwierzy ale i przez Pana On przemawia tak jak i przez Szanownego Pana Cyca czy Reflexa czy Rekina czy mnie czy jakiegokolwiek innego czlowieka. Nawet ci ktorych Pan uwaza za satanistow sa dziecmi Boga i maja ten "boski pierwiastek" i otoczeni sa jak my wszyscy Jego miloscia.

Serdecznie pozdrawiam
pomorzak
zoskicyc

Post autor: zoskicyc »

Pozory moga mylic tym bardziej ze moim zdaniem Jezus spotyka sie z nami w osobach innych ludzi codziennie i jedyna roznica miedzy nami drogi Panie Godzillo jest taka ze ja to czasami widze a Pan najprawdopodobnien nie.
--------------------------------------

czyzbym z tej bzdury mogl wyciagnac wniosek ze pomorzek we mnie widzi jezusa?
podobnie jak pierwotniak widzi we mnie szatana?

trodno rozmaia sie z nawet najpotezniejsza bzdura

tak trzymac

CXC
pomorzak

godzilla pisze:rekin wypier.alaj z tego watka bo trollujesz swoimi durnymi tekstami!
dziekuje za zrozumienie...
a teraz - won!

do pomorzaczka, bo wiem ze pracujesz przeciw Polsce i Polakom:

"Jeszcze ciekawszy performens miał miejsce podczas obrad trzech połączonych komisji, gdzie dyskutowano nad rządowym projektem ustawy o mikroorganizmach i organizmach genetycznie zmodyfikowanych, czyli GMO. Najpierw ktoś z sali zaintonował „Boże coś Polskę” z wersją „Ojczyznę wolną racz nam wrócić Panie”, a potem jedna pani będąca gościem, wygłosiła krótki, ale znaczący speech z ważną konkluzją:

Księża powiedzieli, że jestem Matką Boską, wszystko się zgadza.

Obrazoburcza prowokacja szyta grubymi nićmi. Gdyby „Matka Boska” była sama, to można podejrzewać, że to rozstrojenie umysłowe, ale ponieważ to była cała ekipa, najwyraźniej tę sytuację dokładnie zaaranżowano.

Była to trudna sytuacja, ośmieszyła komisję, która pracowała nad ważnym projektem

— stwierdziła wiceprzewodnicząca komisji, posłanka PO Dorota Niedziela.

Przecież o to chodziło. Cel został osiągnięty. "

ja bym mial to w dupie ale pozwalanie na prowadzenie upraw GMO w Polsce jest sprzeczne z interesem rodzaju ludzkiego, a takie akcje maja rozwodnic, osmieszyc i zablokowac protesty... ty pomorzaczku idealnie sie do tego przykladasz...

wiem, wiem... zyjac w Niemczech kupujesz JEDYNIE produkty zmodyfikowane genetycznie wiedzac o ich cudownych-boskich wlasciwosciach... ze ci od nich wlosy na czole beda lepiej rosly, ze bedziesz mlody i przystojny, ze kuska ci bedzie wiecznie stala jak przyslowiowa lanca ulanska...

ale pozwol innym miec odmienne zdanie w tym temacie...

ty jednak nie pozwolisz, ty bedziesz dzialal z tymi, ktorzy szkodza....

bog z toba... wszystko jedno ktorego udajesz ze czcisz...
Wielce Sanowny Panie Godzillo,
z wielka uwaga przeczytalem Panski post i wnioski ktore Pan wyciagnal.
Majac pelen szacunek dla Panskiego zdania pozwole sobie na wlasne, zapewne w pewnych sprawach odmienne os Panskiego zdanie.
Dla mnie ta sytuacja na komisji, nie ujmujac wagi tematu nad ktorym debatowala, nie byla efektem jakiejs prowokacji.
Z czysto praktycznego punktu widzenia to co sie w czasie prac tej komisji dzieje ma drugorzedne znaczenie bo o przyjeciu GMO ta komisja, jak mi sie wydaje, jednak nie decyduje.
Co do przyjecia genetycznie manipulowanej zywnosci jestem tez ostrozny bo brakuje dlugoterminowych badan nad ewentualna ich szkodliwoscia.
Zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy bazuja bardziej na przypuszczeniach.
Swoja droga duzo miejszy opor jest w przypadkach kiedy konkretne dzialania genetyczne maja ratowac konkretnego czlowieka, przynajmniej ze strony rodziny delikwenta.

