No zobaczymy jak będzie.
Plecak w drogę
Re: Plecak w drogę
Fuerte jest fajna.
Lubię Kanary i lubię wyspy.
Zawsze brałem auto na 3 dni i odjeżdżałem wszystko co ciekawe.
Te większe wyspy kanaryjskkie mam objeżdżone.
Miłego wypoczynku.
Lubię Kanary i lubię wyspy.
Zawsze brałem auto na 3 dni i odjeżdżałem wszystko co ciekawe.
Te większe wyspy kanaryjskkie mam objeżdżone.
Miłego wypoczynku.
Tak wstyd mi za moje slowa, ale sie przez lata nazbieralo. Jakbym go spotkal to ...
Dzisiaj kontroluje swoje zmysly, ale...
Nigdy nie mialem więcej nickow jak jeden. Ten blazen przez dość długi czas mial kilka.
A przecież nie pisalem do niego tylko nowego gościa, bo zadal pytanie nikt sie do niego
nie odezwal.
Nigdy nie mialem więcej nickow jak jeden. Ten blazen przez dość długi czas mial kilka.
A przecież nie pisalem do niego tylko nowego gościa, bo zadal pytanie nikt sie do niego
nie odezwal.
Nigdy nie miałem po kilka nicków jednocześnie. Najwyżej jeden, a i to w ten sposób aby wszyscy wiedzieli że to ja. A ten tutaj "nowy" istnieje już dosyć długo i wydalil z siebie kilka postów o niczym. Szacuję że to czyjś klon bojowy. BRK rozgryzłem po pierwszym poście, a wy lat potrzebowaliście aby się przyznać ze to jest ta baba z innego forum, która tu za mną przylazła aby spełniać się twórczo w atakach na mnie...Reflex pisze: ↑czw sie 22, 2024 11:47 am Tak wstyd mi za moje slowa, ale sie przez lata nazbieralo. Jakbym go spotkal to ...
nie odezwal.
P. S.
Staraj się pisać gdy nie wstrzykujesz sobie tego świństwa... Będziesz miał zmysły pod kontrolą...
Samo życie

Dzieci i zwierzęta, czuje jak jednym i drugim biją serducha.
W Kanadzie. Jablka obrodzily, wiec rodzina popakowala z plastykowe torby i zaprosila sąsiadów i przechodniów do zabrania za darmo jablek. Serdeczni ciepli ludzie, od razu czuje się ogromne cieplo.
-
sprawiedliwy
-
sprawiedliwy
brida pisze: ↑wt sie 20, 2024 7:11 am Szukam czegoś na krótkie wycieczki. Jak to widzicie - https://answear.com/k/ona/akcesoria/plecaki ?
Fajnie, jeśli markowe, ale ważniejsza jest dla mnie jakość.
Żeby tam było sporo przegródek. Plecak na podstawowe rzeczy.
Co proponujecie?
Wracając do pytania o plecak....
https://www.landjaeger.ch/products/ruck ... 8998064351