Meble "made in Poland"

(Prawie) wszystkie chwyty dozwolone.
Reflex
Kontakt:

Re: Meble "made in Poland"

Post autor: Reflex »

Czyli gora Chinczycy? Dlaczego nie. Od jakiegos czasu nabieram dla nich coraz wiecej szacunku.
Maja gust, sa przyjazni i uczynni. Gorzej troche z Polityka. Nie cieszy mnie ich wzrastajaca
sila zbrojeniowa, produkcja wojennej, doskonalej broni, samolotow, pojazdow wojskowych.
Dlaczego?
Bo jesli beda mieli na swiecie wroga, i bedzie to Europa i USA... ani nie chce o tym myslec.
Skad mi sie to bierze? Przeciez to komunisci.
Jednak co do teraz, nie maja popedu do wojny, choc chca przylaczyc do siebie Taiwan,
ale poki co, sa prawdziwymi gentelmenami i niech im sie szczesci.
vanda

Post autor: vanda »

Przeprowadzam się z kawalerki do większego mieszkania i potrzebuję mebli do salonu. salon meblowy Warszawa Targówek jest blisko mojego nowego miejsca. Czy Living Room ma dobrą obsługę dla osób które pierwszy raz urządzają salon? Jak wygląda doradztwo i czy pomagają w doborze kolorów do wnętrza?
sprawiedliwy

Post autor: sprawiedliwy »

no a co z tym domem ?
jednak nie budujesz ?
godzilla

Post autor: godzilla »

vanda pisze: pn wrz 01, 2025 11:49 pm Przeprowadzam się z kawalerki do większego mieszkania i potrzebuję mebli do salonu. salon meblowy Warszawa Targówek jest blisko mojego nowego miejsca. Czy Living Room ma dobrą obsługę dla osób które pierwszy raz urządzają salon? Jak wygląda doradztwo i czy pomagają w doborze kolorów do wnętrza?
ty albo jestes 3.14erdolnieta, albo reflex wymyslil sobie nowego nicka zeby wszystkich wqrwiac...
mieszkasz podobno w Warszawie a pytasz piatke ludzi mieszkajacych tysiace kilometrow od Warszawy co masz robic w Warszawie? no 3.14erdolnij ty sie w leb!

milego dnia zycze...
vanda

Post autor: vanda »

Ostatnio spędzam sporo czasu na oglądaniu różnych inspiracji wnętrzarskich i co chwilę trafiam na meble do domu. Podoba mi się, że w EMKA Meble widać nacisk na materiały i funkcjonalność, a nie tylko na efekt wizualny. Ponoć to meble, które dobrze znoszą codzienne użytkowanie.
ODPOWIEDZ