ależ jesteś literalnie ponury...
Translator
-
sprawiedliwy
-
sprawiedliwy
Re: Translator
Coś mnie znowu "wzięło"...gonią mnie do stukania w klawiaturę. Pytają o ciąg dalszy, niestety ale nie będzie cd. więc chyba coś innego.
Zresztą i bez reszty też, dziś piszą wszyscy, pisać każdy może, jeden lepiej drugi gorzej, napisać to nie sztuka, sztuką jest wydać i rozprowadzić całe wyadanie.
[googlevid]Coś mnie znowu "wzięło"...gonią mnie do stukania w klawiaturę. Pytają o ciąg dalszy, niestety ale nie będzie cd. więc chyba coś innego.
Zresztą i bez reszty też, dziś piszą wszyscy, pisać każdy może, jeden lepiej drugi gorzej, napisać to nie sztuka, sztuką jest wydać i rozprowadzić całe wyadanie.[/googlevid]
Ja najbardziej cenię sobie opis procesu technologicznego dochodowej produkcji.
Ale wymagam odskoczni, dlatego chętnie czytam i oglądam twórczość, słucham.
Powodzenia sprawiedliwy czy złamania pióra( klawiatury)!
almagus
Zresztą i bez reszty też, dziś piszą wszyscy, pisać każdy może, jeden lepiej drugi gorzej, napisać to nie sztuka, sztuką jest wydać i rozprowadzić całe wyadanie.[/googlevid]
Ja najbardziej cenię sobie opis procesu technologicznego dochodowej produkcji.
Ale wymagam odskoczni, dlatego chętnie czytam i oglądam twórczość, słucham.
Powodzenia sprawiedliwy czy złamania pióra( klawiatury)!
almagus
-
sprawiedliwy
po 1. Słusznie z tą odskocznią, gdyż łatwo wpaść w technokratyzm absolutny.
po 2. Powodzenie jest potrzebne, tak jak i szczęście konieczne, bez nich kicha i abulia i lenistwo i wszelkie inne katastrofy.
po 3. Mam co łamać. Czytelnicy podarowali mi piękne pióro, nie wiedząc jeszcze, że w treści piszę kiedy zaczęłam zaczęłam kolekcjonować pióra.
Tak czy owak wolę pisać klawiaturą.
-
sprawiedliwy
Ciekawa pozycja. Nie jestem pewien czy sa wydania w jezyku angielskim lub polskim.
Ksiazka pokazuje sposoby propagandowej manipulacji jak i tez jej skutki.
Ciekawe obserwacje ktore mozna rozciagnac i na wlasne otoczenie i nawet wypowiedzi z tego forum.
W obecnej sytuacji bardzo pomocna w postrzeganiu tego co sie dookola dzieje.

Ksiazka pokazuje sposoby propagandowej manipulacji jak i tez jej skutki.
Ciekawe obserwacje ktore mozna rozciagnac i na wlasne otoczenie i nawet wypowiedzi z tego forum.
W obecnej sytuacji bardzo pomocna w postrzeganiu tego co sie dookola dzieje.

Co za prymityw... To jest POLSKIE forum tumanie. Bo już nie mam cierpliwosci do tępych glupców.
Jak widzę, drogi Reflexie, ciągle piszesz po pijaku.
Na polskim forum jest dostatecznie dużo uczestników i czytelników znających, w przeciwieństwie do ciebie, język niemiecki. Polecenie po polsku napiosanej w języku niemieckim książki nie jest czymś niespotykanym. Prawdopodobnie masz problem, że nie możesz zabrać głosu na jej temat.
Jest tyle innych tematów na które tak chętnie się wypowiadasz, że nie powinieneś się aż tak przejmować.
Swoją drogą jest dość zabawne, że i o takich reakcjach, sposobach rozmowy i rozumowania, jak twoje jest też na stronicach tej ksiażki. Szkoda, że nie znasz niemieckiego.
Miłego dnia życzę.
Na zdrowie.
chyba wiekszosc piszacych tutaj zna niemiecki... a ze jeden jest analfabeta jezykowy to trudno... on nawet po angielsku zdania nie skleci, a co mowic o polskim...
Pomorzaku Forum polonia powstalo w USA, dajac Polakom żyjacymi za granicą mozliwosć posiadania wlasnego forum w rodzinnym języku.
Jesli tego nie rozumiesz, znaczy jesteś egoistycznym prostakiem. Są na necie tlumacze językow zagranicznych, nie ma majmniejszego problemu żeby tekst przetlumaczyć w kilka minut i zamiescic na forum. Ale jak ktoś jest niechlujem - niechlujem zostanie.
.
Powtarzam jeszcze raz, to jest polskie forum i co innego jest pokazac jakis oryginal, ale niechlujnemu Pomorzakowi lenistwo zakloccilo jego proces myślowy.
A glupi jak cep godzilla poniżej.

Jesli tego nie rozumiesz, znaczy jesteś egoistycznym prostakiem. Są na necie tlumacze językow zagranicznych, nie ma majmniejszego problemu żeby tekst przetlumaczyć w kilka minut i zamiescic na forum. Ale jak ktoś jest niechlujem - niechlujem zostanie.
.
Powtarzam jeszcze raz, to jest polskie forum i co innego jest pokazac jakis oryginal, ale niechlujnemu Pomorzakowi lenistwo zakloccilo jego proces myślowy.
A glupi jak cep godzilla poniżej.