babulenie
Re: babulenie
r. cierpi na zgryzotę i nieukrywaną wsciekłość...
Trudno, nic ci na to nie poradzę... sam się doprowadzasz do tego stanu...
Trudno, nic ci na to nie poradzę... sam się doprowadzasz do tego stanu...
Panie Godzilla ,to jednak za duzo zachodu,bo naprzod kupic,potem sprzedac,a jeszcze jak wszystko pozre
w tym domu,nie,jednak chyba zostane przy kotach i jeszcze przez chwile przy papugach ale dzieki za
wyjasnienie sedna dowcipu...
w tym domu,nie,jednak chyba zostane przy kotach i jeszcze przez chwile przy papugach ale dzieki za
wyjasnienie sedna dowcipu...
no ale przeciez mozna wypozyczyc?
tylko nie wiem czy prawo jazdy potrzebne czy nie...
hmmm...
tylko nie wiem czy prawo jazdy potrzebne czy nie...
hmmm...
jordan
rozwiazanie jest proste
wypusc papugi na ogrodek
a koty wsadz do klatki
CXC
rozwiazanie jest proste
wypusc papugi na ogrodek
a koty wsadz do klatki
CXC
a moj schabik juz od trzech dni dojrzewa... dzisiaj sobie zaparze baleroniku...
juz planuje wybudowac wedzarenke aby uwedzic pare wedlin...
kielbas chyba nie bede robil ale takie z czystego jednolitego kawalka miesa czy tluszczyku to i owszem...
wszystko oczywiscie w cukrze i soli...
juz planuje wybudowac wedzarenke aby uwedzic pare wedlin...
kielbas chyba nie bede robil ale takie z czystego jednolitego kawalka miesa czy tluszczyku to i owszem...
wszystko oczywiscie w cukrze i soli...
Czasem rzeczywiscie mam ochote te papugi wypuscic ale po pierwsze juz nie moje,a poza tym nie mam sumienia
a koty ,one i tak zyja jak w klatce,wychodzic nie chca ,a do dyspozycji maja tylko balkon ,wprawdzie duzy,poza tym ja Cycu sie nie martwie ,bo nie ma czym ,skoro komus jakies grozby sprawiaja przyjemnosc ,to trudno.
a koty ,one i tak zyja jak w klatce,wychodzic nie chca ,a do dyspozycji maja tylko balkon ,wprawdzie duzy,poza tym ja Cycu sie nie martwie ,bo nie ma czym ,skoro komus jakies grozby sprawiaja przyjemnosc ,to trudno.
Panie Godzilla,ma Pan teraz zabawe z tym schabikiem i ewentualna wedzarnia ,tylko niech Pan nie przesadzi
z konsumpcja ,bo swieta wypadaloby spedzic w domu....,tez mam ochote na taki schabik ale narazie nie mam
sily,mialem zamiar zaraz po swietach wyjechac na Bliski Wschod ale jak uslyszalem o ew.decyzji Trumpa ,to
wydaje mi sie ,ze on chce otworzyc ''wrota piekiel'' i wyobrazam sobie ,co bedzie sie tam dzialo,dlatego
ochota na wyjazd minela mi natychmiast i moze wobec tego wypadaloby sie zabrac za cos w domu.
z konsumpcja ,bo swieta wypadaloby spedzic w domu....,tez mam ochote na taki schabik ale narazie nie mam
sily,mialem zamiar zaraz po swietach wyjechac na Bliski Wschod ale jak uslyszalem o ew.decyzji Trumpa ,to
wydaje mi sie ,ze on chce otworzyc ''wrota piekiel'' i wyobrazam sobie ,co bedzie sie tam dzialo,dlatego
ochota na wyjazd minela mi natychmiast i moze wobec tego wypadaloby sie zabrac za cos w domu.
Postaram się nie przesadzać, chociaż....
Zresztą organizm się upomni w razie czego...
Zresztą organizm się upomni w razie czego...