bagatelne myśli lateralne

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Kontakt:

Re: bagatelne myśli lateralne

Post autor: Reflex »

Krotko , szczerze i jasno: godzilla to wulgarne bydle,
nie ma sobie rownego a pomorzak az ocieka z falszu.
Proste i jasne jak parasol. Jak ktos ma pytanie, pisac
na Bedryczow. :shock:
pomorzak

Post autor: pomorzak »

Droga pani sprawiedliwy,
zabawa stara jak swiat.
Kali już jakiś czas temu sprecyzował zasady ktore nie sa wam, doliczam i Reflexa, obce.
Cała reszta to tylko otoczka która ma "usprawiedliwic" takie czy inne słowa.
Inną sprawą jest przekonanie o swjej prawości ( pewnie dlatego ksywa sprawiedliwy) które implikuje często zniekształcony odbior
wszystkiego co inne. Nie wiem czy tak jest faktycznie ale na podstawie tekstów wyciągnąłem taki wniosek.
To czy ktoś spełnił pani oczekiwania czy też nie, czy uzyskał taką a nie inną ocenę jest tak faktycznie problemem postawienia własnych oczekiwań ponad inną osobę. Błędne założenie z konsekwencją błędnego rezultatu.
Pisanie o rozczarowaniu czy też obniżaniu oceny jest swiadectwem własnych błędów które stara się przerzucić na inną osobę która traktowało się w sposób instrumentalny.
Pewnie z tego powodu nie jestem ani rozczarowany ani osobiście dotkniety tekstami na mój temat.

Reflexowi ekstra nie mam chęci odpisywać bo jest on w swoich tekstach dość standardowy.
Uaktywnia się jak znajdzie pretekst do wyzwisk, choć ostatnio przeplatał to dość śliskimi, tak to odebrałem, pochwałami.
Najprawdopodobniej stara się zapewnić sobie trochę rozrywki jakie daje mu istnienie tego forum.
Reflex
Kontakt:

Duren. Tak plytkiego oredzia sie nie spodziewalem, choc pomorzak nie mial wiele do wyskamlania.
To co bylo zna kazdy zainteresowany. Zycie pedzi dalej. Zobaczymy co wesolego (prawdziwego) pomorek nam nam pokaze.

.
pomorzak

Reflex pisze: śr kwie 16, 2025 3:34 pm Duren. Tak plytkiego oredzia sie nie spodziewalem, choc pomorzak nie mial wiele do wyskamlania.
To co bylo zna kazdy zainteresowany. Zycie pedzi dalej. Zobaczymy co wesolego (prawdziwego) pomorek nam nam pokaze.
Ten cytat dokładnie obrazuje to o czym wcześniej pisałem.
Reflex
Kontakt:

Teraz czas na twoje mistrzostwo pomorzaku...czekam :D
Reflex
Kontakt:

Ten tytul jest dla mnie pechowy. Wczoraj stracilem duuuzy artykul z mojej winy, dzisiaj znoowuu.
A przeciez nikogo nie krzywdzilem. Echhhhh... Pomorzak bo Cie przestane lubiec. :o
Reflex
Kontakt:

Pomorzak do tablicy.

Kazdy stara sie udawac madrzejszego... Pisze o mezczyznach. Nasza pani sprawiedliwy nie musi, wiemy kim jest zawodowo, wiemy z naszego forum o jej cieple i lagodnosci charakteru. W ogole kobiety: widac to z naszago forum od lat, zwykle sa lagodniejsze i kulturalniejsze jak my faceci. Prawo przyrody, czy kultutura niewiasty? Trafiaja sie czasem diablice, ale rzadziej a kobiecie nie mozna tak powiedziec jak np godzilli :lol:
Ale tu rzecz nie lezy w slowie a w kulturze piszacego. Trzeba wiedziec co jest zartem a co chamstwem.
Kim jest godzilla a kim ...pomorzak i oczywiscie ja.....a co?
pomorzak

Wielki Piątek.
To pamiątka po moim ojcu.
Dostał go od swojej matki jak musiał iść na wojnę.
Był marynarzem.
Dwa razy się topił.
Ten krzyż miał zawsze przy sobie.
Moja bezcenna pamiątka.

Obrazek
Reflex
Kontakt:

Przepiekna i cenna pamiatka...
Nie myslales za mlodu o kontynuowaniu zawodu Taty?
Jest w tym zawodzie cos romantycznego.
Reflex
Kontakt:

Re: bezmyslne myśli lateralne

No i mamy kolejna cisze na forum, czuje swiadoma zlosliwosc, albo nawet dwie.
Mnie nikt nie zaszkodzi, ja moge, milczec pisac, cos powiesic do ogladania.
Jednak czuje, ze jak cos ciekawego zawiesze, to pomorzak szybbko powiesi piec stron zdjec zasuszonego badyla. :lol:
ODPOWIEDZ