bagatelne myśli lateralne

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Kontakt:

Re: bagatelne myśli lateralne

Post autor: Reflex »

Postu Rekina nie czytalem, zawiesilem go jako niewidocznego. Za glupi i za chamski żebym czytal jego prostackie wywody a jesli go spotkam co prawdopodobnie obrwie w ryja, że sie w pory zesra.
A jest to możliwe. bo są możliwe slużbowe odwiedziny w Polsce. Jeszcze nie wiem na pewno, ale może sie uda.

Pomorzaka nie ruszam, mieliśmy male starcia ale go szanuje, ...choć jest czasem jak zabobonna babcia z garbem na plecach. Cóż nikt z nas nie jest idealem, każdy z nas ma swoje racje i wpadki i niech tak zostanie.

Wciąż nie wiem co jest z Godzillą mam nadzieję ze mu się nic zlego nie stalo. Bywał wredny, ale ...no wlasnie, wszędzie jest jakieś ale.
No i nasza profesorka sprawiedliwa (klaniam sie nisko) pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. :D
godzilla

Post autor: godzilla »

Nic się nie dzieje głupi kutasie. Po prostu mam cię w dupie i nie widzę żadnej pruyjemności w dyskusjach z takim idiotą.
Pamiętasz jak się śmiałeś gdy pisalem że amerykańska gospodarka padnie na ryj?
godzilla

Post autor: godzilla »

A tu trochę faktów na temat zbrodni w Odessie w 2014 roku. Zdjęcia są drastyczne, pokazują trupy tak jak trupy wyglądają, bez makijażu. Kto chce niech obejrzy i przeczyta, kto zbyt delikatny aby poznać rzeczywistośc niech nie klika w link.
https://cyklista.wordpress.com/2014/05/ ... JzprA3-prw
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

Własnym uszom i oczom trudno nie uwierzyć, Ziobro przeprosił Owsiaka. Ziobro wycofał oskarżenia i fałszywe pomówienia.

Niesamowite. A ja myślałam ze juz gorszych niż ZZ to nie ma,,,,,
pomorzak

Post autor: pomorzak »

godzilla pisze: pt mar 14, 2025 5:04 pm A tu trochę faktów na temat zbrodni w Odessie w 2014 roku. Zdjęcia są drastyczne, pokazują trupy tak jak trupy wyglądają, bez makijażu.
Oficjalna narracja nie uznaje ani tych ani innych zbrodni.
Dla tej dobrej i słusznej społeczności międzynarodowej nie mają one znaczenia.
Trup trupowi i zbrodnia zbrodnie nie równa.
Oficjalnie wszystkiego dokonał Putin a Zachód broni demokracji w Ukrainie.
Zbiorowa amnezja dla "wyższych" celów.
Pewnego dnia ci "sprawiedliwi nie będą mogli uwierzyć" w to co tam się dzeje i działo.
Reflex
Kontakt:

Godzilla... hahaha wielka slawa i miano bo-C-hatera :mrgreen:
Nienawidzisz Ameryki bo się na tobie poznali i wypięli Ci tylek ty śmiedząca szmato.
Przecież do dzisiaj śmierdzisz; nie jesteś i nigdy nie będziesz nigdzie lubiany.
Powyrzucano Cię z wszytkich forów i facebooka. Masz od lat najgorszą opinię na necie.
Ameryka miewala i bedzie miewala kryzysy ale zawsze bedzie krajem numer jeden na świecie,
a ty bedziesz największą nie chcianą nigdzie męską szmatą.
pomorzak

Reflex pisze: pt mar 14, 2025 2:24 pm
Pomorzaka nie ruszam, mieliśmy male starcia ale go szanuje, ...
Raz szanuje Godzillę i gardzi Pomorzakiem, innym razem szanuje Pomorzaka i gardzi Godzillą.
Dość rozbiegane te uczucia.
No ale kto potrafi kontrolować uczucia.
Emocje, emocje, emocje.
Reflex
Kontakt:

Nie prawda, celowo klamiesz.Godzilli nie szanowalem i nigdy nie będę, jego nie ma za co szanować.
Gnój smród i ubóstwo.
Z Tobą sprawa jest bardziej skomplikowana. Ladnie piszesz, innym razem też ladnie, ale zlośliwie łżesz. :mrgreen:
Proste jak parasol.
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

Mało nas, mało nas do pieczenia chleba..
.. a jak to było dalej ?

radze nie zapomnieć, ze zdrowie jest bezcenne, niczym go nie zastąpisz, a emocje zbyt mocne nie sprzyjają ani zdrowiu ani sukcesom w każdej dziedzinie i branży.
Zatem tylko spokój nas może uratować :D to może i znajdzie się miejsce na rozum, by o mądrości nie wspomnieć.
pomorzak

Limburg zawsze wart odwiedzin

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