babulenie

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
godzilla

Re: babulenie

Post autor: godzilla »

Jarosław Kaczyński zawsze wpłaca datki na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy. I nie ma z tym żadnego problemu politycznego. Prezes od wielu lat znany jest z tego, że wspiera wszystkich potrzebujących.
no to sie totalnie juz squrwili...
mojego glosu ci agenci komuny amerykanskiej nie dostana juz nigdy!
jordan274

Post autor: jordan274 »

Tak Panie Pomorzak,nadal jestem w Izraelu,rzeczywiscie ciekawy kraj chyba pod każdym względem dochodzę jednak do wniosku,ze wycieczkom zorganizowanym jest nieco latwiej,j a wprawdzie nie jestem tu zdany tylko na siebie ale sam nie chce się specjalnie nigdzie wypuszczać,no nic,jestesmy dziś nad jeziorem Genezaret,wprawdzie jest dość chłodno i z kąpieli nici ale i tak jest pięknie,pozdrawiam.
pomorzak

Post autor: pomorzak »

jordan274 pisze:Tak Panie Pomorzak,nadal jestem w Izraelu,rzeczywiscie ciekawy kraj chyba pod każdym względem dochodzę jednak do wniosku,ze wycieczkom zorganizowanym jest nieco latwiej,j a wprawdzie nie jestem tu zdany tylko na siebie ale sam nie chce się specjalnie nigdzie wypuszczać,no nic,jestesmy dziś nad jeziorem Genezaret,wprawdzie jest dość chłodno i z kąpieli nici ale i tak jest pięknie,pozdrawiam.
gdy ja tam bylem woda byla ciepla jak w wannie

Obrazek

Obrazek

Obrazek
pomorzak

i jeszcze J. Genezaret

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdrowienia panie Jordan
jordan274

Piękne zdjęcia Panie Pomorzak wszystko tu mniej więcej tak wygląda ,powstało kilka nowych hoteli ale poza tym wszystko jak było,tylko woda nieco chłodna,wprawdzie może nie tak jak w Bałtyku latem,chociaz nie widziałem dzis ,żeby ktokolwiek się kąpał,po powrocie chcemy wybrać się jeszcze. na Masade,bo już dość dawno tam nie byłem,moglbym tu posiedzieć do wiosny,co mi wszyscy proponują ale niestety szara rzeczywistość wzywa.
Reflex
Kontakt:

Post autor: Reflex »

Muzea! Czy macie jakies zdjęcia z muzeów, Aleja Sprawiedliwych, Jad Waszem??
pomorzak

Reflex pisze:Muzea! Czy macie jakies zdjęcia z muzeów, Aleja Sprawiedliwych, Jad Waszem??
Niestety nie mam. Może Jordan ma jakieś.
jordan274

Tak Jordan ma jakieś zdjęcia z Yad Vashem,wprawdzie nie są.to zdjęcia tegoroczne,bo tym razem tam nie dotarłem nie pamiętam ale chyba są z 2008 lub 2009 roku i nie były robione cyfrówka tylko zwykłym Niconem dlatego są to zdjecia ale nie mam ich w komputerze .
pomorzak

jordan274 pisze:Tak Jordan ma jakieś zdjęcia z Yad Vashem,wprawdzie nie są.to zdjęcia tegoroczne,bo tym razem tam nie dotarłem nie pamiętam ale chyba są z 2008 lub 2009 roku i nie były robione cyfrówka tylko zwykłym Niconem dlatego są to zdjecia ale nie mam ich w komputerze .
Panie Jordan
co to znaczy zwyklym Nikonem
Nikon jest tym do czego wzdychalem w mlodzienczych latach
i obecnie mam dwie cyfrowki Nicon D90 i D7200 jak i malego Outdoor Coolpix
to nie jest zwykly aparacik, to marzenie ktore stalo sie cialem
troche przeginam ale Nikon to dla mnie fotografia

pozdro

mozna i tak patrzec
Obrazek

Obrazek

Obrazek
pomorzak