MIX

A picture is worth a thousand words.
sprawiedliwy

Re: MIX

Post autor: sprawiedliwy »

pomorzak pisze: ndz maja 30, 2021 7:01 am
niebezpieczniejsze dla posiadacza niz sam "wrog"

pozdro

O!!!! to ciekawostka, Masz lepsze wyniki badań klinicznycch niż te "gwarancje" tzn gwarantowane przez producenta ?
pomorzak

Post autor: pomorzak »

sprawiedliwy pisze: ndz maja 30, 2021 7:54 am O!!!! to ciekawostka, Masz lepsze wyniki badań klinicznycch niż te "gwarancje" tzn gwarantowane przez producenta ?
a coz takiego gwarantuje producent ?
za co ponosi odpowiedzialnosc ?
sprawiedliwy

a na polio jak się szczepiłeś to też takie pytania zadawałeś? tak pytam z czystej ciekawości....

odpowiedzialność to ponosisz TY sam za siebie. w pierwszej kolejności....
pomorzak

sprawiedliwy pisze: ndz maja 30, 2021 10:47 am a na polio jak się szczepiłeś to też takie pytania zadawałeś? tak pytam z czystej ciekawości....
lekko mnie zaskoczylas tym pytaniem
myslisz ze niemowlaka pytaja o zdanie ?

sprawiedliwy pisze: ndz maja 30, 2021 10:47 am odpowiedzialność to ponosisz TY sam za siebie. w pierwszej kolejności....
dokladnie i ja tak uwazam i mysle ze tego powinni sie wszyscy trzymac
problemik polega na tym ze dyktatury uwazaja inaczej
no ale to ostatecznie nic nowego

pozdrowienia
pomorzak

takie cos znalazlem w necie
ciekawe co na to nasz expert

Obrazek
pomorzak

i jeszcze jedna ciekawostka
Am 13. Juni stimmen die Schweizer Stimmberechtigten darüber ab, ob die Schweizer Regierung das öffentliche Leben wegen der Pandemie einschränken darf. Eine Bürgervereinigung hat das Referendum gegen das so genannte Covid-19-Gesetz ergriffen, das vom Parlament verabschiedet und im vergangenen September umgesetzt wurde........

https://www.swissinfo.ch/ger/kritiker-e ... z/46498570
" 13 czerwca szwajcarscy wyborcy zagłosują nad tym, czy szwajcarski rząd może ograniczyć życie publiczne z powodu pandemii. Stowarzyszenie obywatelskie podjęło referendum przeciwko tak zwanej ustawie Covid 19, która została przyjęta przez Parlament i wdrożona we wrześniu ubiegłego roku. ..."

zawsze zazdroscilem Szwajcarom tej formy demokracji
ciekaw jestem wyniku tego referendum
sprawiedliwy

pomorzak pisze: ndz maja 30, 2021 12:25 pm lekko mnie zaskoczylas tym pytaniem
myslisz ze niemowlaka pytaja o zdanie ?

pozdrowienia
Tylko, że wtedy szczepili się dorośli także. Wirus nie oszczędzał dorosłych. Masz przykład prezydenta USA. Trumana.( o ile mnie pamięć nie myli) ten wirus covid nie paraliżuje jak jak polio, przez co niestety nie wydaje się tak groźny, ale jest również podstępny i znienacka czyni "psikusy" delikatnie mówiąc bardzo szkodliwe...

Jedyną bronią przeciw wirusom i sposób na życie z nimi i wśród nich jest szczepionka... Amen!
sprawiedliwy

pomorzak pisze: ndz maja 30, 2021 12:42 pm i jeszcze jedna ciekawostka
" 13 czerwca szwajcarscy wyborcy zagłosują nad tym, czy szwajcarski rząd może ograniczyć życie publiczne z powodu pandemii. Stowarzyszenie obywatelskie podjęło referendum przeciwko tak zwanej ustawie Covid 19, która została przyjęta przez Parlament i wdrożona we wrześniu ubiegłego roku. ..."

zawsze zazdroscilem Szwajcarom tej formy demokracji
ciekaw jestem wyniku tego referendum
Nie tylko Ty jesteś ciekaw.
Chyba wszyscy i jak sądzę głosujących będzie dużo. Frekwencja powinna dopisać. Tym bardziej, że będzie się głosowało jednocześnie o innych ważnych sprawach. Bardzo ważnych. Dużo ważniejszych.
Demokracja szwajcarska powinna być wzorem dla innych demokracji...świat byłby lepszy!

pozdrawiam
pomorzak

sprawiedliwy pisze: pn maja 31, 2021 6:21 am Tylko, że wtedy szczepili się dorośli także.
ale ja nie bylem wtedy dorosly :D
sprawiedliwy pisze: pn maja 31, 2021 6:21 am Jedyną bronią przeciw wirusom i sposób na życie z nimi i wśród nich jest szczepionka... Amen!
dlatego przy obecnych covidowych szczepionkach zadbano o setki milionow probantow bo trzecia faza badan nadal nie jest zakonczona i obowiazuje Notfallzulassung ( zatwierdzenie awaryjne )

po zakonczeniu trzeciej fazy bedzie wiadomo co i jak

po slawetnych szczepionkach na swinska grype, ktora miala byc pandemia z milionami zgonow, pozostaly powiklania ( narkolepsja )
ta szczepionka tez nie byla konsekwentnie przebadana
nawiasem mowiac w Niemczech nie bylo ani jednego zgonu z powodu swinskiej grypy a lekarze w wiekszosci przecwstawili sie szczepieniom tym nieprzygotowanym preparatem
jestem przekonany ze wirusy tej odmiany grypy nadal istnieja, pewno zmutowane i jakos powszechnych szczepien nie ma
nikogo juz ten wirus nie interesuje

tak wiec jesli chcesz z czyms walczyc to wypada miec bezpieczna i sprawdzona bron
w przeciwnym razie morzesz sam od niej zginac

Amen !
pomorzak

ciekawostki z netu

Obrazek

Obrazek
Zablokowany