Szanowny Panie Godzillo, pragne zwrocic Panu uwage na fakt iz posiadanie wlasnego zdania i jego prezentacja w zadnym calu nie ogranicza posiadanie takowego przez innych.
Uwazam iz forma prezentacji tego zdania jest kluczowa bo ona wlasnie sprawia iz mozna odniesc wrazenie iz jest ono jedynie sluszne i kazde inne jest zle czy nawet szkodliwe.

Powoli czas mi sie konczy ale pozwole sobie na zakonczenie na mala dygresje.
Polska na przestrzeni wiekow formowana byla przez ludzi o wszelkich mozliwych pogladach, zapatrywaniach moralnych, religijnych itp.
Obecnie probuje sie lansowac teze iz roznorodnosc jest zlem i nalezy wyznawac tylko jeden poglad.
Dla mnie osobiscie jest to bledne bo zamiast rozwijac ogranicza ludzi.

Serdecznie pozdrawiam
pomorzak
pomorzak

zoskicyc pisze:Pozory moga mylic tym bardziej ze moim zdaniem Jezus spotyka sie z nami w osobach innych ludzi codziennie i jedyna roznica miedzy nami drogi Panie Godzillo jest taka ze ja to czasami widze a Pan najprawdopodobnien nie.
--------------------------------------

czyzbym z tej bzdury mogl wyciagnac wniosek ze pomorzek we mnie widzi jezusa?
podobnie jak pierwotniak widzi we mnie szatana?

trodno rozmaia sie z nawet najpotezniejsza bzdura

tak trzymac

CXC
Wielce Szanowny Panie Cyc,
wielce sobie cenie panskie zdanie i prosze mi wierzyc iz troche sie takiego wlasnie spodziewalem.
Pozwle sobie jednak z calym szacunkiem dla panskiego, pozostac przy swoim zdaniu, ktore jak uwazam
nie uwlacza Panu w zadnym wypadku.

Serdecznie pozdrawiam
pomorzak
jordan274

Post autor: jordan274 »

Piszecie tu o genetycznie modyfikowanej zywnosci ,ja mysle ,ze spora czesc spoleczenstwa jest przeciwna
ale sluchajac ,czy czytajac tzw znawcow przedmiotu ,trudno czasem wyposrodkowac i zorientowac sie
dlaczego za ,a dlaczego przeciw,niektorzy twierdza ,ze to nie ma wplywu ,niektorzy wrecz przeciwnie,ogolnie
nie ma chyba na to zgody ,tylko jeszcze zeby ktos chcial sie z tym liczyc....
rekin oceanu

Tu nie ma o czym mówić.
Limonka modyfikowana dzieło człowieka cytryna sam smak i cena mówi o sobie. Nie mówiąc o wartościach spożywczych.

To samo poziomka dzieło człowieka truskawka Tak nie ma porównań .
Uczyniono więcej ale falsyfikaty.
Tak jak kto woli.
Mniej a zdrowiej.
Więcej a mniej wartościowe. itd.
rekin.
godzilla

Post autor: godzilla »

rekin oceanu pisze:Jeśli taki twój osąd.
To napisz co twój Balcerowicz.Tusk Merkel zrobili dla Polski.
jakim prawem laczysz moja skromna osobe z ludzmi, ktorych kiedys nazwa "kryminalistami" w jednej linijce tekstu?
jaki MOJ balcerowicz?
to balcerowicz reflexa czy pomorzaka a nie moj!
albo jestes analfabeta albo prowokujesz aby wqurwiac...
ty czytasz to co piszesz czy maszyna za ciebie pisze?
godzilla

Post autor: godzilla »

rekin oceanu pisze:Ps.
Ja piszę rzeczy których nikt nie pisał.
Są siły których nie znasz.
I nie wiesz co może człowiek jeden.
Nie wiesz kim jest rekin.
Nie wiesz co może jeden spr.
rekin.
Tak wyważaj słowa
I na co się targasz
Niewyparzonym jęzorem.
Smok
a pier.ol sie glabie!
gdybys ty tu cokolwiek czytal to mozna by z toba podyskutowac...
ty sie przypier.dalasz do wszystkich po rowno a do tych co probuja zwalczac kur.ewstwo i zlodziejstwo - ty sie wlasnie przyyebujesz...
reflex dla ciebie to bohater bo broni tego wszystkiego co ty udajesz ze potepiasz a na mnie wylewasz swoje durne pretensje...
idz w pis.du, tam gdzie twoje miejsce...
Zablokowany